מפגש פורום - בואו ננסה.

DesertVoise

New member
מפגש פורום - בואו ננסה.

הסקר לא מחיב אף אחד, ואם לא יסתדר- לא קרה כלום. במתכונת הישנה- ביום שישי. עוד כ-3 שבועות. בעבר היה בתל - אביב במיגרש באולינג, במגדלי אזריאלי, במקום נח לגישה גם מהרכבת. ניבנה סקר קטן, שיענה על השאלה מי מוכן לבוא, ויענה על השאלה היכן עדיף לו המיפגש? ואם הוא יכול להגיע לאזור אחר. חיפה - לצפונים תל - אביב - למרכז באר-שבע - לדרומים. אז התשובה צריכה להיראות כך. מגיע - מ, צ, ד. כלומר עדיף לי מרכז, יכול להגיע בעדיפות לצפון ולאחר מיכן לדרום. אם לא היה מופעה דרום- אומר לדרום אני לא מגיע.

מ, מ, מ

ועוד שלושה שבועות זה ה25? בכלל יום שישי אני תמיד עובדת..:-\

קוקו 28

New member
מגיעה - מ. בלבד, אבל...

יום שישי ממש לא נוח כי זה יום קצר, בעיקר עכשיו בחורף, ולא יהיה מספיק זמן לפני שבת. אי אפשר יום אחר?....
אני מ ת ה לבוא! צ'או במבינוס
.

aerox

New member
אתם באמת משועממים אה?

מפגש פורום מה אתם בני 10 ?

aerox

New member
../images/Emo152.gif פפפפפפ....

אני עובד כל יום מ 7:30 עד 18:30 כולל שישי את מצפה שאני יבוא למפגש פורום?

aerox

New member
לא כולנו חיים על ביטוח לאומי

יש גם כאלו שעובדים אתה יודע....

גיליבו

New member
ביטוח לאומי

מביטוח לאומי אי אפשר ממש לחיות וגם אם היום אתה צעיר ובריא- אף פעם לא תדע מה ואיפה ואיך יתפוס אותך

aerox

New member
ביטוח לאומי תמיד..

אפשר לקבל אבל לעבוד נורמלי ובלי לפחד ולחשוש זה אי אפשר תמיד.ולעבוד את ה4000 שקל זה גם אי אפשר תמיד , אני חושב מי שבריא אין סיבה שהוא לא יעבוד, כי כמו שאמרתי זאת רק אפילפסיה לא יותר מזה דיברו פה על הנושא הזה שוב ושוב . ואין טעם להכנס לזה שנית

גיליבו

New member
ביטוח לאומי אי אפשר לקבל תמיד

זה בכלל לא קל ואף אחד לא עושה את זה מרצון אפילפסיה או לא- לא תמיד מאוזנים, ולאחת כמוני, עם לפחות התקף אחד בשבוע תאמין לי שלעבוד זה בלתי אפשרי קבלת פנים חמה יש לך אתה מחליט מה טעם יש להכנס ולמה

גיליבו ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

היה בפורום שרשור על ביטוח לאומי, אבל לא מהמקום שאת כותבת עליו אלא ממקום אחר, כפי שתוכלי לקרוא אם תרצי כמובן, בשרשור הזה. אני מאוד מקווה שתשארי בפורום ושתמצאי כאן את האנשים שכן יודעים לגרום לך להרגיש שיש לך מקום נחמד לכתוב בו, את מאוד מוזמנת לפתוח שרשור בכל נושא שתבחרי, יום נעים, דינה

למעלה