מפגש פורום - איה?!

Rוית

New member
מפגש פורום - איה?!

11 איש לערך אמרו שהם יבואו למפגש פורום. והשאלה הבלתי נמנעת היא מפגש - היכן
אני אעלה בפניכם בגדול את שני המקומות המרכזיים - עזריאלי בת"א או בית של אחד האנשים שיכולים ומוכנים לנדב את ביתו.
שימו לב
לכל מקום יתרונות וחסרונות!
עזריאלי -
מקום שקל להגיע אליו, רכבת אחת ישירה. (אך אין לשכוח שזה רחוק מכמה אנשים בפורום.. שלומית ליבי יוצא אליך!
)
על הגג יהיה חם מאוד
(אתם במרכז הארץ לא לשכוח, הלחות חוגגת!) כמו כן בגלל החופש הגדול עזריאלי עצמה די מלאה באנשים...
בית -
נושא הפרטיות כמובן שולט.. אפשר לנגן, לשיר, לדבר, לראות דברים בטלוזיה, במחשב, הכל כמובן במגבלות ובשמירה על כבוד בעל הבית(!).
הדבר הכי בולט הוא שצריך למצוא מישהו שיסכים לארח אותנו בביתו. החיסרון השני הבולט הוא לרוב שבתים פרטים יותר מסובכים להגעה מאשר קניון באמצע ת"א... ולכן אנשי פורום יקרים, השירשור הזה לא נועד לקביעת מקום כמו יותר להעלאת רעיונות! אם יש לכם רעיונות לגבי המקומות שהוצעו, או יש לכם רעיונות נוספים - DO TELL
(ואני ויוסי נשמח להענות כמו בשירשור הקודם
)

BaBa LiVe

New member
אני רוצההההההההה

אצלי בבית...או בחצר אבא שלי קנה עכשיו מערכת קולנוע ביתית נשב ונראה הופעות (צ'ילה, אנפלאגד, מפורטוגל וכו') אם זה מוסכם עליכם

gggrrr

New member
אני בעד עזריאלי

אבל בעצם מה דעתכם להפגש באיזה פאב או משהו יותר נוח או שבעצם לא...... אולי בעצם??? יש לי רעיון אולי הטיילת בת"א? זה נוח?

Rוית

New member
סתם לידע כללי - איפה אתה גר?

בלי להסגיר יותר מידי, ככה בגדול, איזה עיר?

Rוית

New member
שאלתי את רן../images/Emo70.gif

ליאור, תפסיק לחשוב שאני עוקבת אחריך!!

שקט שקט../images/Emo70.gif התכוונת אליי אל תתביישי

באהבה........(ילד רוצה להאמין שמאוהבים בו.....
)

אני חייבת להגיד ש.. עזריאלי ../images/Emo4.gif

שוב - חוש כיוון, חוש כיוון אנשים! (זה לא כך קל..
) למרות שבאמת באמצע ת"א יהיה מפוצץ באנשים וזה באסה.. לא יודעת.

Lotzifer

New member
בא לכם לבוא לדרום הרחוק?!

ככה בבאר שבע, או באיזור, מה אתם אומרים!? סתם.... אני לא יודעת... עזריאלי נראה לי נחמד... אבל אנ שונאת מקומות עם הרבה אנשים.... אולי נעשה את זה אחרי הצהרים, כבר פחות חם בשעות האלה.....

למעלה