מפגש ענק!

MeshiShay

New member
מפגש ענק!

קודם כל, זה לא מפגש פורום. הפורום שלי לא עובד
בעיקרון, זה מפגש של מעריצי מקפליי, אבל אני מכירה את המנהלת של הפרוייקט שלהם, והיא אמרה שאנחנו נוכל לבוא, כי היא שריינה מקומות.עכשיו,קצת על המפגש. המפגש יהיה בווילה מיוחדת! כולל בריכה, ג'קוזי, הופעה במקרן ,חצר גדולה,מוזיקה ,מזגן! רק 78 שקל, מספר המקומות מוגבל. יש הסעה מעזריאלי הלוך וחזור. ת"א ,ב4 לאוקטובר! ההרשמה עד סוף השבוע. אם אתם רוצים לבוא תשלחו אימייל ל [email protected] עם שם, מספר הפלאפון ,ודברים שימושיים כאלה. כי ההרשמה עד סוף השבוע. ואל תדאגו - יש אבטחה והכל. רק כסף וזהו. אה ודרך אגב, כתבתי 'הופעה במקרן' , בעיקרון זה הופעה של מקפליי, אבל אני יביא לשם את הדיוידי של פאראמור (גם את the final riot וגם את הדיוידי של האלבום החדש כי עד אז זה יגיע לי בדואר, אז נראה את זה שם
) אז, אני מקווה שתבואו, אני יודעת שזה 80 שקל, אבל יהיה כיף! אה ועוד משהו, זהעדיין לא סגור והכל, אבל ישמצב שראש1 יבואו לסקר את המפגש. *לאאמרתיכלום
* סורי אם זה לא מתאים לפה *.*

MeshiShay

New member
ראש1 דיברו איתי.

רוב הסיכויים שהם יגיעו למפגש הזה ויעשו כתבה

rachel malasa

New member
שווה ביותר!!

ראיתי גם את הפרסום בישראבלוג ושלחו ךי על זה בפייס, הייתי רוצה לבוא אבל אני יודעת שאני לא אוכל גם ככה. קיצר, מי שהולך,יהנה :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאיזה כיףףףףף D:

אני מה זה לא סגורה על עצמי אם לבוא או לא.. אני יודעת שבדיוק עבר הסופ"ש וכבר אי אפשר להירשם.. אבל אולי.. כמה ימים לפני אני אבדוק אם יש מקום פנוי כי אני לא יודעת עוד מה יהיה לי אז וכאלה. והשאלה גם אם זה בבוקר או בלילה? כי אז מה אם יש הסעות מעזריאלי. איך אני נוסעת וחוזרת הביתה מעזריאלי?

MeshiShay

New member
../images/Emo13.gif

אני יכולה לשמור לך מקום
ואממ זה מהבוקר, 10 בבוקר. עד הערב , ב7. יש הסעות מעזריאלי בבוקר לווילה, ובחזרה.
מעזריאלי, יש שם רכבות. עשינו את זה עד 7, כי ב7 עדיין יש רכבות.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהווווווו אז זה מעולה D:

אני צריכה לבדוק אם אני שומרת על האחים שלי באותו יום ^^

DarkDevil1

New member
בואנה

בתור קורא קבוע בבלוגך (סורי שאני לא מגיב, אני פשוט אף פעם אף פעם לא מגיב בבלוגים בלי משתמש ומחקתי את המשתמש בלי באמצע החופש) יש לך רישיון!! כלבההה!!! מה את מתלוננת XDD?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן אבל.. יש לי אוטו שנת 89 שלוקח פי 3 דלת מכל אוטו אחר.. אני משתמשת בו רק כדי לנסוע לביתספר וכדי לקחת את האחים שלי לחוג XD

yael0000

New member
עדיין יש לך אוטו ../images/Emo211.gif

#^&% למרות שכפי שזה נראה עכשיו אני לא אראה את אח שלי בחודשיים הקרובים ככה שלא אמורה להיות לי בעיה של אוטו

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהאא כן וגם שאלתי

בשביל אחרים ^^ זו באמת שאלה חשובה שכל אחד היה צריך לחשוב עליה חחחח

למעלה