מפגש עם עש

רשף כשף

New member
מפגש עם עש../images/Emo57.gif

אמש היה לי מפגש עם עש בשתיים בלילה התעוררתי ושמתי לב שעל התקרה חג יצור מוזר הוא היה יותר גדול מפרפר וקטן מציפור מאיפה נכנס? לא היה שום חלון פתוח... לפתע קיבל מכה ממאוורר התקרה ועף לשירותים שם בילה את הלילה בדלת סגורה בבוקר שמתי לב שנצמד לאור שבקע מהחלון וסגרתי את החלון סביבו. אני רוצה להביע את סליחתי בפני העש המסכן שלא היה בי האומץ לגרשו לכיוון הדלת. בצהריים כבר באו להציל אותי ולהוציא את היצור שהתברר שהיה עש יפהפה בגווני כחול ירוק וורוד. העש המסכן התייבש לו בשמש אך שמר על צבעיו העזים. בספריו של קרלוס קסטנדה שאני קוראת לאחרונה משוייך העש למוות ובא על מנת לבשר את בואו. אשמח לשמוע דעתכם...

העש הוא הדעת

במקרה של דון חואן וקרלוס קסטנדה הדעת הופיעה בצורת העש, ואולי גם במקרה שלך, סביר להניח שכתוצאה מקריאת הספר "סיפורי עצמה": ..."פרפרי העש נושאים אבקה על כנפיהם", אמר דון חואן. "אבקת זהב כהה. אבקה זו היא הדעת." ..."הדעת היא עניין מוזר ביותר," אמר, "ובעיקר עבור הלוחם. דעת עבור הלוחם היא דבר הבא פתע, אופף את כל ישותו - ונעלם." ..."הדעת צפה ומרחפת כגרגירי אותה אבקה ומכסה את כנפי העש. לפיכך, עבור הלוחם הדעת כמוה כקילוח, כמטר של גרגירי זהב כהים." ..."הבעיה הניצבת בפנינו הלילה היא ראית אנשים," אמר לבסוף. "תחילה חייב אתה להפסיק את הדו שיח הפנימי, אחר כך להעלות לנגד עינייך את דמותו של האדם אשר ברצונך לראות, כל מחשבה שאתה הוגה בהיותך במצב זה היא בבחינת צו ופקודה, משום שאין היא מתנגשת במחשבות אחרות. הלילה רוצה העש שבין השיחים לבוא לעזרתך ולפיכך הוא ישמיע לך שיר. שירו יביא את גרגירי הזהב ואז ת ר א ה את האיש אשר בו בחרת." התעוררת וראית את העש מעלייך, האם את זוכרת על מה או על מי חלמת טרם התעוררת מהחלום? העש בא להצביע על כך שראית את זה שביקשת לראות.

loquado

New member
טוב, רשמית : ברוך בואך אישה נהוול !

נהניתי לקרוא.

תודה ו

היום הלכתי עם ידיד ברחבי בן יהודה בתל אביב, חיפש ספר בגרמנית והביא אותי אל חנות ספרים משומשים. בתוך החנות הרגשתי כאילו מישהו נוגע בי אך לא היה אדם בסביבותי. הבטתי אל כיוון ממנו חשתי את הנגיעה, שהביא אותי לבחוש במדף ספרים משומשים, מפה לשם מצאתי את עצמי מחזיקה חבילת קלפים שהמוכרת לא הבינה מה עשתה על המדף. מדובר ב64 קלפים קבליים רוחניים של אהרון לב ארי. הם אינם בנויים כמו סדרות הטארוט המוכרות לי. בכל מקרה, קניתי את החבילה במחיר מציאה של עשרים שקלים. תהיתי אולי יש לך מושג כיצד משתמשים בהם?

loquado

New member
../images/Emo151.gif

בתור ארון לב ארי ? או מדף ?
אני רק מפעיל אתר בשם לב הארי...(בכתובת למטה) ואין קשר לאדם זה או אחר. באופן כללי אני עושה לעיתים נדירות מאוד שימוש מסויים בקלפי טארות, וגם אז בארקנה אחרת. אבל מעניין ה"מקרה הזה"...

loquado

New member
או קיי

בעיני זו ארקנה קצת המממ.. -שונה אבלזה עובד בשבילך -אחלה
שימוש בקלפי טארוט לצורך מציאת בן זוג או קבלת ירושה נראה לי אישית כבזבוז זמן ובעל פוטנציאל התאכזבות נוראית. \

charlila

New member
פרפר העש ותחילת הלחימה

סיפור זה עתיק משושלת דון-חואן ומשבטי השרף גם יחד –הוא אירע לפני כ-25,000 שנות ארץ. כִּישְׁכֶּ(ע)ס, מלך טפיל, שלח את בעל-הברית שלו לאדמה, לאתר משכוכית שתוליך אחריה את שוכני האדמה כעדר למכלאה. כסרט קולנוע המוקרן בין עולמות בא בעל-הברית לעולמנו – כלומר: עם יכולת פעולה מוגבלת ביותר. את סַמָּאֵל, שהיה ראש שבט חוּר, רצה לצוד; לשם כך נטפל לאחד מידידיו, הֶרוּ פרפר העש. כשהתגלם הֶרוּ להפוך לפרפר, הפחיד בעל הברית חיפושית זבל, בהופיעו לעיניה כציפור הבאה לצודה, והחיפושית הטיחה את כדור הזבל שלה דרך קמצוץ אבקה שנשחקה מעצם – פף! הגולם הוחתם בקמח עצמות מכושף כישוף רע. הֶרוּ הפרפר בקע אחוז תאווה זרה לאכול בשר - משהו דומה למחלת הפרה המשוגעת. הוא לא חגג עם שאר הפרפרים ולא הִתְהָוָה עם אשתו. הפרפרים צחקו לזרותו, אחר עזרו לו לחפש בשר, אבל תאוותו הזרה לא שככה. כשהגיע זמנם לעזוב את גופם, לא יכלה אשתו לעזוב - כי לא הִתְהָוְתָּה עם אישהּ ולא הטילה ביצים. אז פיתה בעל הברית את הֶרוּ לבוא עמו לעולם הטפילים, בהבטחה ששם יוכל לאכול בשר לשבעה. אין בשר בעולם הלא-אורגניים - רק הבטחות סרק; שם פגש הֶרוּ את כִּישְׁכֶּ(ע)ס – שהבטיח לו כל מה שירצה, אם רק יעזור להביא אליו את סַמָּאֵל. הֶרוּ סירב, ונשאר כלוא. עד שפילחה קריאתה של מֵיתָּר אשתו את כל הגבולות והגיעה אליו. זה קרה כשלא יכלה יותר להיאחז בגופה. "הֶרוּ!" קראה כשהלם בה המוות לפַרקהּ. הֶרוּ אסף את רצונו, התפצל לטַגֻוַל (בעל הילה מפוצלת ל-5 אונות) בעודו מערבל את הילתו עם הילתה, לחלצה מזרועות המוות, ובעצמו נחלץ עמה ממנהרות הטפילים. הם נחתו באָבַלוֹן, שם היו למֵיתָּר קרובים. אז רקדו ריקוד שמחה ואהבה שכמותו טרם נראה! משנודע למֵיתָּר מה רצה כִּישְׁכֶּ(ע)ס, הפגיעה בהֶרוּ שיחזרו ליַדע את סַמָּאֵל. סַמָּאֵל, שהיה חֻר - סקרן וחסר מעצורים, ביקש מהֶרוּ שיקחהו לעולם הטפילים. כך, בהרות גורל(=בהעתק הגורל בהרת [assamblage point], החלה הלחימה על האדמה. ובלשון האגורה (מבטאים כמו בתימנית ק,ט,ח,ע, וצ מונחצת, כמו צאדם חוסיין, עבדול-נאצר...) טֶרֶם כָּל כִּשֻׁת בַּא עַשִׁי עֱשׂוּת טַעַוֲת מַרְדוּת עַל טַוִי טֲעוּת. כֶּלֶב! רַם! בְּרַם! תַרַם! תַרַרַם! תַם! טֶלֶף! רָף! פְּרָף! טַרָרָף! פָּף! צַ'ף! אַרַכֻ כַּצְ'תִי טֲעוּת יַעֲצִי(ם) כַּצִי כָּצֻת פּוּף! פַּף! פַּצוּת! מַצ' תַוֻת כָּשָׂאוּר! פּוּת! תָעֻט! תַוָת כַּעוּשׁ! פֻּת! רוּת! תרגום: בטרם השתרשו כל הקללות היה היה עש אנוס (possesed) חותם מרדות (=תביעת שיעבוד) על מטוה פקעתו. כלב! (משרת בליעל השותף לתועבות אדוניו) פרח! התפוצץ כלפי מעלה! עלה מהר! עלה כרעם! פסע, תוך רקיעה\הפעלת כוח! טלף (גף) נאחז! מצמיד (חוטף מעלה)! פורף! גורר! חובט (מפיל לקרקע)! מזנק (נוסק)! תיערך (על) מאחזי\שרשי{ טביעת בעלות שאין לה הצדקה\שקרית יעצם כדורי (גוף מלוכד שטוח שלי) כדור זבל פוגע! חובט! מוחתם (החתמה\הכתמה)! נמוג מטווה אנרגיה משובח! שטות! נפרם הצרור! התפרק לדייסה רעה! שלומיאליות! תם ונשלם, אין דרך חזרה!

רשף כשף

New member
מה קשור?

למרות שקראתי רק שישה מהספרים אני לא מבינה איך מה שכתבת קשור לדון חואן? מאיזה ספר לקחת את זה??? אם את מתבססת על המקורות השבטיים של דון חואן עצמו, באחד הספרים אכן הוזכר שהוא טולטקי אך לא ברור אם הכוונה היא לעם עתיק שחי במקסיקו או לכינוי שדון חואן אימץ לעצמו... וסליחה על הבורות אך מיהם שבטי השרף?

charlila

New member
לא לקחתי את זה משום ספר - להיפך,

כתבתי על זה ספר (בשם "סגירת התַּמָהְטֻפָה"). דון-חואן קורא לעצמו ולחבריו לשושלת "מכשפים טולטקים". במקום אחד הוא מסביר שטולטק פירושו "איש דעת".זה עם עתיק שחי במכסיקו, אבל לדברי דון חואן השיוך הוא לא לאומי אלא של שושלת ידע. התּוֹלְתֶּכּ (זה הכתיב הנכון באגורה, השפה שהיא מקור השם)הם התַכְּ-וָקָה (=משלימי הצוות) של הסָקְעָג - שניים משבטי השרף מתגור. איך אני יודעת? זוכרת. ליתר דיוק - קשה להפריד עד איפה זיכרון ומאיפה קבלה, כי אני זוכרת ידע שעובד על קבלה; ומצד שני, כל מה שאני נזכרת בו - מן הידע - ידעתי פעם יותר טוב. באהבה

רשף כשף

New member
עה?

כלומר המצאת את כל זה???? דמיון בריא, כל הכבוד לך, רק למה כתבת בסוגריים כל מיני תרגומים לא הבנתי.

charlila

New member
המצאתי? כמו שקרלוס המציא את דון חוא

ן. אמרתי לך - זוכרת. הייתי שם. סליחה על חוסר הבהירות, פשוט את חדשה בפורום, וכבר הסברתי כאן את כל זה פעמיים-שלוש. האגורה היא שפה, והתרגום תרגום. יותר נכון - היא אם-אמא של השפות, היא השפה האמיתית של היקום הזה, משהו כמו שפת התכנות המשמשת פה. אם מעניין אותך מיהם שבטי השרף, שלחי לי כתובת דוא"ל במסר אישי ואשלח לך את הפרומו של ספרי "סגירת התמהטופה". שם תמצאי תשובה מפורטת.

רשף כשף

New member
שאלות שאלות

ניסיתי לקרוא שוב מה רשמת בהודעתך, אך קשה לי להבין, אשמח אם תוכלי לפרט יותר: את טוענת שמקור הטולטקים הוא באגורה? ושהם שבט משבטי השרף מתגור? ומיהו השרף הזה? אם אני לא טועה בתנכ הפירוש לשרף הוא מלאך, שליח?

רשף כשף

New member
היה לי חשוב אז חיפשתי

מתוך אינציקלופדיית nationmaster: TOLTEC: הטולטקים היו עם אינדיאני עתיק ששלט במרכז מקסיקו בין המאות העשירית לשנים עשר לאחר הספירה. עם זה דיבר בשפת ה NAHUATL (נגואל?) שדוברה גם על ידי האצטקים.

charlila

New member
הטולטקים הם אכן עם מכסיקני קדום -

ודון-חואן הסביר לקרלוס שבאמרו שהוא "מכשף טולטקי" אין כוונתו שהוא בן העם הטולטקי, אלא שהוא בן שושלת הידע, או המשנה, הטולטקית, שהיו קבוצה שהוציאה מקרבה מכשפים ואנשי דעת שפעלו ברחבי מכסיקו הקדומה. אני טוענת ש"תולתכ" (בתעתיק המקורי) הוא שם אחד מאסופת שבטי השרף שחיו בתגור עד לחורבנה לפני 11,100 שנה בערך. אגב, הייתי באיכטלאן, זה כפר לא רחוק מוחאקה.

רשף כשף

New member
תודה../images/Emo140.gif

אשמח לשמוע על חוויותייך האישיות ועל המסעות שאת עברת על מנת להשתלב בדרך הלוחמים המיוחדת שלך.

למעלה