מפגש עם עזרא

מפגש עם עזרא

שלום לכולם לאלה שהיו במפגש האחרון בפארק הירקון ולאלה שרצו לבוא אך לא יכלו-עדכון חם(עזרא שבינת אל ראפידן הביאה אותו.....) האיש המכובד הזמין אותנו לסוולף על עירק בכלל ובגדד בפרט לתאריך 30/11/2006 שעה 19:00 האיש גר ברמת אפעל-קרוב לתל השומר/ר"ג פ"ת והסביבה חשוב לי לדעת בקרוב מאוד את מספר המשתתפים על מנת להתארגן בהתאם תודה מראש על התשובות

מאשרת את השתתפותי למפגש../images/Emo51.gif

תודה לאברהם אבינו החמוד שדואג לארגן את המפגש.

סיכויים טובים שאני אגיע אבל

אני לא בטוח כי בזמן האחרון יש לי הרבה עבודה, אבל אני מאוד מעוניין להגע. תודה לך שאתה מארגן לנו ומסדר לנו. באהבה ממני,

מי זאת חכימה הזו שכל הזמן

מאיימים עליי בה, חכימה זה שמ עיראקי אז היא בטח עיראקית, אבל מי היא שמפחידה כך גברים עיראקים באשר הם ????? לא מכיר אותה, חכימה בת רמיזה. מי זו ?????? מה היא בגדאדית או מן אלעמארה כמו כמו ההיא האשכנזיה שהסתפרה ושלא הספקתי לטעום מהכעכ שלה???? אני לא מבין, באמת. באהבה ממני,

סועד

New member
אברהם אבינו לדעתי זה יהיה צפוף

למפגש שתכננת לדצמבר, לא בטוח שאלה שיגיעו לת"א יתאמצו גם למפגש הגדול יותר שאתה מתכנן, אז תיידע אותי. בברכה סועד.

DORIY1

New member
לאברהם

סועד צודקת , איסמע כילמתה .זה צפוף מדי בסוף נובמבר ובמשך ח' דצמבר , ואל תגיד שאין קשר בגלל שאחד מתקיים במרכז והשני בדרום , הציבור אותו הציבור . עדיף לפי דעתי לרכז את המאמץ על מפגש אחד מרובה משתתפים " כי ברוב עם הדרת מלך " על פני שני מפגשים שבוודאי לא יבואו כולם בשניהם ואני אחד מהם .זאת הצעתי כחומר למחשבה . גם אני משתוקק לראות את מר עזרא , ותסמוך על בנת אלראפדיין שתדע איך לארגן אותו דרומה . מכל מקום , כל החלטה שתתקבל בפורום على عينى وعلى راسى

סועד, אני מקוה שאת באה למפגש,

כדי שניפגש, ואני רוצה לראות אותך, אל תשכחי להביא מטפחת לריקוד, אם אין לך אביא לך.

אברהם אבינו, סועד צודקת, קרוב מידי

מה עוד שבנת אלרפידן אומרת שאין לה רכב להביא אותו למקום אחר. והא כבר חודש מחכה.. מציעה לקיים את המפגש אצלו ולדחות את הדרום בחודש. ותבורך על היוזמה מקוה להגיע.

לסועד,לשדה ולכל השאר -מפגש

שבת שלום המפגש הקרוב (אצל עזרא)יתקיים בע"ה במועדו 30/11 ,לגבי המפגש בדרום אכן צפוף ולכן נדחה אותו לאיזור סוף החורף אי אפשר לעמוד בפני נשים צדקניות וחסדניות כמו שיש לנו בפורום

לאברהם אבינו, במפגש האחרון היה כיסא

קצת שבור ועקום כזה, כשישבתי עליו כמעט ונפלתי, אז אני מבקש שהפעם אם אפשר , לא להביא את הכיסא ההוא. אני לא יודע מי היה האחראי לכסא אלמצ'רבק.......הא הא הא הא הא הא אחרת אני אביא את חכימה בת רמיזה. באהבה ממני,

שבת שלום ומבורכת לכולם

אברהם אבינו, כל הכבןד לך על הקשבתך לנשים, כי, חוכמתם רבה ותבונתם מעמיקה. ובכלל אדם מדהים שכמוכך, מגיעות לך כל ברכות העולם על האירגון והיוזמה למפגשים, ובכלל על מה שאתה

סועד

New member
אברהם אבינו, לא צדקניות ולא חסדניות

אני אישית יכולה להגיע גם לחמישה מפגשים, אין לי בעיה, אני רק מבקשת להתחשב באלה שגרים רחוק וגם אינם נוהגים, ובכלל להתחשב גם בגיל. אינת משאללה עליכ, בעדאכ ג'יהיל, אז כמובן תודה על יזמתך ואין ספק שבסופו של דבר המלה האחרונה של היוזם. אז תמשיך לפעול להצלחת הכנס. בברכה שוש.

../images/Emo24.gif חיבוק חזק ממני בקשר למפגש

סועד נשמה אם יש לך תוכנית איך להגיע למפגש , תידעי אותי, ברצון אני אבוא , אני משתוקקת לראות אותך, ואת כל המשתתפים , יהיה נעים לפגוש את כולם, ממני באהבה מונירה האחת ,

למעלה