מפגש עם חמוס/ה

cakemily

New member
מפגש עם חמוס/ה

היי,
לאחר מחשבה ומחקר מרובה בנושא, אני ממש רוצה לאמץ חמוס.
אבל כל המידע שיש לי על חמוסים מגיע מהאינטרנט ומעולם לא פגשתי חמוס (טוב אולי בחנות חיות).
אז מאוד הייתי רוצה לפגוש חמוס שמח עם בעלים שמחים בביתו ולהבין יותר את החיים עם חמוס ממקור ראשון.
כמו כן, אני גרה עם בת זוג, היא אלרגית לחתולים, אבל לא לכלבים, היינו רוצות להבין אם היא אלרגית לחמוסים לפני שאנחנו מאמצות אחד :)
אז, היינו שמחות לבקר בבית עם חמוסים, אבל בלי חתולים, אנחנו מירושלים, אבל יכולות להגיע גם למרכז.

תודה!

Misha180

New member
לי יש אלרגיה לחתולים

וגם לכלבים ורוב המכרסמים, (ולסוסים חחח) אז אולי אני לא מדד, אבל גם הקטן מעורר אצלי אלרגיה אבל מסתדרים. מציעה שבת הזוג תבוא איתך למפגש ההיכרות ותראה איך היא מגיבה

WTR

New member
ממה שיצא לי להכיר

מי שהיה לו אלרגיה לחתולים, רגיש גם לחמוסים
כנראה הpH שלהם דומה או משהו
אבל באלרגיות אפשר לטפל, ולא צריך רעלים לגוף, יש טיפולים אלטרנטיביים
מציעה לשאול פורום חתולים, יש שם כמה אלרגניים עם חתולים (ועד כמה שזכור לי יש שם מישהי עם לפחות 5 חתולים שחייה איתם בשלום)

Misha180

New member
אם זה ממש מפריע

אני אישית עוברת טיפול ביולוגי של זריקות של האלרגן (חיסון טבעי של הגוף) וזה מאוד עוזר. בכ״א אני חיה בשלום איצו אפילו שהייתי מאוד אלרגית.

cakemily

New member
טיפולים וחמוסים

היא כבר מאוד למודת טיפולים אלטרנטיביים, אל דאגה. וחיסון ביולוגי הוא גם לא אופציה.

אבל אי אפשר להניח שיש ב100 אחוז אלרגיה לפני שפוגשים חמוס באופן אישי ורואים. לכן אנחנו מנסות להיפגש עם חומוס כלשהו. וגם להכיר חמוסים מקרוב כמובן.

ofekharel101

New member
לי יש חמוס

אני גר בהרצליה ותוכלו לבוא לראות אותו ולשחק איתו

Snuki

New member
אפשר לבוא לפגוש את סאפי

אני מתל אביב. מוזמנות בחום. ואפשר גם לפגוש אותנו בטיול בחוץ.. אנחנו מטיילים הרבה

למעלה