מפגש עם השמינייה http://www.shesh.co.il/programmes/shminia/katavot-.asp?id_katava=1342&nose=120
Y Yarden908 New member 27/11/05 #1 מפגש עם השמינייה http://www.shesh.co.il/programmes/shminia/katavot-.asp?id_katava=1342&nose=120
נ נעמקה19 New member 27/11/05 #3 פששש...אחלה רק יש בעיה קטנה: כל העולם (ואישתו ) יהיו שם. נראה לי אני אמות בדרך אל "הארבעה"... אני לא הולכת. גם מה אני צריכה חתימה שלהם?!
פששש...אחלה רק יש בעיה קטנה: כל העולם (ואישתו ) יהיו שם. נראה לי אני אמות בדרך אל "הארבעה"... אני לא הולכת. גם מה אני צריכה חתימה שלהם?!
O Oshi love Tamir New member 27/11/05 #5 אם הגעתי עד לראש פינה אני מניחה... שאני אוכל להגיע לשם. אבל בטח באמת יהיו מיליון ילדים וזה...
K KiShKooSh New member 27/11/05 #6 תאמיני לי לא כדאי לך... בראש פינה זה עוד היה שפוי כי זה חור אבל בגבעתיים עלייה לרגל של ילדים עד גיל 10 צורחים נמחצים זוועת עולם!
תאמיני לי לא כדאי לך... בראש פינה זה עוד היה שפוי כי זה חור אבל בגבעתיים עלייה לרגל של ילדים עד גיל 10 צורחים נמחצים זוועת עולם!
R R o n 2 5 6 New member 27/11/05 #7 את צודקת אם הייתי הולך לשם זה רק כדי לקבל את הספר בחינם אבל אני אחכה עד שהוא יצא.
R R o n 2 5 6 New member 27/11/05 #10 אבל ה-10 שיבואו קודם יקבלו בחינם../images/Emo3.gif השאר פשוט יקנו ואז יחתמו להם השחקנים על זה.אני כבר יכול לנחש איזה שחקנים יהיו שם:מיכאל,עדי,דני ודון
אבל ה-10 שיבואו קודם יקבלו בחינם../images/Emo3.gif השאר פשוט יקנו ואז יחתמו להם השחקנים על זה.אני כבר יכול לנחש איזה שחקנים יהיו שם:מיכאל,עדי,דני ודון
O Oshi love Tamir New member 27/11/05 #18 חחח סיפרתי לאבא שלי על זה ו... הוא אמר:"למה שלא תלכי יש לך הזדמנות אז תלכי " חחח איזה חמוד הוא... אז באיזה שעה זה יהיה בדיוק
חחח סיפרתי לאבא שלי על זה ו... הוא אמר:"למה שלא תלכי יש לך הזדמנות אז תלכי " חחח איזה חמוד הוא... אז באיזה שעה זה יהיה בדיוק
C chen010189 New member 27/11/05 #11 הנה באים כן הם באים המומינים המופלאים בתוך העמק המלא שמחה עם מאי וכל המשפחה! משפחת מומין, משפחת מומין!
הנה באים כן הם באים המומינים המופלאים בתוך העמק המלא שמחה עם מאי וכל המשפחה! משפחת מומין, משפחת מומין!
C chen010189 New member 27/11/05 #12 תן לי שה-בבקשה! תן לי בה-תודה רבה! תן לי לה-כמה נפלא! מה קורהההה, אני קורא!
C chen010189 New member 27/11/05 #13 ../images/Emo41.gifזה טוב-טוב גמד זעיר ומיוחד../images/Emo41.gif כאן בזכותו של טוב-טוב הגמד, נישאר עולם טוב ל-ע-ד
../images/Emo41.gifזה טוב-טוב גמד זעיר ומיוחד../images/Emo41.gif כאן בזכותו של טוב-טוב הגמד, נישאר עולם טוב ל-ע-ד
S shminia com New member 27/11/05 #16 אני בעד.. יש לי חבר ושמו באבי אזיה מזל שבא אליי כי הוא מצחיק והוא עוזר ווהוא יודע לדבר! ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים
אני בעד.. יש לי חבר ושמו באבי אזיה מזל שבא אליי כי הוא מצחיק והוא עוזר ווהוא יודע לדבר! ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים