מפגש עם החברים

Tolch

New member
מפגש עם החברים

בשבת הקרובה חבר שלי יוצא הבייתה (סוף סוף!!!!) אחרי שלושה שבועות שלא ראיתי אותו. אנחנו גרים די רחוק... הוא בירושלים ואני במרכז... אתמול דיברנו קצת על הסופ"ש והוא אמר שבשישי בערב הוא ישן אצלי ובשבת אחה"צ הוא קבע עם חברים שהוא לא פגש מלא זמן ללכת לטייל באיזה מעיין באזור ירושלים. והוא הציע לי לבוא איתם. בהתחלה אמרתי לו כזה שאם הוא רוצה ושאני לא יודעת.. והוא כזה "תבואי תבואי" ואז שאלתי אותו מה אני בכלל קשורה... תכלס אני לא מכירה את חברים שלו, אני קטנה מהם בשנתיים ואני גם די ביישנית כזו... אני לא יודעת... ואז הוא אמר לי "בואי תבלי איתי, מה אכפת לך?" והוא היה ממש חמוד ונראה לי שבאמת רצה שאני אבוא... אז אמרתי שנראה לי שבסדר... אבל אני ממש לא יודעת מה לעשות!!! מה ללבוש, איך להתנהג?! אמאל'ה!!

heilig

New member
../images/Emo13.gif

חחחח אין לך מה לפחד, סביר מאוד להניח שיהיה לך ממש כיף ומצחיק. בעיקרון ההמלצה הכי הכי טובה שלי בשבילך היא להיות את.. הוא באמת אוהב אותך ורוצה שתבואי איתו בגלל מי שאת כבן אדם, תהיי עצמך, את כבר תכבשי אותם
מה ללבוש? משהו נוח.. את הולכת לטייל, נעליים סגורות, מכנסיים נוחות (לא ג'ינס, לא חצאית) וחולצה קצרה נוחה (לא חדשה עדיף, שאם חלילה יקרה לה משהו שלא ישבר לך הלב
) לגבי החברים שלו? אין לך מה לדאוג... אני בטוחה שהחבר שלך לקח את זה שאת ביישנית בחשבון. אני מאמינה שתהני מאוד

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo192.gif בטחח שללכת !!!!!!!

את לא הולכת בשביל החברים .. את הולכת בשבילוו ..להיות איתוו ... שלושה שבועות לא ראית אותוו , אז החברים שלו הם אלה שישנו לך את הסדר? אני אומרת שתלכיי , תשארי כמו שאת, כמו שהוא אוהב אותך, תראי הכי טבעית ואל תנסי לשחק אותהה בגללם .. :] אני מאחלתת לךך בהצלחההה ושתהניי , ואם תתחברי עם חברים שלו הוא יעריך אותך עוד יותר תאמיני ליי ..
אני במצב שאני מדברת עם חברים שלוו והוא אפילו אומר לי לצאת איתם גם כשהוא לא נמצא [ אבל ברור שאני לא עושה את זה.. ]

heilig

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך כל כך!

חחחחחח גם אני לא עושה את זה, אבל החברים שלו ממש מצחיקים, הבילויים המשותפים עשו לי משהו טוב
(גם אני נורא ביישנית, ואיתם נורא קל לי להיפתח ואני צוחקת בלי סוף)

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo192.gifכנ"ל :), אני מגיעה למצב שאני

אוהבת לצאת איתם הרבה יותרר ... הם צוחקים כל הזמןן ואצלנו יש צחוקים .. אבל עד כמהה כברר .. צחוקים של בנים וצחוקים של בנות זה לא אותו הדבר.. ומילאא אם לאחד מהחברים שלו הייתה מישהיי היה לי יותר קל .. אבלל לא@!:D הם משאירים אותיי לבד! [ למרות שחלק מהם כבר רוצים זוגיות וזהה
]

heilig

New member
חחחחחחחחחח

הם כל כך מצחיקים, והחוויות שלהם מהצבא כל כך קורעות!
(וזה נחמד לשמוע על החבר שלך מאנשים שרואים אותו אחרת ממך
)

ברור שללכת :)

כמו שכתבו לך, דבר ראשון זה להיות איתו וזה מה שהכי חשוב :) דבר שני, זה דרך מצויינת להעמיק את הקשר. תהיי את, גם אם את שקטה וביישנית, את בסוף תיפתחי, הם בטח ממש נחמדים, וככה גם החבר שלך יעריך אותך יותר :) בהצלחה בובה

הוא יגרום לך להרגיש בנוח .צאי

גם אם תתבישי זה לא נורא.הוא יגרום לך להרגיש בנוח,וחברים שלו בכלל ... נסי להפתח איתך בכל מקרה. ותהני מאמי. עמדתי בעבר באותו מצב. כיום זה לא עם חברים של בן הזוג אלא עם ההורים. פשוט צריך לזרום..

GrowingMadness

New member
זה סה"כ הוא וחברים שלו

אני לא מבינה מה הביג דיל פה
זה לא שאת לבד איתם, יש לך אותו ואתם תסתדרו והוא יגרום לך להרגיש בנוח. תלבשי מה שבא לך ותתנהגי כמו עצמך. את מי את מנסה להרשים פה? את חבר שלך כבר השגת

למעלה