מפגש עם "האיש ומי-הים"

רעיון יעיל- הצעות ליום ושעה

צריך להודיע לאיש 3 ימים מראש. ובגלל שיש המון שאלות וחששות חושבת שכדאי לקיים זאת כבר בשבוע הבא. מציעה שעה 19:00 או 20:00. האם יום שלישי ("פעמיים כי טוב") - מתאים? אם לא תהיה מנדבת לבית - נעשה אצלי. הבעיה היחידה שילדו של בן-זוגי גר איתנו - והוא לא יודע שהייתי בטיפולים ולא יודע עדיין שאני בהריון. אז אצטרך לדאוג שהוא לא יהיה... וזה קצת קשה. אז אשמח אם יש מישהי תנדב בית שאין בו "מרגלים".

העבירו אלי פרטים במסר ../images/Emo91.gif

כדי שלא תהיינה חשופות יותר מידי. מבטיחה לחזור לכולן עם תשובות

שוב - אינפורמציה

אני חוזרת על הדברים משום שראיתי שרוב השאלות דומות - אז להלן עוד תשובות: יש מרכז הזמנות שם לוקחים הזמנות בלבד. צריך לדעת מה הטיפול. - את הטיפול יתן האיש ע"פ הנתונים שתתנו לי. כל בקבוק עולה 180 ש"ח .במיקרה שלי הייתי צריכה 8 בקבוקים. במיקרה של זרע - אני מניחה שכפול. מיכיון שהוא לא יכול להסביר לכל אחת בניפרד מיהו ומה הוא - לכן חשבתי על מיפגש. (לא כל יצרן "תרופות" או "תוסף מזון" עומד לבדיקה קפדנית כזו.) אני מבינה את החשש - כי גם אני חששתי שזו עוד קלישאה וסיפורי "מייסס". אבל כאשר שמעתי שיש סיכוי - ההחלטה הייתה כולה שלי לתת צאנס - זה לא סכום בשמיים. והטיפול מסתיים תוך כחודשיים (במיקרה שלי הייתי בהריון במהלך הבקבוק השביעי - ועכשיו אני ממשיכה לקחת לתמיכה פעם ביום, ומתכוונת להתחיל טיפול נוסף לבעיות שיעול ואלרגיות (יש 3 סוגי פורמולה שונים) אז אותי לא סידרו - כי התוצאה הכי ניפלאה בעולם הגיעה - מה שלא הגיע אחרי 3 שנות טיפולים ומפגשים עם רופאים וקניית אמפולות של הורמונים שגרמו למצבי רוח וכו', והרבה $$$$, וכבר התחלתי לחסוך את ה-$ לתרומה, אז בסה"כ חסכתי! והירווחתי בגדול !!!!!! אני לא יכולה לקחת אחריות - אבל ממליצה לנסות. זהו מוצר מחומרים טיבעיים בלבד (מינרלים) ואני יכולה לומר שכבר אחרי שבוע תחושנה שינוי לטובה במצב הרוח, מה שלא מבוטל בפני עצמו.

d2b2

New member
מאוד מעוניינת להשתתף במפגש כזה

שולחת לך מסר אישי , תודה !!!

המפגש ייתקיים ביום שלישי 23/12/03

בשעה 20:00. לכל המעוניינות לבוא למפגש נא לשלוח לי מסר. (מי שכבר שלחה מסר קודם אין צורך - אודיע לכל מי שיש לי את שמה במסר). אני מתנצלת מראש אם תגובותי תהינה לא מיידיות. יש המון תגובות... מבטיחה לתת תשובה לכולן. וכל מי ששולחת פרטים נא להוסיף בנוסף לבעיה גם גיל. על מקום המפגש אודיע יותר מאוחר. **** האם לדעתכן צריך לפתוח שרשור מיוחד להזמנה לפגישה ?

אמאשלהם

New member
גם אני

אני אשמח לקבל טלפון - קצת קשה לי אם חשיפה במפגש. אבל אם את יכולה להעביר פרטים והוא יכין ואני אקנה דרך מרכז הזמנות - גם טוב. ואם אין ברירה אלא מפגש - אז גם טוב. אז הפרטים - גיל 37 (יולי, 66) בעיה: מיעוט ביציות שם אם: נורית תודה תודה, שרון

תזכורת- המפגש ייתקיים כפי שניקבע

ביום שלישי 23/11/03 שעה 20:00. יש בשורות טובות מהאיש. פרטים אדע ביום המפגש. מי שכתבתי לה מסר לגבי הפרטים החסרים - אודה לתגובה מהירה כדי שאספיק להעביר לו הכל בזמן לפני הפגישה.

למעלה