מפגש עם "האיש ומי-הים"

מפגש עם "האיש ומי-הים"

משום ההתעניינות, פניתי אל האיש והוא הסכים לבוא למפגש. אי לכך אני מציעה שניפגש בשבוע הבא באיזור המרכז. במיפגש האיש יספר על המוצר שיכול לפתור 70% מבעיות הפיריון כולל שיפור זרע (ספירה ותנועתיות אפילו חמורים מאוד), ועוד מיגוון בעיות אצל נשים. בעיקרון מדובר על פורמולה המכילה כ-80 מינרלים שונים - ולכן למים יש טעם מלוח - ואני מכנה זאת "מי-ים". למי שלא עקבה אחר הסיפור שלי - אני כאן - כי אני בהריון טיבעי, אחרי 10 טיפולי IVF כולל 2 זיפטים. ולאחר כחודש + של שתיית ת "מי-ים" אני בהריון. למי שרוצה להגיע למפגש (וגם לכאלו שלא יגיעו ורוצות שאברר בשבילן) עליכן למסור לי בעוד מועד אינפורמיצה עם הפרטים שארשום תגובה הבאה - כי זו כבר ארוכה מידי.

להלן האינפורמיצה שעליכן להעביר

אלי במסר מראש. 1. מה הבעיה (זרע, אי סדירות במחזור, ביציות.....) 2. האם הבעיה רק אצליך או גם אצל בן זוגך. 3. שם שלך + שם האם (אם הבעיה גם אצל בן הזוג - אז גם שלו ושל אימו) - זה לא קשור לסוג הטיפול אלא בירור "רוחני" לגבי הבעיה ויכולת פיתרונה - זה כבר מעבר לבינתי - לא קשור לנומרולוגיה אלא למשהו רוחני שאני לא מבינה בו. אני רוצה להבהיר שבפירוש לא מדובר על מים קדושים אלא על מוצר שהורכב ע"י כימאים ויכול לפתור בעיות של דיכאון, פרקינסון, ועוד המון דברים עליהם תשמעו בפגישה.

ועוד משהו - ממליצה מאוד

שאם הבעיה גם או רק אצל בן הזוג - שגם הוא יבוא לפגישה. את המים צריך לקחת 3-4 פעמים ביום ואם לא יהיה שיתוף פעולה - חבל....

פרטים עלי

תודה לך על המיפגש רוצה פרים מדויקים בהמשך על מיקום והכל. הבעיה שלי היא שאין לי מחזור ולא רזרבה שחלתית.מבחינת הרופאים אני במנופאוזה מוקדמת. שם אמי :אנה ושוב תודה לך ו ב ה צ ל ח ה

אילנה 16

New member
פרטים שלי

אגב - חדשה בפורום חצוצרה שמאלית חסומה וגיל מעל 42 אין בעית זרע שמי אילנה פרימן שם אימי גילה תודה מכל הבנות על עזרתך מתי ואפה המפגש? אפשר להיפגש איתו באופן פרטי?

אלה הם הפרטים שלנו:

1. הבעיה שלנו היא בעיית זרע נטו ספירה נמוכה + תאי דם לבנים רבים בזרע 2. אצלי ב"ה אין בעיה הכל תקין 3. שמי נעמי בת לאה 4. שם בעלי אביב בן רחל מקווה לבשורות טובות ל כ ו ל נ ו

tglus

New member
מעוניינת לקבל פרטים נוספים על האיש

כמה עולה הפורמולה, לכמה זמן זה מספיק וכל אינפרמציה שתוכלי לספק.

בדיוק בזמן!!!

אני בדיוק הופכת עולמת בניסיון למצוא את האדם הזה אמא שלי סיפרה לי שראתה משהו כזה בתוכנית של מרגול בשבת. אשמח מאוד מאוד אם תודיעי על מועד ומקום המפגש

ronshira

New member
מי ים

שלום לחסידה שבדרך אני מעוניינת בפרטים על מי הים, אולם איני מעוניינת להחשף בפורום. האם אפשר לקבל את הטלפון של מי שמפיץ את מי הים? ודרך אגב, כמה עולה פורמולה כזאת ולכמה זמן היא מספיקה? תודה

יש טלפון למרכז הזמנות

אבל הם לוקחים הזמנות בלבד. צריך לדעת מה הטיפול. כל בקבוק עולה 180 ש"ח .במיקרה שלי הייתי צריכה 8 בקבוקים. במיקרה של זרע - אני מניחה שכפול. אבל זה שונה ואני לא יודעת לתת תשובות. אני מעבירה את האינפו' לאיש והוא אומר לכל אחת מה היא צריכה להזמין. מיכיון שהוא לא יכול להסביר לכל אחת בניפרד מיהו ומה הוא - לכן חשבתי על מיפגש. (לא כל יצרן "תרופות" או "תוסף מזון" עומד לבדיקה קפדנית כזו.) ואני מבינה את החשש - כי גם אני חששתי. אבל כאשר שמעתי שיש סיכוי - ההחלטה הייתה כולה שלי לתת צאנס - מקסימום הלכו עוד קצת מזומנים - לא סכום בשמיים - וטיפול שמראש את יודעת מסתיים תוך כחודשיים. אז אותי לא סידרו - כי התוצאה הכי ניפלאה בעולם הגיעה - מה שלא הגיע אחרי 3 שנות טיפולים ומפגשים עם רופאים וקניית אמפולות של הורמונים שגרמו למצבי רוח וכו'........והרבה $$$$, וכבר התחלתי לחסוך את ה-$ לתרומה .... אז בסה"כ חסכתי! והירווחתי בגדול !!!!!!

limordc

New member
מעוניינת גם בפרטים

כמו: מחיר וכו' (אני חושבת שזה חשוב, עם כל ההוצאות שאנחנו מוציאים לכל העניינים האלו..) חוץ מזה- האם זה יעיל שניפגש כולם ביחד? הוא לא צריך לשבת עם כל זוג בנפרד ולפי המצב של אותו זוג לקבוע? באופן כללי- איפה הוא מקבל, מה הרקע שלו (איך הוא הגיע לעניין הזה) וסתם לידע כללי- מדוע באדם דתי? לכמה זמן המים האלו מספיקים וכמי חודשי טיפול צריך בכללי? תודה מראש על היוזמה והכל!

פרטיים בבקשה

אני מאוד אשמח גם כן לקבל קצת יותר פרטיים על האיש והשיטה , מיהו? איך בדיוק הוא עובד ? וכמה זמן התהליך הזה מתמשך. המון תודה ויום נעים

שרון321

New member
הי חסידה

קוראים לי שרון (לאמא שלי קוראים שמחה). עקרונית הבעיה אצל הבעל (קוראים לו צורי ולאמא שלו קוראים אורה). גם אצלי יש של אי סדירות בביוץ. אנחנו לקראת החזרת עוברים. אשמח אם תעדכני אותי לגבי המפגש.

טיפטיפ29

New member
הצעה: אולי כדי שהחסידה לא תתמוטט

תחת העומס לענות לכולן,
(בכל זאת יש פה בחורה בהריון...
)אולי כדאי שכל אחת תכתוב באיזה יום נוח לה ובאילו שעות.

טיפטיפ29

New member
אולי כדי שהחסידה לא תתמוטט תחת

העומס
(בכל זאת יש כאן בחורה בהריון
אולי כדאי שכל אחת תציין את היום והשעה שנוחים לה למפגש וננסה לתאם...

חבובי

New member
מעוניינת גם בפרטים נוספים

כמו מחיר, וקצת הסבר על הפורמולה (מי ים? זה סתם כינוי או במאמת?) תודה!!!

למעלה