מפגש עם אור ירוק.

F00D Is G00D

New member
מפגש עם אור ירוק.

חזרתי עכשיו ממפגש עם נציג מעמותת אור ירוק. ומכיוון שאני רואה את זה כחוויה חיובית אני אשתף. מגיעים אל הבחור או שהוא מגיע אליכם ויושבים עם ההורים. הוא מוציא ערכה ומציג סרט בDVD/וידאו/מחשב לגבי תפקיד המלווה. הוא שואל כמה שאלות חידה לגבי הנהיגה ומסביר על הנהיגה כפי שאור ירוק רואה אותה עם כמה מובנים. הוא מסביר על צפיית סיכונים, שטח מת, לא להייות מופתע ולא להפתיע, ומסביר על עקרנות ומטרות הליווי "הליווי הוא לא שיעור נהיגה" הוא עובר אתכם על הספר ועל הסרט(יש דימוי מצבי נהיגה) ובסוף מגיש ערכה עם: *תיק אופנתי *חוברת "מצבי נהיגה" *חוקי הוראת הליווי והנהג החדש *חוברת "נהיגה בליווי" *שלט נהג/ת חדש/ה *חוברת מידע על מועדון דרייב *DVD/קלטת/דיסק אני מצאתי את העניין כמאוד יעיל, וזה אכן הרגיע קצת את ההורים הלחוצים. הנציג אומר שהם מגיעים לכל מקום בארץ כולל הנידח ביותר. הטלפון שלהם 1800-388-388 אתר אינטרנט http://www.oryarok.co.il/

Bastet

New member
הם באמת חבר'ה נורא נחמדים

אותי הם ביקרו לפני כשבועיים והי הממש ממש נחמד, ובהחלט שימושי...בחלק מהמקרים גם משעשע ^^

כן הם מאוד עוזרים

יש שם גם כבישים מומלצים לתרגול נהיגה ברמות שונות וככה גם מקבלים עוד ניסיון על הכביש חוץ מהמקומות שהם לא בדיוק הדרך לבית הספר. בכל אופן, אושרי כהן שם עשה לי את היום :) בלי קשר, החוק של המלווה זה דבר גאוני וכמה שאנשים בוכים על זה, אני תומכת בזה לאללה. ולסיכום: שיהיה לכולם בהצלחה ונסיעה זהירה :)

חחחחח...

היה חביב המפגש נהנתי מאוד בקטע של הדרגות נהיגה... ההורים שלי דאגו שכבר אחרי שבוע על הכביש אני יגיע לדרגה 4 כלומר לעשות ת'מסלולים הכי קשיים דווקא הלך לא רע, אפילו טוב מאוד וגם התחשב בעובדה שאני נוהג על הילוכים :)

roe10

New member
חחח

תכלס כל קשר בין התיק שלהם לבין אופנה הוא מקרי בהחלט
לא שאני מבין גדול באופנה...

NiKi†a

New member
אהא! אני גם קיבלתי עט!

אז אני יותר מאגניבה
סתם, כן זה היה מפגש נחמד, אני זוכרת שפעם ראשונה הם התקשרו אליי שבועיים לאחר שהתחלתי ללמוד..והייתי איזה שיעור 5...אז הוא אמרו שהם יבואו או יתקשרו כשאני אהיה בסביבות שיעור 20. הם התקשרו אחרי חודשיים וחצי...שכבר היה לי רישיון שלושה שבועות בערך

למעלה