מפגש ספונטני....

Queenati

New member
מפגש ספונטני....

פנה אלי עודד מנסטר על מנת להזמין את חבורת הפוליסים לערב מיוחד בננסי-בר-דאנס. מדובר בליין קאריוקי במוצ"ש 22/7/06 החל משעה 22:30. כתובת: יד חרוצים 17, תל-אביב אני חושבת שיהיה נחמד להיפגש. מי שיכול ורוצה לבוא - יותר ממוזמן. מי שלא - לא נורא, בהזדמנות אחרת. מי שמגיע נא לשרשר כאן על מנת שנדע לכמה אנשים לשמור מקום. נכון לעכשיו אני מגיעה.....עד מוצ"ש אלוהים גדול
לפרטים נוספים אני מרשה לכם להציק - חופשי - לקובי
סוף שבוע מצויין לכולם!

Queenati

New member
../images/Emo46.gifענת../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עוד הודעה אחת ואני אישית חוסמת אותך מהפורום! זה כבר גובל בהצפה.....מובן?!

BlogTV Police26

New member
חח זה מרוב שעמום אני מבין

הנה אני עוזר לך להקפיץ את ההודעה גבוה גבוה למעלה לשמיים

BlogTV Police29

New member
ענת על מי את כועסת...?

כי אם עלי אני לא מציף זה נאור שמציף ויוסי הם גוררים אותי לזה ואני לא רוצה להציף הם אומרים לי אם אני לא מציף אז אני לא שווה כלום ושהם לא ידברו איתי ושהם יספרו לכולם שאני גנבתי לאחותי את החזיה שאני הייתי בן 18 והלבשתי אותה עלי, אני הייתי חייב להציף אחרת הם היו מספרים את זה לכולם , אז כמו שאת רואה אני ילד טוב אני לא מציף בכלל אני לא כמו נאור ויוסי ואני נותן דגש עליהם יש לחסום אותם הם מציפים תמיד פה את הפורום והם לא עוצרים גם שהם כותבים משהו הם בלתי ניתנים לעצירה אין להם סוף למילים הם מסוג האנשים שרושמים תמיד מה שעובר להם בראש וזה נמשך ונמשך טוב אני הסברתי בקצרה שנאור ויוסי הם אלה שמציפים ורושמים שטויות ללא הבנה וללא הפסקה אפילו שהם רוצים להפסיק הם לא יכולים אין להם סוף טוב אני חושב אני נדבקתי מהם יש למישהו תרופה..? :) מת עליכם אתם משהו מיוחד.

BlogTV Police29

New member
ברור אני בא איזה שאלה:)

סוף סוף אני אפגוש את הילה אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קובי תכין אותה שאני בא.

BlogTV Police40

New member
ענת ? ! ? ! ? ! ../images/Emo2.gif

גם את נדבקת ? את גם רבה עם עצמך ?
ובקשר אלייך אדון שלומי תגיד תודה , יש לך תור לפרופסור שלוותא ביום שני

BlogTV Police20

New member
שלומי ...

לבוא ביום שני עם חלוק לבן ורצועות.... וציוד לתקופת שהות ללא הגבלת זמן

BlogTV Police29

New member
../images/Emo2.gif ערן אתה פה...?

מה המצב אח שלי אני שמח שאתה בא ויש לי בקשה אלייך , לא להתקרב להילההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!! זה ברור...????????? היא בבמה אתה ביציאה היא בשירותים אתה על הבמה יש לך לשמור מרחק ממנה 15 מ'. ולא לשלוח לה עניים. יאלה כפרה אני מת כבר לראות אותך :)

BlogTV Police17

New member
שלומי תיהיה רגוע .. צחקתי...

נראה לך באמת שאני יבוא ??? פחחחחח אני יבקר את קובי פעם אחרת :p

BlogTV Police18

New member
טוב אני רואה אתם רבים מי בא מי לא

אני בא ! מי מגיע ?? סופ"ש טוב ורגוע לכולם

BlogTV Police13

New member
הנה תמונה של הכיסאות

שכל אחד יעתיק את התמונה, יסמן איפה הוא רוצה לשבת ויעלה חזרה *** שימו לב - המועדון רשאי לשנות את מקומות הישיבה ***

BlogTV Police25

New member
יש מצב שאני אגיע

שתוכלו להכיר את החברה החדשה ( בדיוק מחר אנחנו חודש... :) אז כנראה שנראה אותכם מחר...

BlogTV Police13

New member
הנה התמונה

תעתיקו אותה ושכל אחד ירשום איפה הוא רוצה לשבת ויעלה חזרה לפה

למעלה