מפגש סוכות - שחר?...

Just Hippo

New member
מפגש סוכות - שחר?...

כן, שחר לא יבוא ב12. הוא יבוא אולי בסביבות אחת וחצי... כולם יחכו לי באחד וחצי ליד השער, נכון?... או שאני אצור קשר עם גלצ'ע מתי שאני אהיה בדרך...

MichelleLev

New member
שחר, בהחלט היית יכול לנצל"ש.

+

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif נצל"ש.. צומי?

מישלצ'אן לא מרגישה טוב. מישלצ'אן רבה עם חברה. מישלצ'אן מתגעגעת. ומישלצ'אן מרגישה קצת מוזר. O_0 צומי? ;;

mikokikyo

New member
*צומי*

תרגישי טוב;; לא לדאוג, יהיה בסדר! ?;; אמ... ^^"? לא לדאוג, יהיה בסדר333333333>

Nittle Grasper

New member
נצל"ש לצ'אט

באמאשלכם, הוא כבר נטוש רישמית |: ומשעמם לי ם.ם; וכשאתם נכנסים תשלחו לי הודעה פרטית כי סביר שאני לא אהיה בחלון ולא אשים לב שאתם שם ^^;...

דרגבא אגרבא..

איך נכנסים לצ'אט?! למה אני לא שאלתי את זה לפני שנה?! לעזאזל עם אלה ורמה.. ((גומנה טו מיי סלף))
אלה

../images/Emo207.gifכנסו כנסו..יופי יופי.

טוב אממ :S חשבתי ו.. __ __ יהיה נחמד ליפתוח שירשור סירטונים (_) _ (_) קטן וסטלן.. יעני..מצאתם סירטונים מגניבים בyoutube (ולא רק)?..אז לשים בשירשור..אם ייפתח אחד כזה.. אז..ברשותכם?..כי אין לי מושג אם שווה ליפתוח על זה הודעה חדשה בלי רשות.. נאמ. @_@ אלה

Lust chan

New member
אם מדובר בסרטוני אינויאשה../images/Emo135.gif

אז זה בהחלט רעיון מבורך 3:

Nittle Grasper

New member
אההה אני מבועתת T_O

ניתוח קיסרי זה כ"כ... אעעעעעעעעע *עומדתלהקיא* זה הדבר הכי מזעזע שראיתי [אושלא ._. אבל בהחלט לא נעים לצפייה], ועוד ראיתי בטלויזיה!! לא רוצה להתנסות בצפייה לייב._. *מתפגרת בצד ומנסה לשכוח את זה*

YuviChan

New member
נצל"ש!! ../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

סגידה סגידה סגידה סגידה!!!!! היום שקדע באה לשוהם הקטנה והנידחת!!!!!!! שקדע= סוגוי!!!! *מזילריר*

למעלה