מפגש נוסף?

Giantsbane

New member
מפגש נוסף?../images/Emo179.gif

נראה לי שמפגש נוסף ובכלל פעילות חברתית יתרמו רבות לפורום ולקהילה המתפתחת שיש לנו פה. גם נראה לי שתיהיה היענות גדולה יותר מזאת שהייתה במפגש הקודם.. נראה לי אופטימלי לעשות מפגש במהלך כנס מיתופיה שיתקיים ב28/8 (יום ה'), עוד קצת יותר משבוע, במרכז רוזין ברמת אביב. אולי אפילו לאלתר שם תכנים של ששאוש"ק
(והכנס עצמו בהחלט אטרקציה) אם תאריך אחר יהיה נוח יותר לרוב אז כמובן שנבחר בו, אז תציעו.. אז מי בא?

Giantsbane

New member
אחח, טעות הקלדה, ב-25

המספרים הימניים בגדו בי בשנית (שלישית, רביעית, חמישית..) צודק לגמרי

Tiryon

New member
אני חושב שאני אגיע!

זה יהיה פספוס להפסיד כנס כזה!

היי עידו,

אני חושב שאני אגיע, כל עוד המפגש לא יהיה ב-1 (ההפסקת צהריים) כי אז יש לי מפגש אחר (של HDM).

Giantsbane

New member
כן, זה הובא לתשומת ליבי

אם מוכנים לפספס את החצי השני של הסרט שר הטבעות מ-87' ואת ההרצאה 'דם וגזענות בעולם הארי פוטר' אז אפשר לקיים מפגש בין 17:00 ל-18:30. או לחילופין, מיד אחרי זה, במקום 'טולקין - סיפור חיים' ו'הארי פוטר כספר סאטירה', בין 18:30 ל-20:00. אלו נראים לי הזמנים.. אממ.. הכי פחות לא נוחים

Maleficent

New member
בין 18:30 ל 20:00

ואם תעשו את זה בסביבה של דוכן טולקין, אני גם אוכל להשתתף

אני דווקא מעדיף בין 17:00 ל18:30

אני ממש רוצה ללכת להרצאה על הארי פוטר כסאטירה. אבל זה תלוי ברוב- מי מהפורום (מלבד Giantsbane, מאליפיסנט, אדארד, טיריון ואני) מתכוון לבוא?

shachar333

New member
אני בכל מקרה מגיע לכנס

אני קורא כאן כבר כמה חודשים בקביעות, למרות שעוד לא כתבתי הרבה בגלל חוסר זמן מעצבן. אני אשמח להגיע ולפגוש עוד חובבי ששאו"ק, אם זאת לא מהווה בעיה... שעה? לא בין 17:00 ל-20:00, אני יכול להפסיד את אחד מהאירועים בבוקר- עם כל הצער בכך שזאת תהיה ההרצאה הטולקינאית השלישית שאני אצטרך להפסיד באותו יום

Envinyatar

New member
אני אהיה כמובן בכנס

אני מרצה בין 14:00 ל-15:30, ואני רוצה להיות בהרצאה של "דם וגזענות בהארי פוטר", כך שאני לא פנוי בין 17:00 ל-18:30. אחרי זה דווקא נוח לי - אישית, אני לא מתכוון לנכוח בשום הרצאה שיונתן את ג'ניה בע"מ מעבירים (מסיבות השמורות עימי
)

למעלה