מפגש - מקפיצה

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif מפגש ביום ו'

מפגש - מקפיצה
מפגש ביום ו'
מפגש ביום ו' 8.10.04 בשעה 11:00 בצפון, באזור הקריות. מציעה אחת משתי האפשרויות הבאות לבחירתכם: א. ברביקיו ב. פיקניק עם סלטים ואוכל קר. אישית, אני מעדיפה ברביקיו
מכל מקום, עומד לרשותי חדר גדול מרוהט וממוזג, מסביבו דשא ומקום לעשות על האש. נוכל לשבת בפנים או בחוץ, איך שנחליט ולפי מזג האויר כמובן. מי שמעונין להגיע - נא להירשם ולומר איזה אפשרות הם מעדיפים ומה הם מביאים.

שרון991

New member
אני מגיעה

מפגש ביום ו'
מפגש ביום ו' 8.10.04 בשעה 11:00 בצפון, באזור הקריות. מציעה אחת משתי האפשרויות הבאות לבחירתכם: א. ברביקיו ב. פיקניק עם סלטים ואוכל קר. אישית, אני מעדיפה ברביקיו
מכל מקום, עומד לרשותי חדר גדול מרוהט וממוזג, מסביבו דשא ומקום לעשות על האש. נוכל לשבת בפנים או בחוץ, איך שנחליט ולפי מזג האויר כמובן. מי שמעונין להגיע - נא להירשם ולומר איזה אפשרות הם מעדיפים ומה הם מביאים.
אני מגיעה
מעדיפה ברביקיו (מלח הבטיח לנפנף) ומוכנה להביא בקבוקי שתיה או סלטים מוכנים (אני פשוט לא אהיה כל השבוע בבית )

בת אל5

New member
מאד רוצה להגיע אך...

אני מגיעה
מעדיפה ברביקיו (מלח הבטיח לנפנף) ומוכנה להביא בקבוקי שתיה או סלטים מוכנים (אני פשוט לא אהיה כל השבוע בבית )
מאד רוצה להגיע אך...
מעונינת להצטרף לנסיעה או לצרף אלי משהי/ו לנסיעה (שכמובן מכיר/ה את הדרך). אני חוששת לנהוג לבדי למקומות מרוחקים שאיני מכירה. חוש ההתמצאות שלי גרוע מאד ואני יכולה להתברבר בדרכים ולהגיע לדרום במקום לצפון
(הגזמתי כמובן). אז אולי מישהו/י/הם

לא נוכל להגיע ../images/Emo7.gif

מאד רוצה להגיע אך...
מעונינת להצטרף לנסיעה או לצרף אלי משהי/ו לנסיעה (שכמובן מכיר/ה את הדרך). אני חוששת לנהוג לבדי למקומות מרוחקים שאיני מכירה. חוש ההתמצאות שלי גרוע מאד ואני יכולה להתברבר בדרכים ולהגיע לדרום במקום לצפון
לא נוכל להגיע

אני עובדת בוקר ואין לי אפשרות להחליף כבר ניסיתי ועכשיו אם אני יעשה פנצ'ר זה יהיה שקוף מידי. מקווה שיהיה לכם מפגש מהנה ונשמח להיתעדכן בכל

צוקה1

New member
בת אל מהיכן את באה?

מאד רוצה להגיע אך...
בת אל מהיכן את באה?

בנושא כבדה וביישנית - יש לך מתחרה

אם יהיה לי טרמפ-אני שוקלת בחיוב
ואיזה כבדה אני
- ..והססנית ופחדנית וביישנית ו... -אני יודעת
צוקה
בנושא כבדה וביישנית - יש לך מתחרה
רצינית - אני
מקווה שתסתדרי עם טרמפ ותגיעי.

מליח

New member
אשמח להצטרף אלייך

מאד רוצה להגיע אך...
אשמח להצטרף אלייך
שלום בת אל אני חיפאית לשעבר (עד לפני כחודש) ואני גרה ברמת השרון. בן זוגי נוסע לאילת בחמישי ואין לי רכב ליום שישי אשמח להצטרף אלייך !!!! הטלפון שלי הוא 5471092-03 כל טוב מלי

צוקה1

New member
יש מישהו שגר בת"א -ר"ג-כדי להצטרף

אשמח להצטרף אלייך
שלום בת אל אני חיפאית לשעבר (עד לפני כחודש) ואני גרה ברמת השרון. בן זוגי נוסע לאילת בחמישי ואין לי רכב ליום שישי אשמח להצטרף אלייך !!!! הטלפון שלי הוא 5471092-03 כל טוב מלי
יש מישהו שגר בת"א -ר"ג-כדי להצטרף
אליו? צוקה

בת אל5

New member
כן מלי, בשמחה, מנסה להתקשר אלייך

אשמח להצטרף אלייך
כן מלי, בשמחה, מנסה להתקשר אלייך

מקפיצה ../images/Emo75.gif

מפגש ביום ו'
מקפיצה

אנחנו באים../images/Emo13.gif

מפגש ביום ו'
אנחנו באים

ובנוסף לאבקת היריון נביא כנפיים ברטוב המיראנדה הסודי שלי. להביא גחלים וציוד מנגל? במידה וזה יהיה חלבי וקר אנחנו מביאים סלט כרוב מאד מיוחד

הכנפיים ברוטב נשמע טעים מאד ../images/Emo9.gif

אנחנו באים

ובנוסף לאבקת היריון נביא כנפיים ברטוב המיראנדה הסודי שלי. להביא גחלים וציוד מנגל? במידה וזה יהיה חלבי וקר אנחנו מביאים סלט כרוב מאד מיוחד
הכנפיים ברוטב נשמע טעים מאד

יש לי מנגל קטן, אני משערת שהוא יספיק. ציוד מנגל וגחלים יתקבלו בברכה
אני אביא קציצות קבב תוצרת בית, חומוס וכלים חד-פעמיים

שרון991

New member
אני מגיעה עם בת אל, גליה ועוד מישהי

הכנפיים ברוטב נשמע טעים מאד

יש לי מנגל קטן, אני משערת שהוא יספיק. ציוד מנגל וגחלים יתקבלו בברכה
אני אביא קציצות קבב תוצרת בית, חומוס וכלים חד-פעמיים
אני מגיעה עם בת אל, גליה ועוד מישהי
שהיתה איתנו בקבוצה

מי שטרם נרשם - עכשיו הזמן ../images/Emo124.gif

מפגש ביום ו'
מי שטרם נרשם - עכשיו הזמן

נא לרשום גם מה אתם מביאים אתכם לקומזיץ. להתראות וחג שמח

מצב
הנושא נעול.
למעלה