נכון שלעיתים כתיבתו מתנשאת אך יש בה איזשהו חום עממי של תל אביב הקטנה. ואם אתה רוצה לרמוז שמקורו בשכם, אז גם עיר זו אינה עד כדי כך צפונית וַיֹּאמֶר שְׁכֶם אֶל-אָבִיהָ וְאֶל-אַחֶיהָ, אֶמְצָא-חֵן בְּעֵינֵיכֶם וַאֲשֶׁר תֹּאמְרוּ אֵלַי אֶתֵּן. הַרְבּוּ עָלִי מְאֹד מֹהַר וּמַתָּן וְאֶתְּנָה כַּאֲשֶׁר תֹּאמְרוּ אֵלָי וּתְנוּ-לִי אֶת-הַנַּעֲרָ לְאִשָּׁה. (בראשית לד).
ששלי נשארת לישון, וגנגי לא חוזרת לירושלים, אני לא רואה איך אני אחזור בערב הביתה, ולנהוג את זה בלילה, ממש, אבל ממש לא בא בחשבון. (ואני גם לא ממש יכול להישאר לישון, אם מישהו עדיין חושב שזו אופציה) עידן, שירה, מה איתכן?
אני באופן אישי מאוד שמח אם יש תכנים (מעבר לגשמיים), רק שאני לא מבין על מה היתה האכזבה מהמפגש האחרון. אני אישית מצאתי גם את מה שטל הביא וגם את הדיון (ששלי פתחה עם הטכסטים) מענינים להפליא, ואני לא מוצא שום רע בעובדה שהיו גם חלקים שטותיים בערב. בענין תכנים לערב המתרגש עלינו (בשאיפה), יאללה - להעלות רעיונות. אין ספק שאם יודעים על כוון מסוים מראש אפשר להכין יותר דברים כך שהדיון יהיה יותר רציני. מה בדבר פיתוח המאמר של ברתנא (ששלי הביאה כאן לפני איזה זמן)? (התהליכים שעברו בשירה העברית, מקומה, מקום השירה בתרבות בכלל)