**מפגש**מפגש**

Idan91

New member
**מפגש**מפגש**

ובכן, נשלחתי למסור לכם שנמצא תאריך בערך-מתאים למפגש בוקר שישי בירושלים. אמנם חלקנו יהיה בפורטוגזיה, אבל אין מ'לשות, לא נשארו תאריכים לפני הטיסה ההיא של חלקנו, בזמן שהחלק שנוסע לבוסטון עוד יהיה בארץ. אי לכך - ה-27.6 נראה מתאים כרגע. שרשרו
ו
(בבקשה).

Idan91

New member
אה, ו-

אמרו לי שיש כמה פרטים ששכחתי למסור. ובכן: הרעיון הוא שהמפגש יהיה ביער ירושלים במתכונת פיקניקית שכזאת, החל מ-10-11 בבוקר.

כן, כשחושבים על זה

אני גר הכי קרוב למקום המפגש, אפילו קרוב יותר מוגאן, אז אני לא יכול להרשות לעצמי לפספס את זה.

ס ק א ל י

New member
עדכונים פרטיים וכלליים -

וּפכֵן... מכיוון שהסמסטר נגמר עוד שבוע בדיוק (איזה כייף!!!), חשבתי לקפוץ לכמה ימים החוצה... לא יכולה לעשות שיירינג הרבה יותר גדול מזה, כי עוד אין תכניות ספציפיות, חוצמזה שאולי יצא לי לבקר את יובלי, עוד לפני שהוא יגיע אלינו (איזה כייף!!!!!)... מה שאומר, שבאוגוסט יש מפגש פורום נוסף, בהנחיית המדריך הדגול [ותוּגֶרמָניתוֹ[... אז --- אל תגידו לא אמרתי, תשריינו את אוגוסט ביומנכם... חוצמזה, אם יש תכניות נוספות לחדשי הקיץ, אשמח לשמוע!

nutmeg

New member
../images/Emo45.gif עקרונית כן

אם יהיה לי נווט או טרמפ.

Houndour

New member
מהעמדה בה אני נמצא ../images/Emo45.gif אלא אם ../images/Emo45.gif

משהו ישתנה פיתום...

zimes

New member
ניסינו

בשבועות - הנ"ל היתה במטולה. בסופ"ש הקרוב, יש מפגש-ישנה-חדשה. ו-הופ! היא טסה. > צימעס לא מאמינה שיכול להיות מפגש של ירושלמים וישראלים באמצע השבוע <

shellyland

New member
אפשר פשוט להמשיך את המפגש

של ישנה וחדשה, וכמיטב המסורת לערוך את האפטר-פרטי בירושלים....

למעלה