מפגש, מפגש, מפגש...

SaintJohn

New member
מפגש, מפגש, מפגש...

כמו שכבר החלטנו יחד, מפגש הפורום שלנו יהיה ב-3 באוקטובר, יום ראשון, חול-המועד סוכות, בגן המשולש בת"א בשעות הצהריים. נרשמה פה כבר בקשה אחת שהמפגש יתחיל ב-12:00, ולפי דעתי זאת שעה מצויינת. אם יש מישהו שרוצה ויכול להגיע ושעה כזאת תמנע ממנו להגיע, אז שבבקשה יגיד ונראה אם נוכל לפתור את הבעיה. אם לא - אז בואו נקבע שכולנו ניפגש ב-12:00 בצהריים. ומשהו נוסף - אנחנו רוצים כמובן שיהיה לנו אירוסמית' מתנגן ברקע (אחד היתרונות הברורים של מפגש בחוץ), ואם מישהו יוכל להביא איתו רדיוטייפ-דיסק שיכול לפעול על בטריות, אז זה יהיה מצויין. לי אין שום בעיה לספק את הבטריות. זה חשוב מאוד שתהיה אפשרות למישהו להביא רדיוטייפ-דיסק שכזה, כי זה פשוט יוכל לשדרג לנו את המפגש בכמה דרגות והמפגש שלנו יהיה הרבה יותר מהנה לכולנו.

אני בא

אבל אין לי רדיו טייפ דיסק

AeroTom

New member
הרדיוטייפ-דיסק מאוד חשוב-

מאוד נשמח אם מישהו יוכל להביא מכשיר עם מקום לדיסקים,אין לנו בעיות לספק את הבטריות.זה ישדרג לנו את המפגש בכמה וכמה רמות (שיהיה נהדר גם ככה) ונעשה לנו תחנת רדיו משלנו רק של אירו עם המון מוזיקה טובה ודברים משעשעים לשמוע! (מכשיר שקורא גם MP3 יהיה עוד יותר טוב,אבל העיקר שיהיה מכשיר לדיסקים ויהיו לנו המון דברים נהדרים לשמוע). אז מי שיכול לספק-זה יעזור המון והשיר הראשון בספיישל ההקדשות יהיה מוקדש בשבילו כמובן...אז אנא,נסו להשיג.

AeroTom

New member
דיסקמנים להרבה יש...

אנחנו צריכים אבל רדיו-דיסק על בטריות או באמת רמקולים טובים מאוד שיכולים להתחבר לדיסקמן...

aerophoebe

New member
לא תיפטרו ממני במהירות ../images/Emo123.gif

אני אבוא כל עוד זה תלוי בי כמובן. נ.ב.-יש לנו תוכנית ב' למקרה שירד גשם?

איזה קטע

חשבתי אל זה היום גם. במיקרא כזה אני חושב שנעשה את המיפגש בעזריאלי

AeroTom

New member
במקרה של גשם לא צפוי-

באמצע המפגש בגן המשולש יש תוכנית מוכנה: קודם כל מיד מכניסים לתיק את הדיסקים שיהיו שם (אם יהיה לנו מכשיר להאזין בו ובכל מקרה כנראה יהיו לאטרקציה כמה),אחר כך מתחילים לרוץ לעבר קניון עזריאלי כששרים כולם בקולי קולות בדרך את-Sunshine. כשמגיעים לעזריאלי עוברים במקום המפגש הקבוע שלנו (טאוור רקורדס,שעה 17:00,ליד הדיסקים של אירו) ובודקים אם מישהו רכש אולי את מ-3 הדיסקים בסדרת תפוז או את בובו ב-90 ש"ח. אחר כך עוברים לקומה השניה באיזור האוכל,מזמזמים את-The Rain Song של לד זפלין,משוחחים על חילוף העונות ושמים ברקע את Seasons Of Wither... אנחנו מוכנים לכל דבר!

ומה??

יקרה עם פיתאום יתחיל קרב יריות ותבוא מישטרה? מה נשיר במיקרה הזה? [נוסטלגיה מהייד פארק]

SaintJohn

New member
מי שלא יביא מטריה, יאכל אותה../images/Emo3.gif

הסיכוי שירד גשם הוא כמו הסיכוי שהאחיין של טום המילטון פתאום יגיע לפורום ויהיה נחמד ויגיד שהוא יבקש מטום לבוא לארץ לבקר ולהיפגש איתנו. אבל אם יש פה מישהו מודאג, אז עזריאלי נמצא פחות מ-5 דקות הליכה מהגן המשולש.

yoyoyud

New member
גשם? אמרו שתהיה התחממות למשך

כל השבוע אחרי יום הכיפורים....

SaintJohn

New member
גשם לא יהיה, זה בטוח

אבל נחמד לראות נוכחות של פורום לד זפלין אצלנו בפורום אירוסמית'. לכבוד הוא לנו, ותמיד תתקבלו אצלנו בברכה.

Bastet

New member
שיט...בית הספר הורס לי

עכשיו אני ממש לא בטוחה בהגעתי...זה תלוי במורה לטימטומטיקה...

AeroTom

New member
קיווינו לראות את כל ה-Hadera Four..

תנסו ארבעתכן בכל זאת להגיע...

למעלה