מפגש מפגש מפגש

מפגש מפגש מפגש

ובכיין. יום א' חול המועד (להזהר לא ליפול), 20.04. י"ח בניסן (אם אינני טועה). שעה 10:30 טיול. ישנן שתי אפשרויות מסלול, יוחלט ברגע האחרון - לפי הבאים, כלי הרכב, מטיבי הלכת והנחת. הטיול יכלול מעט ארכאולוגיה, מעט גאולוגיה והרבה הרבה טבע. נקודת המפגש - אוניברסיטת חיפה, החניון האחרון (תחנת האוטובוס האחרונה). בהמשך לטיול תהיה רביצה, גם היא בחיק הטבע של ההר הירוק תמיד, באחת משתי נקודות עם נוף יפיפה. לבאים למחצית השניה בלבד - 14:30 באותו המקום. אוכל - כמי שממש לא מקפיד, אני מבקש להתחשב באלה שכן מקפידים, קריא רק דברים כשרים לפסח. תוכנית אומנותית - * שלל גירסאות לאווה מריה - מפי שירה (מיתוך התחשבות בכשרות לפסח מכרנו את שמה החמץ - עד צאת החג) * הדרכת הטיול - בדגשים שנכתבו לעיל * המשך התוכנית שהיתה במפגש הקודם (אצל מוסקט) - כל מה שלא הספקתם או שרציתם ולא העזתם לשאול * אשתדל להביא גיטרה - בלי נדר. לשאלות, מענות, בקשות, תחינות, הערות, הארול ושאר מרעין בישין - נא ליצור איתי קשר טלפוני (מספרי הטלפון - הנייד והנייח - מצויים ברשות שלל אנשים בפורום. הגישה שלי לרשת מוגבלת למדי בימים אלה - כך שלא כדאי לבנות על מסרים. ניתן גם ליצור קשר עם גנגי במסרים. שבתשלום (מראש)

הודעה חשובה מתופס-

כלמישבא לחלק הראשון- שירים
!
(כדי שנדע למי לחכות) (כלמישבא לחלק השני- שישרשר
)

גנגי

New member
../images/Emo45.gif

ולמיטיבי הלכת - נא לשנן מעכשיו את הרשימה שלהלן (וייטיבו לעשות אלו שגם ישירו ולא רק ישננו): "ללכת וללכת וללכת כי (לא) כולם הולכים..." "הן תוכל(י) לקום וללכת, דבר מה קורא לך ללכת..." ואז תראה איך שאני הולכ(ת) יפה בתלם, והולכ(ת), והולכ(ת), והולכ(ת), והולכ(ת)..." וכל המוסיף שירים הרי זה משובח.

../images/Emo45.gif (...ואפילו מביאה ../images/Emo77.gif)

ואל דאגה- מחסור בשירים-שהולכים לא יהיה- ה
היא ניצולת תזמורת צה"ל.

כנראה ש../images/Emo31.gif-

המחלה שלי מחזיקה מעמד באופן מרשים!... (כן, כן- אני לוקחת המוון וויטמין C, שותה טונות תה עם לימון, לוקחת נוסידקס, משפשפת את כפות הרגליים, אוכלת שום, ומה לא?! לא הולך לי...) בכולופן- תהנו כולכם!

nutmeg

New member
../images/Emo155.gif אולי...

נראה איך מסתדרים הזמנים. ארים טלפון בצהריים ונראה.

Idan91

New member
את חייבת להגיע, ../images/Emo157.gif

שלא אסחוב הגדה קיבוצית לחינם.

shellyland

New member
עידכון חשוב ../images/Emo124.gif

יובל מוסר שהחלק השני של המפגש יחל בשעה 15:30 ולא כפי שנקבע, מתוך התחשבות באלה מאיתנו שצריכים לעבוד לפרנסתם גם בחוה"מ.

zimes

New member
דברו אתי הערב

אני אדבר עם ת"ע אחרי שארד מההר הזה, ואטפס להר ההוא. מספרי טלפון שלי יש אצל חצי פורום. בערך.

למעלה