<<< מפגש מסוקאים !! >>>

<<< מפגש מסוקאים !! >>>

שלום רב. לאחר דיון עם יוסי שווקה מאילת הוחלט כי יהיה חכם לקיים את המפגש במודיעין בשבת הקרובה והסיבה היא שהרבה "דרומיים" עולים ביום שישי לגביע אלקלעי בצפון ואז בשבת הם יוכלו לעבור במודיעין בדרך חזרה לאירוע המסוקים (אירוע 3D בעיקר). בקיצור המצב הוא כך - אני מבקש מאלעד הלר וגיא ארושס מב"ש לפרסם פה את מספרי הטלפון שלהם כדי שאני אוכל לתאם איתם פרטים במהלך השבוע כדי שהם יביאו את החברה מב"ש (אני אדאג שמישהו יעביר לי את המספרים). חוץ מזה אני ויוסי שווקה נדאג לארגון ולהבאת אנשים נוספים. שימו לב - אינני בטוח כי אהיה בבית שישי-שבת ולכן הודעה זו איננה סופית - אני מקווה לברר כבר מחר מה יהיה איתי בבסיס בשישי-שבת ואדאג שאחד מחבריי יפרסם פה בפורום. בכל אופן אני מעריך שכן אהיה - אז שמי שצריך להתארגן יתחיל להתארגן לכיוון מודיעין ביום שבת מהבוקר המאוחר \ צהריים עד הערב. הודעות נוספות ינתנו בימים הקרובים ע"י אנשים שאני אבקש מהם לכתוב עבורי בפורום (אני לא אהיה ליד מחשב מן הסתם). בברכה, ליאור.

גיא1234

New member
מפגש מסוקאים

הטלפון שלי : 054-278254 08-6422881 תספור אותי בפנים, אני בטוח מגיע. כנראה שנוכל להביא גם כמה חברה מפה. בברכה גיא ארושס

אלעדהלר

New member
אוקיי

08-6278923 בבקשה תן הסבר איך מגעים למשטח ההטסה מכוון ב"ש. תשתדל למצא מקום סטרילי מטיסנים. אלעד.

תגובה מליאור...

כידוע לכם ליאור התחיל קורס בצבא אז הוא ביקש ממני להעביר שהוא כנראה יגיע ושהמפגש יהיה ביום שבת. בברכה יוני שריג

אדון הלר אלעד

אני טס היום לגרמניה ושוויץ עוד לא החזרת לי תשובה לגבי מה שביקשת ממני כך שלא תבוא אלי בטענות על טיב השירות ואיכותו

למעלה