מפגש מיני ראשון עם

עוף כנף

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif טוב מכדי להיות אמיתי

וזה מה שנקרא: Too good to be true... לפחות הערב כולו היה מושלם... לפחות נהנתה בחברתו של חתיך מדהים...

עוף כנף

New member
להוריד ציפיות

אמנם הכתבה פונה לגברים, אבל נכונה לכולם) החשש מהפעם הראשונה עם בן/בת-זוג חדש/ה, אכן המסקנה העקרית בעיני - מה שנכון גם לגבי בליינד דייט, ולהרבה מצבים נוספים: לא לפתח ציפיות גבוהות... וההמלצה, שנכונה בעיני אך יכולה להיות שגוייה בעיני אחרים, לא לקיים יחסי מין בפגישה ראשונה, בבליינד דייט, כאשר עדיין לא מגיעים למידת הכרות ואינטימיות מספקת. (מה שמתקשר לדיון שלנו בנושא "עשיית אהבה" עם/בלי רגש) ומישהו (גרוש) פעם אמר לי: אם כבר הבליינד דייט היה נפילה, לפחות שיצא מזה משהו טוב לסיום... (מיותר לציין שמאד מסתייגת מהגישה הנ"ל)

בואו נסכם בנינו

דבר אחד גברים , נשים , לא משנה למי פנתה הכתבה/ אמירה / אם נכתבה בלשון נקבה או זכר הכל נאמר לבני אדם ללא הבדלי מין (דת או גזע)

ophra

New member
מפגש מיני ראשון.....

יכול להיות המון דברים.... יכול להיות מבאס אם מצפים שזה יהיה "רעידות אדמה וזיקוקי דינור" יכול להיות מרגש אם מרגיש, איכשהו, שלמרות שעדיין לא מכירים יש סוג של תקשורת, גם במיטה, שעובד... יכול להיות סתם פורקן שחרור סיפוק של יצר הכיבוש (כן, גם לנשים יש את זה...) טעות....
על פי רוב - מפגש מיני ראשון הוא באמת הפחות-מוצלח מאלה שיגיעו אחריו... (אם יגיעו....
) ככל שמכירים יותר מעורבים יותר בזהות של האדם השני מרגישים חופשיים ומשוחררים יותר איתו כך גם איכות הזמן המשותף במיטה קרה לי, עם זאת... גם מקרה הפוך....
פעם ראשונה שנכנסתי איתו למיטה היה מ-ד-ה-י-ם.... (לא נכנסת לפרטים והסברים....
) ומכאן - רק הלך והידרדר..... לא קשה לנחש לאן זה הגיע וכמה זמן זה לקח...
עפ
(שייקח לה עוד קצת זמן עד שתגיע שוב למפגש מיני ראשון עם מישהו...)

r e d head

New member
למרות שזה פורום פרק שני ולא פורוס

סקס.... אני מרשה לעצמי לכתוב כאן... מפגש מיני ראשון בפגישה ראשונה ושאף אחד לא יסיק מהכתוב שזה מנהגי
לעשות סקס עם זר יש בזה ריגוש מסוג אחר זה לא אהבה ולא רגש זה נטו סקס בלי כלום ולא ממש חשוב עם הסקס הוא הכי טוב העיניין הוא בסיטואציה וזה חד פעמי ולא סתם זה בין הפנטזיות הכי נפוצות לגברים ונשים

*יערית

New member
רגע אחד......אדמו´

ואני חשבתי שהפנטזיות הנפוצות של הגברים ונשים הם ...יש ערימה..של ח´ברה על הדשא
נו טוב קשה לפרט כאן

r e d head

New member
יש הרבה פנטזיות

כל אחד והעדפותיו למה קשה לפרט כאן?? זה דפקא מעניין

*יערית

New member
../images/Emo9.gifהסמקתי...

מה אני משוגעת? אחר כך תיבת המסרים שלי תתפוצץ!!!!!!!!

Lonely In Blue

New member
כמומחה ובר-סמכא.....

בעניני בליינד דייט ( אבל כל אחד מהם בנפרד ), אני חושב שעד היום הייתי Blind וחשבתי שפגישה טובה זו פגישה שיש אחריה המשך. אני רואה שהייתי תמים. ומעכשיו, הציפיות שלי נעשו גבוהות יותר. אבל אני חושב שבכל זאת אשהה את תגובתי ל- Date אחר, כשאכיר יותר ( את הנושא ).

למעלה