מפגש מידע סופי!

Tinkerblack

New member
מפגש מידע סופי!

אוקיי הוא יהיה ביום רביעי ה21/2 בשעה חמש וחצי, ניתן לאחר זה בסדר, בתל אביב. בצפון תל אביב בבית שלי (שיר). כל מי שרוצה עוד מידע על קווי אוטובוס איך להגיע ומה הפלאפון שלי לעוד בירורים שישלח לי מסר אני אענה לו. נא לבוא מחופשים או עם תחפושת ולהתלבש אצלי. יהיה הכי כיף בעולם ואל תשכחו גם להביא מצב רוח טוב אני מארגנת שהכל יהיה טוב וכיף תסמכו עליי. אז יאללה מי בא? נ.ב. בסביבות שבע זאפ יגיעו...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאומג../images/Emo12.gif אני כל כך לא מעודכנת../images/Emo7.gif 3 ימים בחור בדרום וכבר יש מפגש שמאורגן ע"י זאפ?!?! מה קורה פה../images/Emo7.gif איך זה בדיוק נופל שדווקא כשאני בגיבוש מעפן כל כך הרבה קורה??? גית נוסעת לה לחו"ל, ליאורה מבייבסטרת, יש מפגש עם זאפ!! בכל מקרה, אשתדל מאוד לבוא, אני מאמינה שאוכל לבוא בסביבות 17:00, על מדים לצערי, אלא אם כן אצליח לסחוב איתי דברים אחרים, אבל אני די בספק כי גם ככה אני עם תיק גדול באותו היום... אבל להתאפר אשמח../images/Emo13.gif נתראה בקרוב יקיריי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאהה ושיר, צפי לטלפון מחר../images/Emo10.gif

../images/Emo99.gif

לפחות את תהיי שם

YaEloNeT

New member
באה, כמובן ^^ ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

אם את צריכה עזרה עם הארגון, יו נואו מיי נאמבר :) [אה.. ו... מייגן בובה, בסוף אני ממש לא מביאה רק את עצמי, אז אני לא חושבת שזה רלוונטי מה שדיברנו עליו עם ה-66.]

moton

New member
תהנו...

אף אחד לא מכיר אותי אז אין טעם לבוא אגב, למה תתחפשו?

YaRoN Tribe

New member
מה הקשר?

כל הקטע של המפגש זה להכיר אחד את השני במציאות ולא רק בפורום. כי אם זה כמו שאתה אומר שרק מי שמכיר אחד את השני מגיע למפגש אז זה סתם כמו שחברים נפגשים, וזה קצת יותר מזה. נ"ב, המפגש נפל על הטיול השנתי שלי ובגללו אני לא אוכל לבוא
תהנו....

moton

New member
עכשיו גיליתי שאני במילא לא יכול

כבר התחייבתי למשהו אחר באותו יום ב6 וחצי

Tinkerblack

New member
כרגע לפי מי שביקש את הפרטים שלי

באים כ-4 שכולם לא שאלו על הפרטים שלי אלא יודעים אותם ממזמן אז יאללה תצרו איתי קשר מי שמתכוון לבוא

קרניjack

New member
כנראה שלא../images/Emo10.gif

וואי, איך אני מתה לפגוש אנשים מפה שלא ראיתי המון זמן.

edenn18

New member
באה

מתה כבר לפגוש את כולם יפים שלי אתםםם 'ני מאוהבת בכם

edenn18

New member
ואני באה איתה לייק דההההההה

יש לי תחפושת אני נראית בול כמו אבוני!!!

בר פרץ

New member
יווו יא מעתיקנית!!

קנית כמו שלי!!!! אבל שלי יותר יפה!!! וחוץ מזה, גליע צוף בו שולטת פה, תנו לה להיות מנהלת הפורום, היא יותר שווה מכולכם!

למעלה