מפגש מחר!!!!!!!!!

אה...

ראיתי אבל משום מה לא הגבתי שם, אין לי מושג למה... אז בכל אופן, ברוך הבא!!

הייתי פעם

מאוד בקטנה כזה... מדי פעם קראתי איזה הודעה או שתיים... אני מבין שאתה כן, לפי הכינוי המאוד מסגיר הזה! חחחח... לא ששלי לא מסגיר, כן?

orrr18

New member
../images/Emo3.gif

הפרצוף לא יצא משום מה בהודעה למעלה...

fef24

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo45.gifכנראה, אבל יש לי בעיה

מישהו יודע איך אני מגיע ממתחם הבורסה לפאקינג גולפי
כאילו זה נשמע טריוויאלי, אבל ראבאק... אגב, לא נראה לי שיהיה מפגש, אם לא מדברים עליו, אז או לדבר או לבטל, אבל לא בא לי להגיע לגולפי נטוש וכמובן הכל כפוף לשינויים וצווי מניעה למיניהם...

גם גולש

New member
אם אתה מדבר על הבורסה בר"ג

יש לך תחנת רכבת סמוכה (ת"א- מרכז) ותחנה אחת ממנה צפונה זו תחנת ת"א-אוניברסיטה (ומשם, ראה את ההודעות הקודמות שלי בשרשור
)

שיר מדליק ממש.

הוא לקוח מתוך הסרט Shortbus (מומלץ מאוד, על אף כל מיני קטעים קשים לצפייה): Jay Brannan - Soda Shop: The side walk is rushing at my head again I’m lying on the street in the rain and wind From doing forward rolls down Avenue A With my guitar on my back don’t let it end this way Some how I dialed my cell I didn’t know I could get service in hell How quickly can you get here Don’t know where I am dear Finally the world actually seems to be revolving around me Shoobi dobi dowap I over did it at the soda shop Thanks for being my girl at the ‘I don’t know when to stop’ sock hop You held my head over the edge of the bed I remember it now but at the time I thought I was dead You put a pan there And held back my hair How can I repay you for saving me and my hardwood floor Shoobi dobi dowap I over did it at the soda shop Thanks for being my girl at the ‘I don’t know when to stop’ sock hop And when the world stops spinnin round I picked the pan up off the ground I read my up heaves Much like tea leaves They said it’s over so get sober or your die again Shoobi dobi dowap I over did it at the soda shop Thanks for being my girl at the ‘I don’t know when to stop’ sock hop

דיייי לא נכוווווווון!!!!

אני פשוט חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה על הסרט הזה!!!!!!! הוא עשוי בצורה כ"כ נפלאה, כ"כ מרגש וכ"כ.... פשוט, הכל!!!! בשבילי זה היה אשכרה אחד מהסרטים האלה שכשאתה מסיים לראות אותם, אתה לא בדיוק אותו בן אדם שהיית לפני שראית אותו... הוא גורם לך לחשוב על החיים ועל כל מיני דברים וכל זה... אתה מבין למה אני מתכוון, או שאין לך מושג על מה אני מקשקש פה?

בהחלט סרט מדהים.

יצאתי ממנו עם תחושה מאוד אמביוולנטית, שזה טוב במקרה הזה. אז איך אתה לא מזהה את השיר? זה הקטע שבו סת' מנגן על הגיטרה בבית של ג'יימס וג'יימי, מעט לפני האורגיה. אגב, סת' הוא ג'יי ברנן, והוא גם זה שכתב והלחין את השיר. הוא זמר במקור, ושורטבאס היה הסרט הראשון שבו הוא שיחק.

וואלה?

לא ידעתי (על סת').... נחמד!! אני פשוט לא כ"כ זוכר, הזכרון שלי קצת דפוק, במיוחד בצבא.... אגב, אתה בא היום??

אכן לא מגניב..

אבל לפחות יש לך עבודה ואתה מרוויח כסף ולא תקוע עם ה-350 לחודש שהצבא נותן ברוב "אדיבותו"...

אני מבקש!

357!!! למרות שזה די משתלם, כי אני לא מגיע לצבא לעיתים קרובות... היום הייתי במקרה כי הרע"ן שלי משתחרר, והוא פחות או יותר האחרון שדאג לי שם. זה היה ממש עצוב...

למעלה