מפגש - מחר? מי מגיע? הצעות למשחקים? (מנצ'קין עדיין אצלי לכל מי שרצה ולא הספיק לשחק)
א אורן רונן New member 31/8/03 #1 מפגש - מחר? מי מגיע? הצעות למשחקים? (מנצ'קין עדיין אצלי לכל מי שרצה ולא הספיק לשחק)
Y ycyclop New member 31/8/03 #2 ../images/Emo124.gifמה מי מגיע? כולם מגיעים! אנחנו מגיעים. עכשיו גם לנו יש מנצ'קין. הביאו לי מתנת יומהולדת הצעה למשחק: Taj mahal משחק 3-5 אנשים מצויין!
../images/Emo124.gifמה מי מגיע? כולם מגיעים! אנחנו מגיעים. עכשיו גם לנו יש מנצ'קין. הביאו לי מתנת יומהולדת הצעה למשחק: Taj mahal משחק 3-5 אנשים מצויין!
א אורן רונן New member 31/8/03 #4 אני חושב שכן הדירה שלי לא גדולה, אבל יש בה מקום לשניים-שלושה משחקים במקביל.
Y ycyclop New member 31/8/03 #6 אוכל ושתיה כמו בפעם הקודמת כל אחד מביא גם משהו לאכול וגם שתיה, כך שכמות האוכל ושתיה תהיה ביחס לכמות המשתתפים.
אוכל ושתיה כמו בפעם הקודמת כל אחד מביא גם משהו לאכול וגם שתיה, כך שכמות האוכל ושתיה תהיה ביחס לכמות המשתתפים.
Y ycyclop New member 1/9/03 #9 אין לך מה לדאוג לפי קצב מפגשי הפורום פה, פיספוס של אחד או שנים זה ממש לא נורא. מילואים קלים