מפגש לפורום

מתנדב

New member
למה? לא נעים להידחף למקום כזה

אני בסך הכל הצטרפתי אליכם רק מיום שישי, ואתם כבר קבועים בפורום ויותר וותיקים ממני, וכך אני ידחף לכם?, לא יודע לא נראה לי שזה מתאים....

מתנדב../images/Emo13.gif

אחד הדברים החשובים שגורם להצלחה של פורום הוא שאין מושג של וותיקים וחדשים.הרבה פורומים נחשלו בגלל ותיקים וחדשים.אני כותב את הדברים מניסיון.ניתן לכבד את הותיקים,במפורש כן.אבל כולם רצויים ואהובים באותה מידה

מתנדב

New member
אוקיי איש, שיכנעת אותי

ואם תארגנו משהו רציני בלי נדר אני אגיע...

אולי אני יקח את פרוייקט השידוכים

כאן בפורום אני מאמינה שיש כאן כמה שצריכים את זה אחרי הכל יש לי נסיון ,זכיתי לעשות ב"ה כבר 3 שידוכים ואל תדאגו אני ב"ה נשואה באושר

BigKay

New member
זה בקטגוריה של פרסום עסקי..

שאסור בתפוז... בכל אופן מזלטוב לחתונה שלך. ויה"ר שתיחיו באושר ובעושר.

ממש ממש לא! אני לא שדכנית במקצועי

וגם לא יהיה רק אולי אתה לא מכיר את הנוהל בציבור החרדי ואת דרך השידוכים אולי עוד מעט גם תגיד לי גם לפתוח תיק במס הכנסה ?

BigKay

New member
חחח אני יודע שיש דווקא ענין כן

לשלם. אולי אצל הספרדים זה שונה? שדכן זה ראשי תיבות שקר דובר כסף נוטל.. (לא עליך הכוונה.. אל תיעלבי.. את הרי לא לוקחת כסף)

יש שדכניות - גם אשכנזיות

שלא לוקחות כסף אלא עושות זאת לשם המצווה. איך אני יודעת? הייתי בשידוכים עד שהתחתנתי

BigKay

New member
ויש מחלקים אוכל לעניים בחינם..

והאמת שזה עבודה קשה שמגיע להם שכר על זה, בזכות ולא בחסד.

טוב ,אז כך

אני אשכנזיה ואם אני יזכה לעשות שידוך כתוצאה מהפורום אז אני קודם כל אשמח מאוד כי זה דבר מאוד גדול לזכות לעשות שידוך אבל בהחלט ידוע שזה גם דבר מאוד גדול לשלם לשדכן זה כסף קדוש וזה לא כסף שנוצר מ"מרמה" כלשהי הנושא הזה מורחב לא מעט בציבור האשכנזי לגבי תשלום לשדכן ולכן אל תזלזל בזה -אני לא יודעת בדיוק מה מצבך אבל זה ניראה שאתה פגוע קשה מהנושא הזה אז אני רק מאחלת לך הרבה הצלחה

BigKay

New member
טוב אז ככה.. סתאאם..

מקווה שאת מבינה בשדכנות יותר ממה שאת מבינה בהומור... ואם לא הבנת, הכל היה בהומור, רק חסר היה החיוך :) ויאללה לעבודה.. מי ראשון בתור שיודיע... סלולרי עם סלולרית עדיף..

חה...חה...חה...חה..חה.. אתה הראשון

חיוך יש תמיד !טוב אז תן פרטים עליך ויאלה לעבודה אבל סליחה לא הבנתי את סלולרי עם סלולרית נמק לי למרות שלא מסבירים בדיחות...

רעיון מעולה, זאת מצווה אדירה.

לכל פורום יש את לוחות המודעות שלו. אם זה יעזור אני יכולה להקים לוח הודעות שידוכים לפורום.

רפי rafi

New member
יש פה בעייה טכנית!

איך רוב כותבי הפורום שגרים באיזור ב"ב וירושלים,יכולים להיפגש עם מנהלי הפורום שגרים בצפת?

BigKay

New member
אתה לא מעודכן?

יש כבר היום אגד 3 פעמים ביום מהצפון ומחיר דרך 15 שח אם קונים כרטיסיה.

רפי rafi

New member
ולחילופין יש גם אגד מהמרכז לצפון...

ויש גם שדה תעופה בראש פינה,שהוסיפו לו עכשיו(לטיסה מתל אביב לצפת) כמה טיסות(בגלל שסגרו את השדה בקרית שמונה).

שיSY

New member
זה

עולה 400 שח לאדם רגיל, ולתושבי הצפון 200 שח. נסעתי בזה מת"א (שדה דוב) לראש פינה (10 דק` מצפת) והטיסה לקחה 25 דק`.

למעלה