מפגש לפורום

מייקי 770

New member
מפגש לפורום

אני מרשה לעצמי כאן להציע הצעה- למה שלא נעשה מפגש לפורום?

אני בעד שכל הגברים יפגשו

ויעשו התוועדות נוסח החסידים בשילוב של לימוד תורה בנוסח הליטאי.

איש הרוח בהפסקה מההקלטות

ואמר לי להגיד שאם מוצאים מקום עם הפרדה בין גברים ונשים - כיאה לחרדים - הוא מוכן להגיע ולעשות שמחה לכולם. הוא אמר שלא רק לחברי הפורום - אלא לכל החרדים באינטרט. הבעיה רק שלא נראה לי שהחרדים באינטרנט מוכנים להזדהות ולכן לא יבואו לאירוע כזה.

סקרן 1

New member
אריאלה חשוב :

איש הרוח מקליט במחשב או שיש לו אולפן רציני? את יכולה לשאול אותו איך משיגים תוכנות למחשב להקלטה?

יש לו אולפן בבית

לא אולפן רציני כמו של אולפני ההקלטות הגדולים. אבל, אולפן טוב שמספיק לצרכיו. נדמה לי שיש לו גם תוכנה להקלטה במחשב, אבל הוא לא משתמש בה.

סקרן 1

New member
אממממ חשוב לי להשיג תוכנה כלשהי

שיהיה בה כמה ערוצי הקלטה דהיינו הקלטה ע"ג הקלטה איך משיגים? אין לנו אינטרנט

קיובס - Qbase

זה שם התוכנה להקלטה שאתה צריך. יש שם 36 או 48 ערוצי הקלטה. התוכנה הזאת עולה בערך 4000 ש"ח אפשר לקנות אותה ב"חלילית". אבל צריך כרטיס קול טוב מ- 2000 ש"ח ומעלה אחרת זה לא שווה. עד כאן דבריו של איש הרוח.

סקרן 1

New member
אין מצב שבעולם שאני ישקיע כ"כ הרבה

כי אין לי. אין לי מושג איזה כרטיס קול יש לנו מה שאני יודע זה שהמחשב הוא פנטיום 4 ווינדוס 98 אם 50 % סיכויים שנשדרג לאקס פי אין תוכנות לחובבנים עד 400 ש"ח? מספיק נגיד 5 ערוצים והגדרות מינימליות לכל ערוץ

שלחתי לתיבת המסרים של לינק להודעה

שלך. בע"ה וב"נ כשהוא יסיים את ההקלטה, במידה והוא יכנס לאינטרנט אחרי זה ולא ילך מיד לישון - הוא יענה לך. אם לא, אז כנראה שמחר.

סקרן 1

New member
אם זה טירחא בשבילכם

אז אני מתנצל אין צורך להתאמץ מקסימום אני ירים כמה טלפונים לחנויות מוזיקה

סקרן, זאת ממש לא טירחה

הוא פשוט סגור באולפן שלו עם רונן חזיזה. הם באמצע הקלטה. אני הולכת עכשיו לישון ולכן שלחתי לו מסר על כך למסרים כדי שיענה לך. הוא ישמח לעזור לך בכל מה שהוא יכול

סקרן 1

New member
תודה רבה

ולילה טוב לכל חברי הפורום אם אני יקליט משהו לעניין אני ישמח לעדכן אני מנגן על אורגן.

אורגן

אני מניח שאתה מעוניין בהקלטת שירה ונגינה באורגן. אם מדובר בצורך בלתי מקצועי אלא להנאתך האישית,כדאי שתתחבר פעם ממחשב ולא מפלאפון יש הרבה אתרים שנותנים תוכנות חינמיות שיספיקו לעניין ולא תצטרך להחליף גם את כרטיס הקול. אתה יכול גם לקנות מיקסר קטן,לחבר אותו למחשב ולהקליט ישירות למחשב. יש לך כבר תוכנה שמקליטה סטראו במחשב. במידה ותרצה להתחבר דרך מחשב תודיע לי קודם(האימייל שלי נמצא בכרטיס האישי) אני אדריך אותך בעניין תצרוב את התוכנות,תוריד למחשב שלך ותוכל להנות מאפקטים ועוד

סקרן 1

New member
או קיי

אני חושב שבזמן הקרוב תיהיה לי היזדמנות להתחבר ממחשב. תודה.

אולי באמת נעשה גברים לבד ונשים לבד

לגמרי לבד. לא באותו זמן ומקום? לגבי ההזדהות- כולנו באותה סירה, וממש ממש מסקרן אותי לדעת מי הם האנשים פה!

למעלה