מפגש לוחמים?

מפגש לוחמים?

אמנם כולנו לוחמים עלובים ביותר, במקרה הטוב, אבל זה לא אומר שאנחנו לא יכולים להיפגש, אני חושב, אולי, אם אני לא מתבלבל. לוחמים עלובים ביותר.

מפגש לוחמים? חשבתי שאנחנו מנסים

כרגע לארגן מפגש משותף של צפיה במאטריקס משולבת בשיעור באמנות הלחימה, בין פורום שמבאלה לפורום מאטריקס (כל מי שקורה הודעה זו, אגב, מוזמן!!!). מה הקשר למפגש לוחמים, או לפורום דרך הלוחמים? מצידי, כל מי שרוצה לבוא למפגש כזה או אחר, מוזמן, אבל נראה לי שאין שום קשר או דמיון בין: מפגש לוחמים לבין מפגש מאטריקס ואמנות הלחימה את רואה קשר, או דמיון?

קישור למפגש של פורומי שמבלה ומטריקס

המפגש המשותף של פורום מאטריקס ופורום שמבאלה... האם נהפוך זאת למפגש משותף גם עם פורום דרך הלוחמים?
(כמובן, בלי כל קשר למפגש לוחמים...)

סתר

New member
אוהבת אותך ../images/Emo24.gif

כמו שאתה/את שיר של דויד ברוזה, סתר קוראת לבריזה שתמצא את השיר...

deep ocean

New member
להמציא יש מאין

התכנים בעברית הינם דלים. קשה למצוא מילים של שירים בעברית. במקרה לדיוויד ברוזה יש אתר בעברית, הקישור נמצא כאן. איני יודעת מאיזה תקליט השיר שאליו התכוונת.

סתר

New member
מיכל, בריזה , אהבתי../images/Emo24.gif

המדובר באלבום "האישה שאיתי" השיר בתרגומו של יהונתן גפן נקרא "כמו שאת" ובספרדית "Como Tu" מאוד אוהבת אותך, סתר

סתר

New member
מיכל,

אֲהַבָתִי, למילה זו התכוונתי, ותודות לטליה,ולמי שלמדני לנקד...

deep ocean

New member
עם ניקוד ובלי ניקוד

2 משמעויות שונות-אבל התחושה בפנים זהה כי מבלי שמילים יאמרו, המסרים עוברים באוויר ונכנסים פנימה...

deep ocean

New member
ספרדית...ואוו זה מזכיר לי משהו אחר

מקסיקו!!!! מקסיקו!!! מקסיקו!!! - ה ת כ ו ו נ ו ת - אההההההההההההההההההההההההההההה ואוהבת אותך גם.

IC4

New member
פורום דיוידברוזה ?

בן טל השחר ! מעריצי המטריקס אינם לוחמים עדיין מי כמוני היה רוצה להיות אמן אך אינו , אף עלוב אך אני חושב שהיה יכול מענין מאד לכל נפש להפגש ואולי לשחזר את הקטע של אימון ניאו-מורפיוס :) ? -- אייסי, שרוצה ששיערו יהיה כמו השיער של LEGOLAS ושנפשו תידמה לו גם

למעלה