מפגש לוחמים?

מפגש לוחמים?

אני מכריז על מפגש לוחמים מחר, יום שני, 5.11.01 בשעה 10:00 עד שעה 12:00 (שעתיים בלבד) תוכן המפגש: 1. התקדמות - מדיטציה 2. התקדמות - טנסגריטי 3. עזרה - האכלת חתולים רעבים באיזור (אם נמצא כאלה...) 4. הנאה - נשחק איזה משחק חברה כייפי ביחד, בבית קפה! להביא למפגש: מזון חתולים כלשהו (אפילו סתם פחית קטנה) נקודת המפגש: בית אליהו, בתחילת רחוב אבן גבירול בתל-אביב תנאי קיום המפגש: שאני + אדם אחד נוסף לפחות יגידו שהם באים בטוח (בינתיים עדיין אין מפגש!)

~דויד~

New member
אני בפנים

You can count me in

rubber duck

New member
חתולים אוכלים הכל ../images/Emo13.gif

לגבי שעת המפגש - בוקר או ערב ? שרון

rubber duck

New member
לצערי לא אוכל להגיע

מה לעשות ובבוקר לפעמים אני עובד אבל בכל מקרה תהנו לכם
שרון

taliv

New member
אוף.... אני גם רוצה לבוא אבל אני

לומדת. מה דעתכם לעשות איזה מפגש בימי שבת? ואז אני בטוח אבוא. תליב

~דויד~

New member
קדימה, תארגני איזה מפגש בשבת

בן כבר נתן הוראות ללוחמים כיצד יוצרים מפגש. את לוחמת, נכון?

deep ocean

New member
אני רוצה שיהיה טנסגריטי ביום שבת

מי יודע חוץ מ-BERTCAT להעביר טנסגריטי? (למקרה שהוא לא יבוא)...

deep ocean

New member
אה רגע

נראה לכם שאם אני אארגן מפגש אצלי בבית אנשים יוכלו להגיע? אני גרה במושב ליד נתניה....זה די רחוק מכולם.....

טנסגריטי

סדרה של מעברים קסומים שפותחה על ידי קרלוס קסטנדה על בסיס של סדרות קיימות שנתגלו והותאמו על-ידי שמאנים אינדיאניים... מטרת הסדרה: חלוקה מחדש של האנרגיה האישית באופן שמאפשר יותר גמישות ויותר פתיחות ויותר שליטה בחיים בדיוק מה שלוחמים צריכים. במלים אחרות, אוסף של תנועות שיש להן השפעה מכרעת ורצויה על חייו של לוחם. מי שאיננו לוחם הטנסגריטי עלול להזיק לו לעשות אותו מבולבל עצבני, כועס, תוקפני.

deep ocean

New member
מצחיק מאד ../images/Emo6.gif

גם אני לא אוכל לבוא! בן הזה מה הוא חושב לעצמו שכולם לא עובדים ולומדים כמוהו
חהחהחה הוא רק מתבטל ולא עושה כלום קובע מפגשים ב- 10:00 בבוקר למה לא...חופשי....אולי 08:00 בבוקר במקום 10:00...חהחחהחה יש אנשים עובדים שהם גם עסוקים יש אנשים שיש להם עוד דברים מלבד להתפתח בדרך הלוחמים יש אנשים שמאד עסוקים בבעיות החיים בשאלות קיומיות בלהרוויח כסף למשל בלקיים את עצמנו לא לכולם יש אבא עשיר כמו שלך לא כולם יכולים להרשות לעצמם לבוא למפגש ולוותר על הפרנסה שלהם חחהחהחה בכלל, לא כולם יכולים להפנות משאבים למדיטציה מדיטציה הוא רוצה שנעשה שם יעני אתה בקטע הרוחני הזה? כן כן אלק רוחני שמענו עליכם הרוחניים האלה לא עושים כלום חוץ ממדיטציות, ללבוש לבן ולחייך לא נמאס לכם לחייך? כל הזמן אתם מאושרים מה עם להתעניין במצב המדיני מה עם להראות קצת רצינות ולהפסיק להאמין בשטויות קסטנדה הוא אומר לי קסטנדה...מי זה קסטנדה בכלל אני מכיר רק קסטנייטה, זה כלי שרוקדים איתו ועושה רעש קסטנדה...שמסטנדה....לך תחפש עבודה ומה זה בכלל ההילות האלו שאתם מדברים עליהם בפורום? אתם ממש משגיינע כולכם אני אומר לכם-תהיו קצת רציניים, קצת מוסר!! קצת רצינות!! מה כבר ביקשתי? יאללה בי

למעלה