מפגש לדתיים צעירים השבוע

טוהרtoar

New member
מפגש לדתיים צעירים השבוע../images/Emo91.gif../images/Emo13.gif

ערב חברתי ופגישה
להומוסקסואלים וביסקסואלים דתיים צעירים בגילאי 18-25 ביום חמישי הזה [ח´ מרחשוון 10.11] בדירה פרטית בתל-אביב. כל מי שמעוניין להגיע לאירוע חייב[!!!] ליצור קשר עם אסף בדואל [email protected] [ניתן גם לשלוח מייל לכתובת זו לקבלת טלפון בשביל יצירת קשר טלפוני] להשתמע -טוהר-

פגישה להומוסקסואלים דתיים צעירים

שמח להודיע על פגישה חברתית להומוסקסואלים דתיים צעירים, הפגישה מיועדת לגילאים 25-18 ותערך בתאריך: יום חמישי ח" בחשוון תשס"ו 10 בנובמבר למנינם בשעה 20:00 בבית פרטי בתל-אביב הדסקרטיות נדרשת ומובטחת, כל המעונין להשתתף בפגישה והינו הומוסקסואל דתי או בעל העדפה זאת ועם רקע דתי. מוזמן להתקשר בהקדם האפשרי לפאלפון מספר 7809585 = 050 ואשוחח עימו למסירת פרטים נוספים, בברכה ואהבה אסף.

המפגש מיועד לדתיים ובעלי רקע דתי.

המפגש מיועד להומוסקסואלים דתיים או בעלי רקע דתי שמתמודדים עם קו התפר בין הומוסקסואליות לדת גם אדם ללא כיפה על ראשו והמשפחה דתית (זאת אני קורא רקע דתי) והוא בין הגילאים 25-18 מוזמן להתקשר לפאלפון מספר 7809585= 050 ולקבל פרטים נוספים באהבה אסף.

white star

New member
../images/Emo54.gif נשמע לי חשוד לאללה...

מישו בן 42 רוצה להיפגש עם הומואים צעירים ודתיים. נראה לי כמו מתכון לצרות.

טוהרtoar

New member
חבר'ה-חבל שלא באתם- פיספוס../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

היה אדיר ביותר!
אמנם לא היינו רבים בכמות אך בהחלט רבים באיכות...[לענ"ד] בייבי, סבב- לאן נעלמתם?
למה לא באתם להשתתף? קיוויתי לראותכם שם...חבל...
לא נורא בכל אופן, די נהנתי מהמפגש
ובע"ה יבואו עוד. נ.ב. לגבי ההערה של וויט-סטר- הבחורצ'יק הזה בן 42 שדיברת עליו לא ארגן ת'פגישה הזו בשבילו בשביל שנבוא לפגוש אותו אלא הוא היה זה שארגן ודחף בשבילנו, החבר'ה הצעירים [שאנחנו עצמנו יצא לנו להכיר בזכותו], ככה שנוכל להפגש סוף סוף כרצוננו בינינו מדובר על אדם מקסים שרבות מזמנו מרגיש בשביל שאנשים שכמותנו ירגישו טוב וגם אם אינני מסכים עם כל הדרכים והשיטות הוא עושה מלאכה חשובה ביותר שצריך גם לדעת שאין מישהו אחר שעושה זאת... בכל אופן, אין כאן המקום להאריך על כל הנושא ואיך כל הקטע הזה התפתח אבל עיקר דברי היה להבהיר עד כמה זו הייתה הערה שלא במקומה. צריך פשוט להכיר במה מדובר. להשתמע -טוהר-

למעלה