מפגש יפן

semuelf

New member
מפגש יפן

היום נפגשתי עם מישל, ואכלנו צהריים ביחד בחברה שאני עובד בה. כשהלכתי לבקש אישור להכניס אותו, הבוס שלי היה מופתע למדי, (עוד פעם שמואל שואל שאלות מוזרות) ואח"כ חכך בדעתו ממי הוא יכול לבקש אישור. בסופו של דבר הלכנו לראש הכ"א, והוא אישר לי. כשמישל הגיע, הבוס שלי לא היה, והאחראי עלי (המתכנת הבכיר בצוות) קיבל התקף לב כשהוא ראה את מישל, והייתי צריך להרגיע אותו שקיבלתי אישור מראש. לצערו של מישל הרבה אנשים לא היו, וכמעט שלא אכלו איתנו. אבל אחד ידידותי מהחברה (שיודע אנגלית מצויין) ישב איתנו וקישקשנו, בעיקר ביפנית. ואז הגיע ארגז ממתקים, כנראה בתור פירסומת, ואנשים מסביב התחילו לעשות שטויות, אז אני חושב שהוא בהחלט נהנה...

mishel s

New member
לא סתם ממתקים!

אומאי בוו! או בעיברית "מקל חבל"ז" שזה בקיצור במבה, אבל במקום שיגיע בחתיכות קטנות מגיע במקל אחד גדול (חלול) ומגיע במגוון טעמים יפניים...וקוראנים (קימצ'י). נאמר לי שאחד הטעמים הוא בדיוק כמו במבה אדומה אבל אני מתקשה להאמין, המרקם אולי דומה, אבל הטעם..ממ... בכל מקרה, הינה תמונה: http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...839525879_602410878_11315437_1093195297_n.jpg ואכן, יצא לנו לקשקש קצת ביפנית, היה נחמד, ובזכות המגזין ששמואל מצא מונח על השולחן שם, גם למדתי את המילה להטרדה מינית :)

Manty

New member
בתור המומחה לענייני ממתקים יפניים

יש לך מושג אם יש ממתק שטעמו דומה לזה של ביסלי (גריל או בצל)? אני שולחת משלוח מנות בפורום אחר וזו הבקשה היחידה של הנמענת שלי, תושבת חו"ל בעצמה, שחושבת שהמשלוח יגיע אליה מהארץ. לא רוצה לאכזב אותה יותר מידי.. Any ideas?

mishel s

New member
כן

כשהייתי בסומו, אכלתי מן סנאק כזה שהיה כמעט כמו ביסלי לכל דבר. אני לא זוכר מה מה השם או איפה אפשר להשיג כי קיבלנו את זה כמתנה אבל בעיקרון זה היה "פסטה מטוגנת", זה היה כמעט כמו ביסלי.

למעלה