מפגש טנסגריטי

Oranus

New member
מאיפה אני ...

טוב אני מראשון לציון, ולגבי ימי חמישי בבקשה לא, אין לי זמן בערבי יום חמישי יש לי כבר פעילות קבועה לזמן הזה. יום שלישי בערב יהיה ניפלא או יום ראשון בכלל ימי ראשון ושלישי בכל שעה שאתם רוצים כל טוב O.

אשכר

New member
מה?

אין בעיה, אוראנוס. צפון זה עניין יחסי. אשכר יאסוף אותך גם מירוחם אם צריך. אני חושב שידידנו הבהיר שהוא נעול על יום א´ ו-ג´. שמע לי אוראנוס! אם אתה הולך להתאבד, אז תחזיר את הספרים!

Oranus

New member
מתי מתאים לי...

אוקי ימים ראשון ושלישי מתאים לי בכל שעה עדיין אני מעדיף לא בבוקר ומעדיף יותר מאוחר צהריים אצלי זה בין 13:00-16:00 שאחרי זה זה כבר אחר-הצהריים :) אני מאוד רוצה להגיע אני רוצה ללמוד :) יום שישי בבוקר זה מאוד מאוד קשה לי להגיע אין לי רכב בשעות הבוקר ורק מהצהרים יש לי רכב. O.

Talia E

New member
מרוב שנהניתי ביום חמישי האחרון

שכחתי שאני חוזרת ביום רביעי זה ללמוד...
רוב הימים שלי יהיו עמוסים (כולל יום ה´ - בו אני אלמד עד 21:00, ולכן הזמן הקבוע כבר לא מתאים לי).
בהתחשב בכך שבן מלמד בימים א´, ג´, ד´, ולומד ביום ב´, נשאר רק סוף השבוע שיתאים לשנינו. אם לרוב האנשים זה לא מתאים, אנא הרגישו חופשיים לתאם מבלי להתחשב בי (אני יודעת שזה יוצר מצב כמעט בלתי אפשרי). שיהיה לכם אחלה יום

deep ocean

New member
כן גם אני חוזרת ללמוד השבוע

טליה-הזכרת לי :) גם אני שכחתי לא אוכל לבוא בימי חמישי-יום חמישי הוא יום הלימוד העיקרי שלי ואותו דבר כמו טליה-תרגישו חופשיים לארגן יום ושעה מבלי להתחשב בי זה בסדר גמור :)) טליה-את מתוקה!

Talia E

New member
שישי או שבת, או יום חמישי אבל מאוחר

נניח ב- 21:45 (על-אף העייפות הרבה של סוף השבוע המטורף שהולך להיות לי - אני חושבת שאולי זה הכי מתאים לי).

bertcat

New member
אפשר לסגור על יום שישי הקרוב??

בשעה 11:00 זה מתאים לרוב האנשים. מיכל, מתי את יכולה להגיע??? יותר מאוחר? מתי? כן כן. תצטרפי? אחרי השיעור שלך?? כן!

deep ocean

New member
הי bertcat תודה על ההתחשבות

אבל מרגיש לי שממש לא בא לי לבוא לתרגול טנסגריטי הקרוב, והאמת אני גם עדיין לא יודעת באיזה שעה הצ´י קונג. בכל אופן, אני אלך עם התחושות שלי... תודה בכל אופן :)

bertcat

New member
מעברים קסומים

אלו תנועות אשר מסדרות מחדש את האנרגיה בגוף. יש סוגים רבים של מעברים קסומים. דרך אגב, ביום שישי הקרוב וכל שבוע אנחנו נפגשים ועושים מעברים קסומים ביחד, ככה סתם. אני מעביר את זה, זה נקרא טנסגריטי, סוג של מעברים קסומים שהגיעו מתורה אנדיאנית. אולי תבואי?!?!?!?!?!?!?!?!?

bertcat

New member
יום שישי 10:00 , סופי.

ביום שישי בשעה 10:00 בבוקר יערך מפגש בו נעשה ביחד מעברים קסומים. נפגש בגינה מול רכבת מרכז (דרך נמיר, פינת על פרשת דרכים). כולם מוזמנים.

הצעה

אז טליה יכולה בימי חמישי רק מ-21:40 וזה דווקא יתאים לה מאוד אוראנוס רוצה אבל לא יכול בחמישי בערב שישי בוקר/צהריים זה אחלה... אבל לפעמים לעשות דברים אחרים... אז... רעיון: למה שלא נעשה שבוע-שבוע: שבוע אחד בחמישי (ב-21:40) ושבוע אחד בשישי (נניח, ב-11:00 בבוקר) שבוע-שבוע, ליהנות מכל העולמות. מה דעתכם???

למעלה