מפגש טנסגריטי

bertcat

New member
מפגש טנסגריטי

תודה לכל מי שהגיע ביום חמישי האחרון למפגש הטנסגריטי. אני מאוד נהנתי, למדתי הרבה ואני גם אתם למדתם הרבה. ולעניינו. השבוע לא מתאים לי יום חמישי. אני רוצה באופן חד פעמי להזיז את המפגש ליום אחר. אני חושב שהיום הזה הוא טוב, סוף שבוע וכאלה אבל השבוע זה פשוט לא מתאים. אז רק השבוע... יום רביעי, 8:30 ??? בגינה מול רכבת מרכז. מתאים?? כולם מוזמנים.

אשכר

New member
יום שישי את יודעת?

רביעי זה סבבה. ד"א: יום שישי זה לא לעניין?

bertcat

New member
יום שישי את יודעת

כן, זה אפילו טוב יותר. באופן חד פעמי. כמובן. או רב פעמי?? מתי ביום שישי? צהריים? בוקר, 10:00??

אשכר

New member
יום שישי - כל היום

וכל הלילה. ומי שגר בצפון אני יכול (אולי) לעבור ולהביא אותו. (וחלומות טובים גם לך, אישונית)

deep ocean

New member
תהנו-אני אהיה ב...... ../images/Emo6.gif

צ´י קונג!!!!!!!!!!!!! המדריך שלי סוף סוף חזר מחו"ל ומתחיל ללמד שוב איזה כיף!!!! איזה כיף!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!! הוא מורה מדהים כל כך כיף לי בשיעורים הוא גדול! הוא גדול! הוא גדול! אני יוצאת משם עם אנרגיות של SUPER WOMAN כל פעם ושלווה מדהימה שלווה מוחלטת שאני מגיעה אליה רק שם ואוו כיף לי!!

deep ocean

New member
כן :) רק לא בימי שישי..

או שישי בשעות אחרות מהצ´י קונג זה גם הולך...

bertcat

New member
sihaya - מתי??

יום שישי נראה לי כיום המתאים ביותר כרגע. באופן קבוע. מתי מתאים לך?? אולי יותר מאוחר? למיכל מתאים יותר מאוחר = מתי מיכל?? בן?? מתי מתאים לך??

הכי מתאים לי חמישי בערב

אבל אני יכול גם שישי בבוקר!!!! כן, שישי בבוקר יהיה נהדר!!!! וכיף!!!!!

Talia E

New member
שישי טוב גם בשבילי - כמה שיותר

מאוחר יותר טוב... אבל מוכנה גם להתגמש לכיוון שעות הבוקר. טליה

Talia E

New member
בשישי הקרוב לא אוכל להגיע כי

יש לי תור לרופא, אבל אפשר מבחינתי לסגור כבר ליום שישי הבא. טליה

Oranus

New member
יום שלישי הכי מתאים לי או יום ראשון

וממ...בבוקר לא ממש אין לי איך להגיע בבוקר, אבל מהצהריים והלאה יש לי רכב. O.

bertcat

New member
מתי???

יום שישי הקרוב ובכלל. מתי מתאים לך? מה זה צהריים?

Oranus

New member
מתי מתאים לי...

אוקי ימים ראשון ושלישי מתאים לי בכל שעה עדיין אני מעדיף לא בבוקר ומעדיף יותר מאוחר צהריים אצלי זה בין 13:00-16:00 שאחרי זה זה כבר אחר-הצהריים :) אני מאוד רוצה להגיע אני רוצה ללמוד :) יום שישי בבוקר זה מאוד מאוד קשה לי להגיע אין לי רכב בשעות הבוקר ורק מהצהרים יש לי רכב. O.

bertcat

New member
מאיפה אתה??

אשכר מגיע מהצפון, אולי יוכל לעזור לך?? אשכר?? בכל אופן, יום שישי זה רק השבוע. בשבוע הבא נחזור לימי חמישי בערב.

למעלה