מפגש חנוכה

ayaly2

New member
מפגש חנוכה../images/Emo13.gif

לאור הביקוש הרב ולאלה שלא היו במפגש הקודם אז אני ודבי מארגנות מפגש חנוכה בשביל הכיף וכמובן להכיר אתכם אפשר להביא בובות ושלל יצירות אך המטרה מפגש מהנה ולהעביר ערב בכיף(מסיבונת)שתייה ואוכל נתרום כל אחד ולגבי מיקום ותאריך פרטים בהמשך הערב

גליתוי

New member
איזה כייף!../images/Emo140.gif

מקווה שהפעם זה יהיה קרוב יותר בשבילי וגם אם לא אשמח להגיע!

ayaly2

New member
איזה כיף שיש היענות מצידכם../images/Emo13.gif

אלו התאריכים : 14/12,16/12,17/12 זה יהיה בשעות הערב 17:30-18:00 בערך אני מצפה מכולכם להתייחס אל זה כאירוע משפחתי(בלי תירוצים ולארגן בייבי סיטר) מה שאומר שבני זוג גם מוזמנים
אשמח לקבל ממכם אישור לגבי תאריך עד שבוע הבא שלחו לי במסר האישי. לגבי מיקום זה עדיין בתכנון ולגבי תזונה ושתייה זה ימסר אחר"כ.... אז שיהיה לנו ערב טוב בינתיים

ayaly2

New member
תיקון קטן למפגש../images/Emo13.gif

לאור הביקוש נעשה זאת ביום שישי בערב 18/12 יחד עם בני זוג ונתארגן לכיוון צפון ,בנימינה,זכרון משהו באיזור שיהיה לצפונים יותר קל הפעם ובפעם הבאה נעשה איזור השרון
אז אם אתם הצפוניים מכירים פאב נחמד באיזור נשמח לשמוע ונתארגן בהתאם ...אז קדימה בלי תירוצים,לא צריך כיבוד ולהיסחב עם דברים רק עם ("הבני זוג
)אז יש חגיגה אומרים בעיר הפורום מגיע
נא לאשר אצלי במסר תודה

עינבלית

New member
אני מבינה שאם אני לא אארגן זה לא

יצא בסגנון שאני רוצה הא? טוב, הבנתי...אז בתכנון- מפגש שבת (או שישי בצהריים) באחד מימי החורף השמשיים לטיול צמחי מרפא ופיקניק משותף במסלול נחמד ויפהפה על הר הכרמל או על הרי הגלבוע. טיול שמתאים לכולם, ילדים, גדולים, סבים וסבתות, שחקנים ומשחקים.

עינבלית

New member
ושכחתי להגיד

סחתיין על האירגון והשאיפה לצפון, הייתי שמחה להגיע אבל יש לי בעיה עם "לשים את הילדים" / "סידור לילדים"(בעיה עקרונית).

אולי תביאי את הילדים איתך?

זה נשמע כיף- טיול בטבע עם בובות תיאטרון נביא גם מצלמת וידאו ונתעד מה קורה להן בטבע....

עינבלית

New member
נכון

זה באמת כייף. ואח"כ נפרסם בבלוג - טיול הבובות לכרמל ונשלב סיפורים ותצלומים אותנטים...מדליק! שאביא את הילדים לפאב? האמת, יכול להיות שמח בתנאי שזה לא פאב עם סגריות (לכזה לא אכנס)

ayaly2

New member
אם כל הכבוד לילדים..ויש כבוד../images/Emo13.gif

המטרה ערב בילוי לכל דבר קצת נחת לנו המבוגרים,הורים לערב איכות עם בני זוג וחברים,אני בטוחה רוב הזמן אנחנו עם הילדים אז גם לנו מגיע קצת חופש
**ענבל אפשר לארגן ביביסיטר מדי פעם..לא שאני כופה על אף אחד להגיע ,אני מאלה שאין להם זמן לצאת לבילוי והתדירות היא נמוכה מאד וגם אז רק אם זה אירוע מיוחד
כמו המפגש שלנו
את הילדים נשאיר לפעם אחרת..נארגן להם מופע מרתון של תיאטרון בובות מכולנו

../images/Emo2.gif סליחה, לאיזה פורום בדיוק הגעתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

פורום מטיילים בטבע? פורום מבלים עם בני זוג?? פורום מבלים עם הילדים??? או אולי פורום בייביסיטר???? לרגע התבלבלתי
מאחל לכם בילויי נעים ומהנה אני לצערי לא אוכל להגיע... באותו יום שישי יש לי הצגות בב"ש , אני מסיים רק אחה"צ ועד שאגיע לת"א לפנות ערב כבר אהיה עייף ותשוש מהיום ולאחר שבוע של הופעות חנוכה כדחליל, מה עוד שגם למחרת אני מופיע על הבוקר בשבת. תעשו חיים גם בשבילי

ayaly2

New member
הגעת למקום הנכון..אבל נראה שהזמן לא../images/Emo13.gif

בכל אופן נראה כי כולכם עסוקים והאמת זה חנוכה..אז נראה לי שנדחה זאת לאחר סערת החג... ונמצא זמן שיתאים לכולם

מצטערת

אבל אני דתייה ולא אוכל להגיע... דווקא כל כך רציתי- בגלל שסוף סוף חופש... פעם אחרת

יעל0403

New member
אני לא יכולה לבוא

השבוע של חנוכה עמוס לי מדי יותר מדי דברים לשבוע אחד יום הולדת לילדה שלי עמנואל יום הולדת לאחיין יום עיון בחולון ומותק של פסטיבל אחד בקיצור חגיגה טוב המפגש מתקיים ביום שישי בערב שזה בכלל לא מתאים לי כי אני שומרת שבת טוב מקווה שתהנו ו שיהיה מפגש גםבטו בשבט ושלא יהיה בשבת

ayaly2

New member
היי המפגש נדחה לפעם אחרת../images/Emo201.gif

לאור חג החנוכה ותעסוקת כולנו הוחלט כי המפגש יידחה לפעם אחרת בזמן שיהיה יותר נוח ולא בשבת שגם אלה ששמורים יוכלו לבוא ועד הפעם הבאה שתהייה לכולנו שבת שלום ומנוחה

למעלה