מפגש חמוסים :) אני תלמידה , וסוף סוף יש חופש . מתי אתם מעוניינים?
M Moran1210 New member 18/3/13 #3 מהולה רק צירך שעוד אנשים יגיבו ונתאם בלי קשר, יש ללכם שמות של אנשים שמוסרים את החמוס שלהם, כי ביד 2 אין מישהו באזור שלנו...
מהולה רק צירך שעוד אנשים יגיבו ונתאם בלי קשר, יש ללכם שמות של אנשים שמוסרים את החמוס שלהם, כי ביד 2 אין מישהו באזור שלנו...
M Moran1210 New member 19/3/13 #7 שבת הזה בפארק הלאומי אמא קלי אומרת שהכי עדיף בשבת, כי בשישי עושים קניות... אני יכולה בעצם רק בפארק הלאומי, כי זה קרוב אלי.
שבת הזה בפארק הלאומי אמא קלי אומרת שהכי עדיף בשבת, כי בשישי עושים קניות... אני יכולה בעצם רק בפארק הלאומי, כי זה קרוב אלי.
M Moran1210 New member 19/3/13 #11 מוזיאון האדם והחי מכירים את מוזיאון האדם והחי? נפגש בכניסה (בתוך הפארק הלאומי), כי לא נראה לי שיהיו שם הרבה אנשים.
מוזיאון האדם והחי מכירים את מוזיאון האדם והחי? נפגש בכניסה (בתוך הפארק הלאומי), כי לא נראה לי שיהיו שם הרבה אנשים.
W WTR New member 19/3/13 #10 הצבעה שכל אחד ירשום אם נוח לו ביום שישי או שבת הזה או בשישי או שבת הבאה... וגם למי מתאים בגן המשולש (המקום הקבוע) ולמי בפארק הלאומי
הצבעה שכל אחד ירשום אם נוח לו ביום שישי או שבת הזה או בשישי או שבת הבאה... וגם למי מתאים בגן המשולש (המקום הקבוע) ולמי בפארק הלאומי
S Sweet Fantasy New member 19/3/13 #13 המיקום לא משנה לי מעדיפה בשבוע הבא, אבל שבת בבוקר (10+-)זו אפשרות בנוסף אמרו שיהיה שרבי בשישבת האלו.
M Moran1210 New member 20/3/13 #20 אבל אין לי איך להגיעה לגן המשולש ואני מעדיפה בשבת הזה, כי גם חברה שלי תבוא