מפגש חיפאי 6.4.2007

gilisc

New member
מפגש חיפאי 6.4.2007

שלום לכולם, מחר, יום שישי ה- 6.4.2007 יגיע כנראה אסף דגן למכור חולצות, דגלים ומדבקות של המועדון במפגש שלנו. מי שמעוניין - נא להגיע עם מזומן ... :) מחר ג'ורג' לא יהיה כי הוא בטיול עם המשפוחה, מה שאומר שאין שולחן ומיץ פטל ... כל מי שיכול להביא איזה בקבוק שתיה או כיבוד קטן, עדיף כשר לפסח - יבורך ... אני אביא גם כוסות חד פעמיות חג שמח ומעדים לשמחה גילי

gilisc

New member
שעה ומיקום ...

כן למי שלא יודע, ולמי שלא היה בטוח ... 15:30 במדשאה שלפני תחנת הדלק שמול היכל הספורט, רוממה (בסמוך למסעדת "פופולו")

עברתי ליד וראיתי.

תצוגה חביבה של הרכבים, רק דבר אחד הפריע לי - למה הרכבים חנו על הדשא? אי אפשר היה להחנות אותה בחניה של תחנת הדלק? היא היתה די פנויה. זה סתם הרס של המדשאה.

eazrieli

New member
תגיע ואחרי זה תדבר

שלום אילן, עוד שבועיים אנחנו מתכנסים שוב, ובמקום לא לבוא עם דעה שלילית תבוא ותהיה עם חיוך על הפנים. ולא נמשיך לכוון ה "חביבה". ערן

רכבים על המדשאה ?????

תצוגה חביבה אבל חבל על המדשאה ??? אוף כמה שאני "אוהב" אנשים כמוך

gilisc

New member
ערב טוב לך כוכב ה שחר

קודם כל אנ שמח שנהנית לראות את התצוגה החביבה של רכבי המועדון שלנו. לידיעתך, החניית הרכבים לא גורמת שום נזק לדשא, כאשר זה קורה פעם בשבועיים למספר שעות ... בנוסף, אנו חברי המועדון מקפידים לשמור על הניקיון ואוספים אחרינו את האשפה ומשאירים את המדשאה יפה ונקייה, בדיוק כמו שהייתה טרם הגעתינו. כמו שאמר ערן, אתה מוזמן להגיע למפגש ולא רק "לחלוף" ליד ... בברכת שבת שלום וחג שמח גילי

למעלה