ורד, תעשי לי ילדים! איזו צדיקה. ממש ריגשת אותי עכשיו
הממ... אבל מסתבר שלרוב זה יהיה די נוח בתאריכים האחרים, כך שלא נראה לי לעניין לשנות את המועד למעני. בכל אופן, המון המון תודה, באמת. אין לך מושג כמה אני מעריכה את זה. חח אין לי מילים חוץ מתודה
אהלן..... לתחילתו של החורף חלקנו שמחות לקראתו וחלקנו פחות.... לכן אני מוכנה בכיף להציע את ביתי ולעשות מפגש חורף שיכלול מרק חם עם שקדי מרק וסרט טוב,משהו שיחמם לנו את הלב אפשר לעשות את זה ב13/11 או בחנוכה ב18/12 ..... תגידו מה דעתכן חיבוק גדול ושיהיה לנו סופ"ש נעים ולא לפחד מהברקים והרעמים, הם רק מפחידים אבל לא מזיקים ביי
מבחינתי זה לא כ``כ משנה מתי,בא נאמר שזה יהיה עדיף ב18/12 שאז זה חופש... אבל מה שתחלטנה מקובל עלי...! אבל, אההממ..וורד, זה לא מיותר שאבוא? כי כבר השתתפתי במפגש כזה כבר... אשמח לקבל תגובות ולשמוע מה דעתכן בענין... המשך ערב מדהים!
אני, למשל עוד לא הייתי במפגש, אז אם אני אבוא לא אזכה להכיר אותך רק בגלל שהיית פעם? נראה לך?
אני לא בדיוק יודעת מה קורה במפגשים, כי כאמור לא הייתי אבל אני מניחה שאופיו של כל מפגש קצת שונה ובעיקר תלוי במשתתפות שנמצאות כך שכל פעם יכול להיות קצת אחרת. שבת שלום לכולן!
תוכלו לבחור בו אחד מ-3 תאריכים. תאריך שמתאים לכולן בטוח לא נמצא, אבל אפשר לנסות לראות מה מתאים לרוב. אז אתן מוזמנות, הכנסו לכפתור הסקר בסרגל הכלים הכחול, הצביעו והשפיעו!