מפגש חורף

לונה..

New member
יו ../images/Emo2.gif

ורד, תעשי לי ילדים! איזו צדיקה. ממש ריגשת אותי עכשיו
הממ... אבל מסתבר שלרוב זה יהיה די נוח בתאריכים האחרים, כך שלא נראה לי לעניין לשנות את המועד למעני. בכל אופן, המון המון תודה, באמת. אין לך מושג כמה אני מעריכה את זה. חח אין לי מילים חוץ מתודה

vered51

New member
מפגש חורף

אהלן..... לתחילתו של החורף חלקנו שמחות לקראתו וחלקנו פחות.... לכן אני מוכנה בכיף להציע את ביתי ולעשות מפגש חורף שיכלול מרק חם עם שקדי מרק וסרט טוב,משהו שיחמם לנו את הלב אפשר לעשות את זה ב13/11 או בחנוכה ב18/12 ..... תגידו מה דעתכן חיבוק גדול ושיהיה לנו סופ"ש נעים ולא לפחד מהברקים והרעמים, הם רק מפחידים אבל לא מזיקים ביי

חורף חורף...../images/Emo182.gif

שוב תודה לך על ההזדמנות הנפלאה הזו...! אני בעד ה18/12... נשמע מצויין סופשבוע מצויין לך

נשמע טוב!

מבחינתי זה לא כ``כ משנה מתי,בא נאמר שזה יהיה עדיף ב18/12 שאז זה חופש... אבל מה שתחלטנה מקובל עלי...! אבל, אההממ..וורד, זה לא מיותר שאבוא? כי כבר השתתפתי במפגש כזה כבר... אשמח לקבל תגובות ולשמוע מה דעתכן בענין... המשך ערב מדהים!

hartuvim

New member
ברור שתבואי!../images/Emo13.gif

אני, למשל עוד לא הייתי במפגש, אז אם אני אבוא לא אזכה להכיר אותך רק בגלל שהיית פעם? נראה לך?
אני לא בדיוק יודעת מה קורה במפגשים, כי כאמור לא הייתי אבל אני מניחה שאופיו של כל מפגש קצת שונה ובעיקר תלוי במשתתפות שנמצאות כך שכל פעם יכול להיות קצת אחרת. שבת שלום לכולן!

אח, אין על הבחורה הזאת! ../images/Emo99.gif

שני התאריכים טובים בעיניי, וכל הכבוד על היוזמה. באמת אין עליך.
ולכל השואלות - ורד גרה באיזור המרכז, בד"כ אנחנו לא מפרסמים כתובת ספציפית, רק בהזמנות שבמסרים [אלא אם כן המזמינה רוצה לפרסם את כתובתה].

צבינגית

New member
אם זה ישאר ביום שני,

ובמרכז, אז סיכוי טוב שגם אני אוכל להגיע... בפעם הראשונה

Ofra m

New member
גם מתכוונת לבוא

רעיון נחמד מאוד.מבחינת התאריך נראה לי ששניהם נחמדים....

ORITI61

New member
../images/Emo9.gif

אשמח להגיע בשני התאריכים אלא אם כן ש-ו-ב יהיה לי אירוע

אני אשמח להגיע../images/Emo9.gif

את מארחת מצויינת שנותנת להרגיש ממש טוב! מתאים לי שניהם...

בנות בנות, צריך להחליט... ../images/Emo13.gif

אני מציעה שנעשה זאת בתאריך שמתאים לכולן..? קשה מדי או אפשרי בכל זאת?

../images/Emo124.gif הוספתי סקר חדש בנושא.

תוכלו לבחור בו אחד מ-3 תאריכים. תאריך שמתאים לכולן בטוח לא נמצא, אבל אפשר לנסות לראות מה מתאים לרוב. אז אתן מוזמנות, הכנסו לכפתור הסקר בסרגל הכלים הכחול, הצביעו והשפיעו!

למעלה