מפגש חדשים–צעירים

Allon 8vD

New member
מפגש חדשים–צעירים

אנו רוצים לקיים בעוד כשבוע מפגש חדשים–צעירים בת"א. מטרות:
היכרות,
תיאום ציפיות בפרט לגבי האירועים הקרובים,
הקמת צוות פעולה לפסח. תאריכים אפשריים:
29 בינואר (יום רביעי)
30 בינואר (יום חמישי)
2 בפברואר (יום ראשון)
3 בפברואר (יום שני) אנא דרגו את הימים לפי נוחיות, ושלחו אליי בהקדם.
הבקשה מתייחסת לכל התלמידים ולכל הצעירים.

orange day

New member
רעיון מצוין!

אני כמעט בטוח אוכל להישתתף. הכי נוח לי זה או ביום ראשון או ביום שני (2 או 3 בפברואר). אתה יכול לתת אולי קצת פרטים מה עושים במפגשים כאלה?

Allon 8vD

New member
לא כרגע...

אני לא רוצה לפתוח תאריכים לעוד שבועיים, כי הניסיון מוכיח שהמפגש לא מתקיים בכלל בצורה כזאת. אולי אפשר לקיים את המפגש בים ג´ ה-4/2 ב-19:00 אחרי הפעילות של אל"י? צפוי להיות מעניין לחדשים, הן בזכות הנושא (הומונימים) והן בזכות המנחה (יוסי שמר). חזי, שלח אליי מסר עם פירוט של מה נוח לך ומה לא, ואראה מה אפשר לעשות.

Eldad S

New member
אולי באמת נקיים את המפגש ביום ג´

4.2, יחד עם (כלומר - אחרי) המפגש עם יוסי. הומונימים וכו´, והמרצה - יוסי שמר, בהחלט יכולים לרתק לא רק אותנו, החברים הוותיקים, אלא גם את החדשים, כך שזה יכול להשתלב יפה מאוד! אני מקווה שזה גם אפשרי מבחינתך, חזי (יחזקאל?).

זה בהחלט תאריך יותר טוב...

ההעצה לקיים את המפגש בתאריך הזה דיי קוסמת לי התאריך עצמו דיי נוח, ולמרות שאינני בטוח ב-100% שאוכל להגיע התאריך יותר טוב משאר ההצעות... אני נורא רוצה להשתתף במפגש, הייתי רוצה כבר להכיר את כולם

Eldad S

New member
../images/Emo45.gif אז תשתדל להגיע, כי גם אנחנו

מאוד רוצים להכיר את כולם, גם אותך! יום שלישי אולי מתאים ביותר, כי ההרצאה של יוסי די תעשיר אותנו, מבחינה לשונית (והיא מתאימה גם למתחילים - נכון, יוסי?).

ההרצאה במועדון בת"א ב- 4.2

בתשובה לאלדד- כללית נושא ההרצאה יתאים גם לתלמידים (וגם לעוללים ויונקים, כפי שכתוב: "מפי עוללים ויונקים ייסדתי עוז". (...)

ביום ג´ עד 20:00 אני מלמד

אין ספק שנוח להרבה אנשים מיד אחרי ההרצאה של יוסי, ביום ג´ ב-18:30 אך לצערי אני אהיה חופשי, רק אחרי השיעור, מה שאומר שכנראה לא אוכל להשתתף.

Eldad S

New member
ישנה גם אפשרות שהרצאתו של יוסי

תימשך גם אחרי השעה 18:30, אולי אפילו עד שבע (תלוי אם יהיה לנו חדר פנוי), ואז נוכל להיפגש, ובוודאי הפגישה תימשך גם אחרי השעה שמונה, ואז גם אתה, דורון, תוכל להצטרף. אבל כרגע ישנה סבירות גבוהה שהפגישה הכללית לא תתקיים ביום זה, כי הוא אינו נוח לחלק מהאנשים (ועדיף לקבוע את הפגישה ביום שנוח פחות או יותר לכולם).

Allon 8vD

New member
הקפצה ../images/Emo58.gif היסטרית

!HOMOJ אני לא מקבל מספיק מסרים, והעניינים לא יזוזו בצורה כזאת! אל תהיו אָצ´וּלוֹי, ותשלחו לי את התאריכים המועדפים עליכם! אם אין בעיה אם אף תאריך, תשלחו לי
! אם יש בעיה אם כל התאריכים, תשלחו לי
עם סיפורים!
וסליחה שאני צועק.

orange day

New member
4.2 זה ממש לא טוב...

אני בתנועת הנוער הצופים ובימי שלישי אני לא יכול ליהיות בשום מקום חוץ מהתנועה... יום שלישי ה-4.2 ממש לא טוב מבחינתי... התאריכים היחידים שאני יכול להשתתף הם 2.2 וה3.2 (ימים ראשון ושני) תחליטו כמה שיותר מהר.

Lolth

New member
שיחררו אותי לשישי-שבת ../images/Emo13.gif)

אנשים, שבוע הבא עדיין נמשכת הטירונות אצלי, אבל אני חושבת שבעוד שבועיים, כלומר בתחילת פברואר, כאשר אתחיל כבר לשרת כפקידה ברבנות, אני אוכל גם להגיע, אז אנא תתחשבו גם בי!!! ודרך אגב, אני מקבלת היום בכות יום הולדת שמח, תודה!

Eldad S

New member
../images/Emo77.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif ברכות, ושלומות! ו

גם מזל טוב! נשמח לראותך בקרוב!

../images/Emo77.gifמזל טוב ליום הולדתך!

טוב לשמוע ששרדת את הטירונות המפרכת, מקווה שהמ"כיות והמ"כים לא הכו אתכן יותר מדי D-: פקידה ברבנות... אללי, תפסת תפקיד כשר! מאחל לך שתוכלי לקרוא הרבה ספרים מעניינים במהלך השירות!

Mi gratulas vin, Valeri

Gratulojn al vi pro la datreveno de naskig^tago. ברכות לך לרגל יום ההולדת. הרבה הצלחה בשירות הצבאי. תהיי צנועה וחסודה... .Ni esperas vidi vin multe, c^ar vi servos en Tel-Avivo

תאריכים נוחים

ב-30 בינואר בסדר ב-3 בפברואר רק מ-7 בערב. ב-2 בפברואר רק מ-8 בערב לא טוב לי ב-29 בבקשה, יש לי למחרת בחינה דורון

למעלה