מפגש חברים

gamatronic

New member
מפגש חברים

היי אנשים קודם כל רציתי לאחל לכולם חג שמח מתוכנן בקרוב מפגש פורום? יהיה נחמד להכיר את הנפשות הפועלות כאן... מה דעתכם?

gamatronic

New member
יאללה

מה דעתכם לארגן מפגש כזה? בליינד דייט המוני (-: אפשר ביום חמישי הבא יכול להיות מדליק.

gamatronic

New member
טוב, אני מרים את הכפפה........

יום חמישי הקרוב 08/06 בסביבות השעה 22:00 מפגש ראשון (?) של חברי הפורום בת"א. אפשר גם לבוא עם חבר או חברה פנויים כמובן. (-: עכשיו רק נשאר להחליט על מקום

Barvazoom

New member
אני מציעה--->

בעקבות מפגשים אחרים שראיתי שארגנו בפורומים אחרים, שנתן כמה תאריכים לבחור מהם. לאחר מכן (לפי הרוב שיכול להגיע כמובן) לתת כמה מקומות אפשריים ואז נראה מה ייצא מזה. בכל אופן נשמע טוב. :)

העכביש2

New member
מפגש ישנה את פני הפורום לעד....

ולי אין בעיה לבוא בכלל...אז מה אם אני מחוצ'קן פצצות...לא אכפת לי....אתם תקבלו אותי כמו שאני... אבלללל יום חמישי ב-22:00 אני לא אוכל להגיע....זה מאוחר....אתם רוצים שאני אלך לישון שוב על ספסל בת"א?? או להוציא 200 שקל למונית???? מה אני רוטשילד????!!!
בזמן נורמלי אגיע

kobbar

New member
כן, הוא צודק

פעם אחת הוא איחר את האוטובוס האחרון שיצא, אני זוכר שהוא כתב את זה מתישהו. [חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מגיע לו, כמה צחקתי עליו]

exterior

New member
נראה לי שהייתה יותר מפעם אחת ,

אבל יש מצב שאני טועה....

kobbar

New member
חחח אם זה יותר מפעם אחת

אז הוא יותר לוזר ממה שחשבתי, הלירן הזה...... חחחחחח סתאאאאאם, לירן אתה יודע שאני חולה עליך! אח'וקי!!

מותר לי

New member
../images/Emo31.gif

אני לא מגיעה: 1. יום חמישי זה יום גרוע בשבילי, כי ביום שישי אין משמרת מאוחרת (גם ככה כולם מסיימים מוקדם), מה שאומר שאני חייבת להתייצב בזמן לעבודה, מה שאומר שאני חייבת להיות בבית במשך הלילה, מה שמעביר אותי לסעיף 2. 2. אוטובוס אחרון שלי יוצא מירושלים בשעה 21:00, אינמצב שאני בת"א בשעה 22:00 אלא אם למחרת יש לי חופש או משמרת מאוחרת ** במוצ"ש זה הכי טוב מבחינתי כי התחבורה מסתיימת בשעה מאד מאוחרת, אז יהיה לי זמן להיות במרכז, להנות ולחזור הביתה.

exterior

New member
יום חמישי בעשר בערב? אני בעבודה....

(עד שתיים לפנות בוקר... :/ ) לפי דעתי הכי טוב במוצ"ש....לא שאני יודעת אם אבוא בכלל למפגש...שוב, זה מאוד תלוי מתי הוא יתרחש.

למעלה