מפגש ותצוגה

MajorWinters

New member
מפגש ותצוגה../images/Emo41.gif

ב20.8 בשעה 9, נפגשים בקיבוץ דביר, נפגשים חביר פורום אוספים ואספנות, למפגש\תערוכה\ראווה. הארוע מתוכנן להיות גדול, והם הזמינו גם פורומים עם קשר לנושא האספנות- ואנחנו שם. הם מזמינים גם את פורום פאזל ופורום קולנוע ישראלי. הנה ההודעה על המפגש. צרו איתם קשר, הם ישמחו אם תוכלו לבוא.

Wing Chan

New member
לא חושב שאגיע.

גם כי אין לי כסף להגיע עד לדביר (ואיפה זה בכלל?) וגם כי אני חושב שמפגש ראשון לפחות, בין אם הוא כולל תצוגה של האוספים ובין אם לא, כדאי שיהיה לחברי הפורום שלנו (וחבריהם הקרובים אולי שרוצים לבוא ולהסתכל) ולא ערבוביה עם כול מיני פורומים אחרים. אבל יפה על שיתוף הפעולה.

JAMES DEAN

New member
עומר ושאר הפורום שימו לב:

אני גלעד מנהל את הפורום אוספים ואספנות יחד עם אריק, (אבא של נעם) ואנחנו מאוד נשמח לראות אותכם איתנו יחד עם האוספים השונים שלכם. חוץ מזה אני מציע לכם להצביע קודם כל בסקר אם אתם באים או לא וכמה? כל שאלה שיש לכם תשאלו אותי בפורום שלנו ואני אנסה לעזור לכם: מיקום: קיבוץ דביר בדרום ליד קרית גת תאריך: 20/8 יום שבת בבוקר. מה להביא: כל מיני שטויות שבא לכם לזרוק מומלץ להסתכל פה וגם את האוספים שלכם. איך להגיע: יהיו הסעות עם חברי הפורום אל תדאגו. (גם לצפונים וגם לדרומים) לאלו שיש רכב שיקפיצו את מי שהם יכולים. מותר להביא חברים ומשפחה: בטח כמה שיותר... עוד שאלות כאלו או אחרות אני כאן בשבילכם בפורום או במסרים.

DVD10

New member
../images/Emo128.gifCOUNT ME OUT

שנמע רעיון מעולה, אני בטוח שהמון חברי פורום ה AF יגיעו, כי רוב החברים הם בתכלס ילדים. אני חושב שאם כבר להפגש לעשות את זה באיזור תל אביב ובצימצום. אני אישית יגיד לכם - COUNT ME OUT !!!

Boone

New member
מי שילד כאן זה אתה

אני לא יודע בן כמה אתה אבל בוגר אתה לא יכולים להיות כאן הרבה ילדים, אבל ממה שאני רואה הילד היחיד זה אתה. עצוב שילדים כמוך מגיעים למקומות יפים וכךל מה שיש להם זה רק לדרוך ולהרוס.

DVD10

New member
../images/Emo62.gif תגובתי

דבר ראשון, מקשר למה שאמרתי על "ילדים": אני אמרתי שזה לא רעיון טוב (לפי דעתי) למפגש כזה, רק אמרתי שיהיה קשה לילדים שאין ברשותם מכונית או רשיון להיגרר למקום מרוחק שכזה, ובטח אם הנושא העיקרי הוא לא AF אלה כל מיני אוספים, אני חושב שאם כבר מישהו יעשה מאמץ זה להגיע למפגש רק של AF. ודבר שני אדון Boone: בתור משהו שאמר לי שהוא יקנה ממני AF ואמר לי: "בעניין הרכישה, יש מצב שתשמור לי עד ה2 לחודש הבא? כמו שאמרתי אני מאוד לחוץ כרגע בכסף. ואתה יכול לראות שאני רציני בעניין, חלק מזערי של האוסף שלי נמצא בגלרית הפורום." ואני חיכיתי לך ודחיתי שני אנשים שהיו מעונינים ועכשיו אין באפשרותי ליצור איתם קשר, אתה אצלי כחצי כוס ריקה.

bellyboy

New member
שלום חברים

ה 20 לחודש באמת קרוב ואני כחבר בפורום אוספים ואספנות כנראה אסע להפגש עם האנשים המדנימים הללו. אם מישהו רוצה אז אני מוכן לחלוק את הרכב שלי שהוא די גדול למי שרוצה להביא תצוגה(אני אביא קטלוג של האוסף שלי)אני חושב ש20 ש:ח לדלק יהיו די והותר אז עם יש קוםפצים למציאה אפשר להדחק אפילו 6 אנשים. מצפה לתגובה ... יש משהו שכדאי שנלמד מהחברה האלה הם אנשים חמים ולבבים והכי מוזר זה שהם חולקים דברים למי שיש משהו לתת לאחר הם מיד קופצים לעזור אני עצמי כבר הכנצי מתנות לחלק ממשתפים.אולי כדאי שנלמד משהו מהם ונתחיל גם אנחנו לעזור אחד לשני(מציאת דמויות, חלוקת דמי משלוח,החלפת דמויות כפולות) בנימה סוציאליסטית זו אני מציע למסירה!!! כן למסירה תאבי בצע שכמותכם 1.punisher-spiderman ללא נשקים ואביזרים. 2.leonardo-teenage mutant ninja turtles 3.cyclops-x men -toybiz 91 4.british bulldog-wwf כל הקודם במסר זוכה נא לא להתחזר... דניאל

Boone

New member
בבוקר אני ידבר עם רז, במידה והוא

בעניין אז 2 נוסעים איתך.

חברים,

אני מציע, שממש בלי קשר למפגש האינטימי שיתחיל להתארגן ממש בקרוב, ננצל את ההזדמנות המעולה הזו להכיר אחד את השני, את האוספים ואת פורומי האספנות. אני אישית הולך לעשות את כל המאמצים להגיע (לצערי, זה גם תלוי בגורמים שאינם תלויים בי), ואני מאמין שזה יסתדר. אני מזמין את כולם לעשות כמוני...

למעלה