מפגש הפורום

סן תאי

New member
מפגש הפורום

יתקיים ביום ו' הקרוב בהוד השרון בשעה 15:00. חברים חדשים המעוניינים להצטרף מוזמנים ליצור קשר במסר פרטי ולקבל מידע נוסף. במקרה של שרב כפי שחווינו אתמול (יום א') המפגש יידחה. הודעה תבוא כאן בפורום ערב קודם.

N a m e r

New member
Re: מפגש

אהלן סן תאי. אפשר עוד פרטים על המפגש? מה יהיה, מי יהיה, מה להביא...

bonsai art

New member
אולי יש עוד אנשים שמעונינים להגיע למפגש.

אותם אנשים רוצים מידע לגיטימי ,בדומה לנמר .אז למה במסר אישי ?למה לא למסור את כל הפרטים על המפגש בכתב לעיני כל.שששש .הכל בשו שו. ותחשבו על זה

סן תאי

New member
אולי יש, אבל..

אם יש לך הערה אישית בונה, אתה מוזמן לפנות אליי בכל דרך ובכל עת. הסגנון העוקצני הזה לא הולם את הפורום. ולגופו של עניין, הסיבה שמידע נוסף נמסר במסרים אישיים היא שעיקר המידע הנחוץ לאנשים חדשים המעוניינים להגיע הוא כתובת או הכוונה כיצד להגיע. תקנון הפורומים אוסר פרסום פרטים אישיים כגון כתובות, טלפונים וכיוצ"ב בפורום.

amihaye

New member
הערה בונה

N a m er בסה"כ ביקש מידע ושאל : "מה יהיה, מי יהיה, מה להביא..." אין שום בעיה על פי התקנון לענות לשאלות אלו ושכולם יראו. יחד עם זאת מובן לי שיש להקפיד על תקנון הפורומים, ופרטים אחרים שאתה בכלל אינך מעוניין לפרסמם פה (כמו:כתובות,טלפונים וכיוצ"ב מידע מסחרי ומחירונים ) לשלח במסר מפורט בלי שכולם ידעו ,כמו שנעשה כאן . תשובות ל N a m er ולאחרים שמתעניינים : 1 מה יהיה ? יהיה אחלה- זה מפגש מהנה בין חובבים, שבו מתייעצים ועובדים על עצים (בדומה למפגש החוג.) מפגש מעין זה הוא הדרך הטובה ביותר להכיר ללמוד ולהתפתח בתחום. 2. מי יהיה ? יהיו חברים חובבים ומקצוענים בבונסאי, מפורום זה ואחרים. 3. מה להביא ? . להביא עצים לעבודה,כלי עבודה ומצב רוח טוב
. אני מאוד ממליץ ומקווה שאוכל להגיע. להתראות. עמיחי

dharani

New member
לכל הצרעות

במושב תלמי אלעזר ישנה מגדלת צמחים טורפים, אולי שם מקומכם , אתם ממש בגנון

Ranxxx

New member
אני חייב להגיד שבתור אחד שמבלה בפורום הזה

כמעט שנתיים ומאוד רוצה להגיעה למפגשים אז יש יותר ממשהו בהערה של בונסאי ארט להודעות על המפגשים של הפורום יש תמיד נימה סודית ולא מזמינה במיוחד לחברים חדשים אני גם מבין את ההערה שלבונסאי ארט לגבי הקומונה החדשה שנפתחה.שמכילה בעצם את אותו חוג אנשים כמו בפורום הזה(לא מובן לי הצורך שתי במות מקבילות לאותו עיניין ועם אותם אנשים באופן כללי אני חושב שצריכה להיות יותר פתיחות כלפי חברים חדשים.קצת יותר פירוט בהודעות לא רק את המקום והשעה אני חושב שעליכם כחלוצי הבונסאי בישראל מוטלת המשימה להפיץ את התחום ולא להפוך אותו לכת של תמהונים(כך לפחות נתפס התחביב החדש שלי בסביבה שלי) מתנצל מראש אם פגעתי במישהו לא זאות היתה הכונה

סן תאי

New member
חבל שזה הרושם שהתקבל

אני משתדל בכל הזמנה להדגיש שחברים חדשים מוזמנים ויתקבלו בברכה. אין שום סודות, נהפוך הוא. לא מצאתי טעם לחזור פעם אחר פעם על הודעה מפורטת. ייתכן וזו טעות, אבל אפשר להעיר בדרך תרבותית. ישנם כאילו שתגובותיהם מלאות ארס משיקולים זרים.

shelico

New member
בדיוק - אבל בדיוק מה שאני חושבת...

רן ,אתה כל כך צודק... לא מבינה איך מאנשים שעוסקים באומנות כל כך יפה - יוצא רעל מרוכז כזה מה עינין צרעות למפגש פורום ? התגובה הזו ממש לא במקום... ושקיפות , לתפיסתי - תמיד טובה יותר מעמימות עירפול הוא מפלטו של הלא מוכשר....

N a m e r

New member
ההבדל בין פורום לקומונה

כמו שאני מבין אותו, הוא בסך הכל בהגדרה של "תפוז" לקהילה - פורום נועד לדיונים בלבד (וכמו שאמר סן תאי - אסור לפרסם, אסור למסור טלפונים ופרטים אישיים וכו') והיא פתוחה לקהל הרחב (נסו להסתכל מחוץ לפורום הנ"ל - פורום תמיכת מחשבים, לדוגמה), בעוד שקומונה בהגדרתה נועדה לקבוצת אנשים קבועה, ל"חברי קומונה" ולכן מותר לגופים מסחריים (באישור נמנהלים, כמובן) לפרסם את מוצריהם ואפשרי לאנשים פרטיים להחליף מספרי טלפון וכיוב'. עוד שאלות? ד.

elonliberman

New member
מפגש הפורום - חוויה מומלצת בחום...

שלום חברים יקרים אני לא יכנס לדיון באשר לחוקיות בפורומים וקומונות. דבר אחד יש לי לומר, מומלץ בחום להגיע למפגש הפורום ! אני מסכים עם 'dharani' שאין צורך לבוא בטענות כל הזמן ולחפש דרכים לעקוץ. שיהיה לכולנו המשך שבוע מהנה ...

למעלה