מפגש הפורום

מלאור להתחבא?מימי,ולמה?

ומה מטרת החיים להיות לבד ולהסתתר מאחורי מסכה?אלה החיים שנתנו לנו? אני בעד מפגש זה שובר המון מלבד הבדידות.בניית זוגיות לא סתם נאמר לא טוב היות האדם לבדו. אלא אם כן בוחר בו(בטוח לא מבחירה אישית אלא אילוצית וזה גם לא מצדיק)

מלאור יקרה,אף אחד לא מזלזל במצבך

אני רק רציתי לאמר לך,שאת לא היחידה שיש לה"שק" על הגב לעיתים הפתגם צרת רבים חצי נחמה,יכולה גם לעבוד כאן.וכאן המקום לפרוק,להקל,להתחזק ולהרגיש כמשפחה אחת אם מתוך זה תיווצר זוגיות?מה טוב.את חושבת שאם מישהו ידע מה שכל אחד עובר,תפסל זכותו יכולתו למצוא כאן בן זוג? ברשותך אומר שאת טועה. בגדול הכל תלוי אך ורק בנו.נרצה נצא מהפולנטר,לא נרצה "נקבר" בתוכו. אני מכבד כל אחד שיחליט על עצמו ואף אחד לא יכול לשפוט,אנו יכולים לפרגן ולעודד לעשיה טובה ולפתרון אף אחד לא בוחר לו צורת חיים שלילי,אבל מכאן ועד לגזור חיי בדידות ונבדלות,הדרך ארוכה. אני מחבק אותך ומאחל לך רק טוב בכל אשר תחפצי ותלכי.

למפגש כולם מוזמנים

אין בעיה כל אחד יכול להגיע למפגש בכיף. מדוע שלא תרשמי ,ונוכל להעביר גם לך מסרים פרטיים\? טלי

טיגריס2

New member
מלאור ../images/Emo24.gif

דווקא לספר ולהוציא את הדברים הכואבים מביא לתחושת הקלה אני מדברת ומספרת לילדיי כל דבר וכך הם יכולים לחוש את מה שעובר עלי בפנים אם זה כאב רגשי או פיזי וזה עוזר המון וככה אני גם פחות לחוצה ויותר רגועה כי זה עוזר להוציא החוצה מה שכואב ובשל כך הילדים חשים אותי על כל צעד ושעל שלי

meshi4

New member
גם אצלי נהגתי

לשוחח עם הילדים והשיתוף היה הדדי וטבעי.גם אם רציתי [כאילו לא להכאיב להם במה שעובר עלי]זה היה בלתי אפשרי.הייתי שקופה ורואים מיד מה שעובר עלי .הקול נשבר מיד והדמעות ירדו מאליהן .

מלאור11

New member
שלום טיגריס

אני מבינה למה את מתכוונת , אבל טוב לי איך שאני, "מחזיקה פאסון" לא לתת לכל אחד את האפשרות לדעת מה קורה לי בפנים , כולם הכירו וידעו על מערכת היחסים שהיתה לי עם בעלי, וכל מי ששכל בקודקודו יכול להבין את מה שעובר עלי ואני לא רוצה לדבר עם אף אחד כי גם אם הם יבינו אני לא זקוקה להשתתפות של אף אחד. ובאשר לילדי, שכולם כבר בוגרים, גם להם הוא חסר מאד, ולהם משפחות ודאגות משלהם, איני רוצה להוסיף על דאגותיהם גם דאגה לאמא אלמנה שבכל פעם שנפגשים צריך להתייחס אליה בכפפות משי שלא תתחיל לבכות באמצע הארוחה. לשם כך יש לי את הפורום הזה ופה אני אומרת דברים הכי הכי כואבים והתגובה שלכם היא הכי אמיתית בעיני והכי מבינה. אני בונה את חיי במסגרת החברה שבה חייתי עד עכשיו , נפגשת עם החברים כמו קודם, ונוסעת לבקר חברות שגרות רחוק .

מפגש הפורום

מאחר ופנו ושאלו אותי על מפגש ,אני מביאה סוגיהזאת לדיון. אני אישית בעד מפגשים ,ולהכיר מעבר לורטואליות , מאחר ואנחנו מכל מיני מקומות בארץ אני חושבת שמפגש במרכז , ורצוי באזרעלי שלשם התחבורה נוחה. חשבתי להמתין עם מפגש שהפורום יגדל , אבל מבקשת לשמוע דעתכם ... אנא שרשרו פה מה אתם חושבים על מפגש..

קדין

New member
מפגש

בוקר טוב אישית אני בעד המפגש של הפורום תמיד מסקרן לראות מי הנמצא מאחורי.. ובכלל להכיר יותר מקרוב

בטי61

New member
בוקר שמש נהדר לכם../images/Emo42.gif

מוצאת שזה רעיון נהדר שיהיה מפגש ועזריאלי באמת מתאים אני נפגשת שם עם חברות מכל קיצוות הארץ ואני צפונית תמששו אותו יום נהדר לכם צאו החוצב שמש נהדרת שבו עם חברות בבית קפה

gabi225

New member
מפגש, לא בעזראלי

פגישה נינוחה בלי קוצר זמן אינה יכולה להיות במקום מסחרי, יש מסביב קהל שלא מעוניין לשמוע ואנחנו אולי לא רוצים שישמע, גם בעל העסק לא יהיה מוכן שנפגש אצלו לאינסוף זמן, משהו צריך לנדב את ביתו במרכז או כל מקום אחר, מי שבא יביא כיבוד קל, וזהו לא צריך יותר. בקשר להסעות אפשר להתארגן ברכבים פרטיים, או לאסוף מתחנת רכבת. יש פלאפונים וזו לא בעייה.

JERYP

New member
בהחלט בעד - יכול להיות נחמד

היי. הרבה זמן לא כתבתי כאן אך עוקב אחרי המתרחש מפעם לפעם. בהחלט חושב שמפגש יכול להוות חוויה טובה ותומכת. J

meshi4

New member
מפגש

בעד מפגש....בתקווה שיסתדר לכולם מקום המפגש--[מנסיון מפורומים אחרים ] אם רוצים לערוך מפגש בבית-אשמח לארח בביתי. ערב טוב ונעים לכולנו.

שמחה לשמוע שכולם בעד מפגש

כל כך נעים לשמוע זאת .. מקווה שנצליח לארגן ,כרגע אני מאד עסוקה אבל נארגן משהו לקראת תחילת מרס .. בנושא של מיקום המפגש , אני היתי בהרבה מפגשים באזרעלי (יוטבתה ,ארומה ,) ישבנו שם כ5 שעות וכבדו אותנו .. מפגשים בביתים עדפים ,אולם מאחר ולא לכל אחד יש בית מתאים וזה צריך להיות במרכז זו בעיה , שמחתי לשמוע ממשי שמוכנה לארח , נשקול זאת בחיוב תודה משי
טלי

טיגריס2

New member
מממ... נראה לי שאשמח להפגש../images/Emo140.gif

ושמחתי שהערת אותי מתרדמה עם המסר המזמין והזמן מתאים עשר מבחינתי תמיד נחמד להכיר את הפנים מאחרי הניקים פנינה

DL05785

New member
תודה טלי על הקריאה לחזור לפורום!

מדי פעם נכנסתי לפורום לקרוא הודעות, אך הימים המלאים בעבודה עד שעות מאוחרות,ילדים ובית הביאו אותי עייפה מכדי להתישב ולכתוב בשעות הערב המאוחרות. שמחתי לקרוא על הפגישה שהצעת, זה נשמע רעיון נחמד ומבורך! אני בטוחה שיש לנו הרבה מן המשותף. גם לי בני עשרה (15.5 ו-13) בבית, אך דווקא השנה-שנתיים האחרונות נעשו הרבה יותר קלות. הבכור, מתבגר שלמרות שפה ושם אני נתקלת במאבקי כח מצידו כלפי, מראה ניצני בגרות, ויש שעות וימים בהם כבר ניתן לשוחח עימו ולהתיעץ עימו כמו עם מבוגר. לילה טוב, דורית

DOL יקרתי

שמחתי לראותך בפורום . דבריך על כך שאצלך קל יותר היום וחיכם נכנסו לשגרה מבורכת מחממים את הלב , מקווה שתמצאי את הזמן לחלוק עימנו כאן ,
טלי

למעלה