מפגש הפורום?

MajorWinters

New member
מפגש הפורום?

אני אהיה היום בפסטיבל משעה 14:00. אני יודע שספיידי 82 ("האיש עם שתי הידיים") ודיאנדיבוי ("3 חולצות ב100, רק היום") יהיו שם גם. בגלל חוסר הפופולריות היחסית של הגרין לנטרן קורפס, אני חושב שאני בבטחון כמעט גמור להגיד שאם תמצאו בחור עם לוגו של הגרין לנטרן על חולצה ירוקה, זה אני
.

spidey 82

New member
האיש עם 2 הידיים?../images/Emo4.gif

*מגרד את הראש* נתקלתי ב-2 אנשים עם חולצה דומה עד שמצאתי אותך. אחד מהם עבד בדוכן של קומיקאזה וכבר הכרתי אותו והשני עבד בדוכן אחר והתגלה כמישהו שאני מכיר מקומיקאזה. כנראה שהם פופולריים יותר משחשבת. או שהם לא מעודכנים. אני לא יודע איך הייתה ההרצאה של יובל (אם לשפוט לפי ההרצאה אשתקד על סין סיטי, בטח מעולה), אבל ההרצאה שנינו היינו בה הייתה נוראית ומשעממת (מפאת כבודו של אותו מרצה, לא אציין מהי. נו, טוב, ההרצאה על האוונג'רס). מוקדם יותר הייתי בהרצאה של עופר ברנשטין וזיו קיטרו על האקס-מן שהייתה משעשעת ויוצאת דופן. חוץ מילד שצחק בקול רם במקומות הנכונים ובעיקר באלו שלא, הכל הלך טוב. אוקיי, היו כמה טעויות קטנות שהבלגתי ולא הערתי עליהן אלא לאחר ההרצאה בפני עופר. רכשתי הרבה דברים ישראלים, Tricked של אלכס רובינסון (את הקודם שלו, Box Office Poison עדיין לא קראתי) ו-Fortune And Glory של בריאן בנדיס (שנים שאני מחפש את זה. באמת). פגשתי, כאמור, את כותב ההודעה מעליי (עשינו איזו עסקת חליפין שבינתיים דין נמצא בחוב בעקבותיה...), מישהו מקומיקאזה, עוד מישהו מקומיקאזה שאני מכיר כבר הרבה זמן, עופר ברנשטיין שאני כבר מכיר, מולי מפורום קומיקס (ממנו קניתי חוברת שהוציא, "פחם". לא רק שהוא שדד ממני 15 שקלים, הוא התרברב בפני כולם שפעם מכרתי לו את The Killing Joke ויצאתי פראייר) וחבר ללימודים שהגיע כדי לצפות באיזו הקרנה. למרות שפירסמתי דיוקן עצמי (
) ותמונה של החולצה שאלבש, אף אחד מהפורום לא פנה אלי. לא הגעתם או שתפסתם רגליים קרות? עד שאני יוצא מהשריון שלי... אגב, החולצה ההיא גררה לפחות 7 תגובות חיוביות, 2 מהן מבנות. ולא ניצלתי זאת. אידיוט שכמוני...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמה כבר רצית לנצל? O=

ודין.. פשוט לא מצאתי אותך >,<

spidey 82

New member
אה... להרצות להן על ההבדלים בין

יקום DC לפני הקרייסיס לבין היקום אחרי הקרייסיס.

MajorWinters

New member
אני פניתי אלייך...

למרות שגם אתה אליי. אני חושב שאחרי שישבנו במרחק כמה כסאות במשך שעה וחצי של הרצאה משעממת, בסופה כבר שנינו ידענו מי השני. אגב, לזכותך- זיהיתי אותך לפי התמונה בארט-פד, והשתמשתי בחולצה רק לוידוי!

spidey 82

New member
חשבתי שאמרת שתהיה גם בהרצאה של

עופר וזיו, לכן כשראיתי מישהו עם חולצה דומה חשבתי שזה אתה. התברר שזה לא, אבל מסתבר שהוא מתכתב בקומיקאזה. היית השלישי שראיתי עם החולצה ההיא וכבר התייאשתי, אבל כשנכנסת לאותה הרצאה הבנתי שזה כנראה אתה וקיבלתי אישור כשפנית אליי. בכל אופן, טוב לראות מדי פעם את האנשים מאחורי הכינויים. רק חבל שפגשתי הרבה פחות אנשים משחשבתי.

Ihavenonick

New member
זה היית אתה?

אחד מהחברים שלי קנה ממך את Munchkin Fu. אני עם הראש המגולח וזקן תיש. חולצה אפורה ישנה של FOX.

למעלה