מפגש הפורום הבנתי שיש מחר יום שישי מפגש מישהו יכול לתת לי פרטים
ש שלי 9 New member 30/12/05 #8 פולקי,אני לא יודעת איך עושים קישור, אבל תדפדף אחורה יש שם שרשור של דניאל על המסיבה ובו כל הפרטים.. שנה אזרחית טובה לך!
פולקי,אני לא יודעת איך עושים קישור, אבל תדפדף אחורה יש שם שרשור של דניאל על המסיבה ובו כל הפרטים.. שנה אזרחית טובה לך!
ג גליה 32 היחידה New member 30/12/05 #12 כ"כ רוצה לצאת היום כ"כ התגעגעתי אז....דניאלוש- תודה ענקית לך על האירגון והכל. בטוחה שיהיה לכולם כיף גדול. צריכה מתנדב לחצות...מישהו/מישהי/משהו-יש?
כ"כ רוצה לצאת היום כ"כ התגעגעתי אז....דניאלוש- תודה ענקית לך על האירגון והכל. בטוחה שיהיה לכולם כיף גדול. צריכה מתנדב לחצות...מישהו/מישהי/משהו-יש?
ב בליבי אהבה New member 30/12/05 #13 אם יש פה מחיפה שמגיע ויכול לתת לי טרמפ אני ישמח אפשר לפנות אלי במסר פרטית במסר פומבי במסנגר אהה.. תודה מראש
אם יש פה מחיפה שמגיע ויכול לתת לי טרמפ אני ישמח אפשר לפנות אלי במסר פרטית במסר פומבי במסנגר אהה.. תודה מראש
M magic40 New member 30/12/05 #14 ../images/Emo41.gifהמסיבה היום!../images/Emo41.gif מקפיצה המועדון ממוקם בכניסה ל"גן הקסום" בכביש 4 בין צומת בני דרור לצומת קדימה
../images/Emo41.gifהמסיבה היום!../images/Emo41.gif מקפיצה המועדון ממוקם בכניסה ל"גן הקסום" בכביש 4 בין צומת בני דרור לצומת קדימה