מפגש הפורום

לא שכחתי אתכם

הנושא בטיפול אני בנתיים מתאמת תאריכים. אבל אם כבר פתחת שרשור אתם מוזמנים להגיב.

תאריך מסוכם:

ה- 2/8/05 יום שני בשעה 20:00 בערב אצל יואל בכפר סבא. נא אשרו הגעה בבקשה. פרטים על המקום ינתן במסרים בהמשך.

Negyot

New member
../images/Emo45.gif בשמחה..

ונילה יקרה אשמח להגיע מה להביא?

בעיקר מצב רוח:)

ואם את יכולה אז גם מצלמת וידאו כדי להסריט את המפגש למען אלו שלא יכולים להגיע.

Negyot

New member
מצב רוח זה אני!

אני אביא כמה שקים
וידאו אין לי...מצלמה דיגיטלית יש, שנפתח כאן גלריה כמו לכל פורום רציני
וואי, איך עשית לי חשק ותודה ליואל מראש על האירוח אבל באמת, כיבודים וכאלה כדאי שכל אחד יביא, לא? זה לא צריך להיות על יואל... הוא תורם את מקום המפגש וזה נפלא.

לא חשבתי על זה..:)

פעם ראשונה שאני מארגנת פגישת פורום
אבל אני מוכנה להביא שתיה :) (מים מינרלים נחשב אצלכם שתיה ?)

Negyot

New member
תראי..

תראי ונילה, אני קיבוצניקית, אצלנו שותים מים ישר מהצינור..
אולי תדברי עם יואל ותסכמו מה כדאי (בכל זאת, זה הבית שלו), תפרסמי פה רשימה כזו (נגיד שצריך שתיה, 2 עוגות, כלים חד פעמיים וכו') ואז כל מי שיאשר הגעה יכתוב גם מה הוא יכול לתרום ולהביא... מתאים? אפשר גם להביא ספונטני..לא משנה... העיקר שזה לא יפול על המארח.

yoelnd

New member
תרגעו......

היי מים מינראלים - יש מתקן! ירקת ופירות - יש כמובן! מקום ממוזג וריח - יש מזגן! לשבת עם מוזיקה וסטריאו זה החמצן..... יום שלישי ה- 2.8. בערב! שימו לב לתאריך!!! כו' תמוז! איך מגיעים? אשלח מפה מדפ זהב או הסבר מפושט בכתב?

0 אור 0

New member
כנראה שלא אוכל להגיע

בכלל כל החודש הזה בעייתי אצלי, כי יש לי אורחים מחו"ל ומקדימים את ימי ההולדת המשפחתיים העגולים לכבוד האורחים. אם בכל זאת יסתדר לי, אז זה אומר שאני מגיעה ישר מהעבודה ויכולה להביא רק דברים שלא מתקלקלים בדרך כמו נניח כוסות קלקר, או שאני יכולה לקטוף עלי נענע לתה בעבודה.

אתה מותק:)

בקשר להסבר איך להגיע נחכה קודם שאנשים יאשרו את הגעתם ואז נשלח במסרים הסבר .

אנשים מה קורה?...

נא לאשר הגעה בבקשה.
אני חייבת לציין שאם יהיה פחות מ8 איש לא נוכל לקיים את המפגש.

Negyot

New member
פתאום שמתי לב

ונילה ה- 2.8.05 זה יום ש ל י ש י. היש סיכוי להעביר ליום שני?... יום לפני?... (נראה לי שבכלל אין לנו משתתפים..כמה חבל..)

צודקת , טעות שלי:)

אין לי אפשרות כי אני לומדת ביום הזה בערב. אבל אם תרצו לעשות את המפגש בלעדיי זה גם בסדר:)

ammital

New member
נראה לי שהתאריך הזה

בעייתי גם בשבילי. יש אפשרות לבדוק תאריך אחר? אולי יום אחד אחרי?

ammital

New member
נראה לי...

שבקיץ יהיה מאוד קשה לארגן מפגש כזה. זאת תקופה שאנשים לא כל כך רוצים להתחייב בה ולא משנה איזה תאריך נציע - זאת משימה כמעט בלתי אפשרית. גם מכללות מסודרות מתקשות בתקופה הזאת לארגן קורסים וסדנאות (אפילו כאלו של יום אחד). אנשים נמצאים בחופשות ומתכננים בילויים וקשה לארגן את זה. אני מציעה לדחות את המפגש עד אחרי החגים ולנסות שוב כאשר אנשים יהיו יותר מסוגלים להתחייב לרעיון, משום שנראה לי שבאופן עקרוני יש התלהבות לעניין, אך העיתוי כנראה לא מתאים.

למעלה