מפגש הפורום

Brombit

New member
כשאני אבוא

אני דורשת להצטלם

בקהילה הלהט"בית בד"כ עושים צילומים לפייסבוק

בסוף המפגש.... מי שלא בארון - מצטלם, מי שבארון - עומד עם הגב או זז הצידה... אם כי אני זוכרת שצילמו אותי לפני הרבה שנים לערוץ 9 עם שלט בידיים, למרות שביקשתי לא לצלם

אף אחד מאיתנו לא מפרסם

תמונות בפייסבוק של המפגשים. הנושא עלה רק בגלל שאת ביקשת.

אם זה נורא חשוב לך, תציעי במפגש הבא צילום לפייסבוק. ומי שרוצה, שיצטרף לצילום...

אוקיי, אני את התמונה שלי כבר שמתי בפייסבוק

אז זה לא משנה.... פשוט חתכתי כך שיראו רק אותי

avi1283

New member
אין בעיה לשאול

כרגע, פשוט לא נגיע למצב שישימו תמונות בטעות אם הם לא יהיו מתלכילה.
סבבה שרוצים מזכרת, פעם הבאה אפשר להגיד שכל מי שלא מעונין להצטלם (אהמ...) בלי קשר אנונמי או לא יעמוד בצד, וצלמו את מי שכן, ואז כולם יהיו מרוצים.

hatzilonit

Member
מנהל
אני בעד מזכרות, לא בוטחת בזכרון שלי

ואני תמיד נזכרת בסדרת אנימה אחת, שבה כשלגיבור היה טוב, הוא היה אומר:
"
let's make memories"

ואז מצלם המון תמונות

p019

New member
תמונות כן, פייסבוק לא.

לי כמובן אין שום בעיה שישימו את התמונה שלי בעיתון, או כאן בפורום או בכל מיני מקומות - אבל פיסבוק?
יש לי אנטי בסיסי לתמונות שלי בפיסבוק (שאמא שלי כמובן לא חשבה שהיא צריכה את רשותי כשהיא העלתה את התמונה שלי לפייסבוק שלה).

לא יודעת למה - בלי שום קשר לא-מיניות - מינימום תמונות שלי בפייסבוק - זה המוטו שלי

hatzilonit

Member
מנהל
ל-SNL היה מערכון על "חסימת" אמהות

בפייסבוק וכאלה

אולי אצליח להיזכר בשם...

SNL - Saturday night live

לדעתי כל הכתבות בחדשות 2 למשל,

עולות במקביל גם לפייסבוק וגם לאתר מאקו.... ואז את רואה את מרצים שלך מפרסמים ומגיבים לכתבה עליך

כלי תקשורת רבבים הם כבר לא רק משודרים אלא עושים גם שימוש נרחב ברשתות חברתיות....

k500

Active member
מנהל
בהחלט אחד המפגשים המוצלחים

תודה לכל מי שבא ובמיוחד לחדשים/ות שהצטרפו ודיברו על עולמם והשקפתם.
נכון שלא יכולנו להקיף את הכל, אבל זה לא נגמר, יהיו עוד מפגשים וכמובן כאן בפורום הדיונים ממשיכים כמו תמיד.

היה מעניין וכן, גם האוכל קיבל שידרוג טוב ותודה גם לזוג המקסים שזכינו להכיר.

על אף הנמלים שקיבלו גם הן שידרוג בצורת כנפיים (עיריית ת"א, מה אתם מרססים בדשא שם??) והגשם שהתחיל לרדת עלינו, תחילה בטפטוף ואחר כך במטח,
הצלחנו לשמור על צורת המפגש וטוב שכך.

מי שרצה להגיע או התלבט/ה ולא יכל, לא נורא. יהיו עוד מפגשים.
שוב, תודה לכולם על מפגש מהנה.
אנחנו ממשיכים כאן, כרגיל

נהנינו מאוד!

ואני גם חייבת להודות שממש הופתעתי לטובה!

אני לא נוהגת להיות בפורומים כי אף פעם לא הרגשתי בזה צורך או עניין, וגם אם לפעמים יש איזשהו פורום שאני מתחברת אליו אז לרוב אני פשוט קוראת קצת את התכנים ואולי עוקבת אחרי הנאמר במשך מספר ימים, אבל מעולם לא התמדתי בזה. לרוב אני מאבדת עניין מאוד מהר.

בהתאם לכך, מעולם לא הייתי במפגש פורום לפני כן, וגם על המפגש הנוכחי גיליתי ממש במקרה כשסתם מתוך שיעמום סיירתי לי קצת בפורומים של תפוז, ואז החלטתי שזה יכול להיות נחמד לפגוש אנשים שחולקים איתי את אותו מצב מוזר ששאר האוכלוסיה סביבי לא מבינה.

בכל מקרה, המפגש עלה על ציפיותיי ובהחלט עורר בי חשק להישאר בפורום

אומנם, אני לא בטוחה שאצליח להתמיד בזה, אני גרועה בכל מה שקשור בשמירה על קשר עם אנשים שאני לא פוגשת ביומיום, אבל אשתדל מאוד.

זהו, רק רציתי לשתף

סווינג

New member
הייתי!!

רק בלי הכיף כף מיני.
והייתם מתוקים ומסבירי פנים כהרגלכם.

מי היה מאמין שכבר שלוש שנים, חישבתי את זה לפי הגיל של k500.

סווינג

New member
ואגב, חשבתי שדובר על לרקוד "היפו"

שזה נשמע לי משהו שאני הרבה יותר מתאימה לו פיזית ונפשית מאשר היפ הופ...

[הכי קרוב להיפופוטם]

shakeds2

New member
מאוד נהנתי :)

היה לי מהנה גם לעשות דבר לא שגרתי כמו להשתתף במפגש פורום וגם הייתה אווירה ממש טובה!

ממש משמח אותי לשמוע מחבר'ה כאן שזה היה המפגש הטוב ביותר, אני חושבת שהשיחות שקשורות לזה בתוך המעגל מאוד מועילות לאיכות המפגשים, אני ממש אשמח שזה גם יהיה מפגש יותר תדיר מפעם בחודשיים ושיהיה בו באמת יותר את התוכן הזה. (מבחינתי אני יכולה להתנדב לגבש ולהדריך את נושאי השיחה האלה)

כמו למשל, מה המודעות שאנחנו רוצים להעלות בקשר לנושא, מה האמירה שלנו לתקשורת ולחברים שלנו, מה המטרה שלנו בזה שאנחנו מדברים על הא-מיניות ועל ההתאגדות שיש בפורום הזה.. זה דברים שאצלי לא ברורים ואשמח ששיחות כאלה גם יהיו בפנים מול פנים מול עוד אנשים. אני חונכתי שבשיחות קבוצה אפשר לגבש את הדעה הטובה והמגובשת ביותר שאפשר בגלל שזאת קבוצה.

השאלה הגדולה שלי היא האם זה באמת שווה את כל הפרסומת הזאת? זה באמת כל כך קשה לחיות בתור א-מיני בחברה שלנו שצריך בשביל זה להעלות מודעות? כי אני מרגישה ממש רגיל גם לפני. אפילו חברה שלי אמרה לי בתוך שיחה איתה, שכשאני גם מתחילה להגדיר את עצמי כהטרו-רומנטית אני שמה לעצמי יותר מדי תגיות ושיש את הגבול הדק הזה בין מתי ההגדרה משחררת אותי ומתי ההגדרה חונקת אותי.

אז זהו, אני מקווה שאולי נוכל להתחיל לבנות דברים ביחד במפגשים הבאים שאני מקווה שיהיו יותר קרובים מבפברואר, אני מקווה שהחדרתי איכשהו מוטיבציה לעשייה ולאקטיביזם, אני מאמינה שאפשר ליצור שינוי בתפיסה של אנשים כשנדע מה התפיסה המשותפת שלנו.

שבוע טוב ואשמח לתגובות!

RandomNick

New member
שבוע טוב! (=

דיברתי על זה עם אחותי, והיא אמרה שהרבה העדפות א-מיניות או אפורות הן בגדר נורמליות מבחינתה. למשל דמיסקסואליות - היא טוענת שאין צורך "להתבדל" משאר החברה בעקבותיה, כי זה מאוד נורמלי כפי שהיא רואה את זה. יש המון אנשים שלא נמשכים כל עוד אין חיבור רגשי. אפשר לומר שזה מאוד נפוץ, אלא שהחברה לאחרונה מעצימה את המיניות של כולם כך שגם אם כביכול אין אדם מסוים מעוניין במין עם מישהו שהוא אינו מחובר אליו באופן רגשי, הוא עדיין יוכל לקיים איתו יחסי מין. האמת שיצא לי לדבר עם אנשים, והם אמרו לי שמין עם רגשות הרבה יותר טוב ממין ללא רגשות. לדעתי אנשים פשוט עושים את זה מתוך הצורך וההרגל, אבל הם יודעים שזה לא באמת מהנה כמו שהם היו רוצים, לפחות אצל רובם.

הבעיה אצל קהילת הא-מיניים לדעתי היא לא שזו נטייה חריגה מדי, אלא האופן בו אנשים מסתכלים על התופעה כמשהו חריג מדי. לדעתי צריך להראות לאנשים שזה לא שחור ולבן, אלא בא בכל כך הרבה גוונים. לכן ההגדרה העצמית משחקת חלק משמעותי כאן.

אני חושב שלאנשים לא צריכה להיות בעיה ליידע אחרים שהם היפוסקסואלים למשל. זה בסה"כ אומר שהם פחות מיניים מהממוצע. וכמובן זה "ממוצע" לכאורה. בכל מקרה, מן הסתם יהיו המון אנשים פחות מיניים מהממוצע, כי לשם כך הוא נקרא "ממוצע".

לגבי א-מיניות מוחלטת - זה קצת הרבה יותר מורכב, אבל גם כאן אפשר להראות שזה לא עד כדי כך תלוש מהמציאות.

למעלה