מפגש הפורום !!!

מפגש הפורום !!!

נפגשים ברעננה בהופעה שלי פרטים: "הבמה" רחוב החרושת 5 מול השופרסל ולפני קניון רננים. חנייה חינם בשופרסל. יום שני 24.12 . פתיחת הדלתות ב- 21:00 ותחילת ההופעה 22:30 ! משך ההופעה כשעה וחצי. בתכנית כמו תמיד: חוזרים במנהרת הזמן לשנות ה-50' וה-60' לאלביס, הצלליות, ביל היילי, פול אנקה, קליף ריצ'ארד, חיפושיות ועוד... כדאי מאד להגיע . גם מפגש פורום אלביס וגם יגיעו עוד אנשים שאוהבים את הנושא. מחיר כרטיס: 50 ש"ח נא להודיע לי עד יום חמישי הקרוב מי בטוח מגיע . כרטיסים ניתן יהיה לקנות או דרכי או במקום עצמו. להודיע לי במסר. תודה. קדימה להגיע אנשים....יהיה כיף אדיר. זה יופי של מקום. חדש. נקי. ברמה גבוהה... שלכן\ם ליאור

../images/Emo150.gif ליאור.......... תקשיב...

יש לי פניות מאנשים שונים בפורמים וקומונות ששואלים אם מותר להם לבוא להופעה?????????????? אתה מוכרח לפרסם!!! תעשה העתק - הדבק!!! ותעביר לכולם... י שלי כרגע פניות מ4 מקומות שונים.... למה אתה לא מפרסם בכל הפורמים והקומונות???????????? תה רוצה אנשים או לא??????????? והכי יפה שיש כאלה שרוצים לבוא ולא יודעים אם מותר?????????? ליאור????????

מה זאת אומרת מותר...בוודאי שכן..אני...

אני פרסמתי מלבד כאן גם בקומונת נוסטלגיה, הכרויות 50+,פורום רעננה , מבט אל האופק, מייק בראנט (שם בכלל לא פנו אליי..) וגם מה נסגר עם אנשים מה הם מתביישים לפנות אליי במסר...? לא לא סיפור. יכולים פשוט לשאול אותי במסר ואתן פרטים. זה הכל ליאור

אז בסדר... פשוט פנו אלי כי חשבו שאני חחח

מארגנת את הערב...כמו אמרגנית ו משהו... אמרתי להם והסברתי בדיוק ת הפרטים... ליאור , פרסם בכל... בכל הפורמים והקומנות.. כי פנו אלי דוקא מממקומות אחרים לגמרי...אוקי... אני יכתוב לך במסנג'ר מאיפה פנו אלי...ממש מקומות אחרים... תישמע... כתוב ופרסם בכל הפורמים והקומונות...כי יש נ'שים למשל שהם בפורום קיצורי קיבה או חופש... והם לא יודעים על זה כלום..ומאוד מעוניינים.. תישלח לכל הקומונות והפורמים שיש בתפוז...בלי פחד!!! עלי... חחחח ואח"כ תודה לי שתיראה כמה אנשים יבואו חחחח יאללה תעשה את זה..

ליז../images/Emo6.gif חשבו שאת אמרגנית של ליאור,בעבר שאלו

אותי אם ליאור הבן שלי, אמרתי להם כן שהוא הבן המאומץ שלי,וחלק באמת חושב שזה רישמי, שיחשבו אז מה?

../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif חחח שושינקה..בוקר טוב אם..

"אימצת" את ליאור בתוך בנך...אני גם מוכנה שיחשבו שאני אמרגנית שלו
מה איכפת לי???חחחח וחוץ מיזה מה שלומנו??? שיהיה לכולם כאן שבת שלום ונהדר.

Jen74

New member
ליאור, ברור שמתביישים לפנות אליך...

לא נהוג לפנות לאומן שמופיע כדי לבקש פרטים על ההופעה שלו. יש מי שמפרסם את זה בשבילו ובשביל זה אנחנו כאן
בהצלחה, מותק

ולדעתי הברורה זו לא ביישנות,

זו התעלמות, בעבר פירסמתי ועדיין מפרסמת ומתוך עשרות חובבי בילויים(כביכול) ואוהבי שירה נוסטלגית ורק מעט מאד מגיבות(ים) לי ב-אולי, ניראה,(אולי אני אהיה חולה) יכול להיות, אין לי רכב אין מי שיקח אותי אין מי שיחזיר אותי יש לי כבר תוכניות אין לי בן(בת)זוג ועוד ועוד,,, אבל מי שבא הרווח שלו,

Jen74

New member
בתור מי שאין לה רישיון, רכב בן זוג ולפעמים גם

אין כסף - אני חייבת להגיד שבמקרה שלי ברוב המקרים אין לי איך להגיע ובמקרה הטוב יש לי איך להגיע אבל אין לי איך לשלם על הבילוי.
ואני יודעת שלא התכוונת אליי באופן ספציפי אבל יש מצבים שלפעמים אין לאנשים אפשרות להגיע.

Jen74

New member
שאלה לגבי המקום

זה מועדון, אולם הופעות, בית קפה? האם יש מקומות ישיבה מסביב לשולחנות או כמו באולם הופעות?

YGep

New member
אני יסביר לך../images/Emo9.gif

היתי שם לא מזמן בהופעה של יזהר אשדות ׁ(היה מעולה-מאז אני
בו...) בקיצור המקום בנוי משולחנות מול הבמה ועוד באר בכניסה בצד אני ממליצה להזמין מקום כי אחכ אין סיכוי שיהיה לכם מקום לשבת עד שההופעה מתחילה אפשר להזמין שתיה אוכל וכו אחרי זה כל ההופעה אי אפשר להזמין כלום מקום נחמד מאוד
ותגיעו מוקדם שנוכל לדבר לצחוק וכו וכו

Jen74

New member
אני כאמור תלויה בטרמפ ומן הסתם גם בייביסיטר

בייביסיטר כמעט ואין לי בעיה להשיג. התיאור שלך מזכיר לי את הקמלוט בהרצליה.

הזכרת לי את האולם שאלביס הופיע

בסרט "That's the way it is" שזה היה בית מלון (אם אני לא טועה), אז גם שם היו שולחנות מסביב והיה פשוט מהמם

talט

New member
בסרט That's the way it is היו קטעים מהופעות

בסרט That's the way it is היו קטעים ממספר הופעות שאלוויס הופיע. כל ההופעות שבסרט היו באולם אחד?

היי לשאלתך על thats the way it is ...

כן, כל ההופעות צולמו באותו אולם של מלון אינטרנשיונל בלאס וגאס.. לאו דוקא בסדר כרונולוגי. פשוט לקחו שיר אחד או שניים או שלושה מהופעה X ואז קטעים אחרים מהופעה אחרת... הכל מהתאריכים הבאים: 10.8.1970 : thats all right Mystery train \ tiger man 11.8.1970 ive lost you I just cant help believing Bridge over troubled water 11.8.1970 - הופעת חצות Heartbreak hotel One night 12.8.1970 Love me tender Ive lost you Patch it up Youve lost that loving feeling Bridge over troubled water 13.8.1970 Cant help falling in love Mystery train \ Tiger man Sweet caroline Polk salad annie heartbreak hotel one night blue suede shoes All shook up Suspicious Minds Cant help falling in love *** הקטעים שצולמו באולפני ההקלטות בחזרות הן מיולי 1970 ! ליאור

talט

New member
זה מדהים שאתה יודע את כל זה../images/Emo12.gif

תודה רבה

למעלה