מפגש הפורום 20:00 24/06/2007

isaacm

New member
מפגש הפורום 20:00 24/06/2007

שלום לכולם, נפל הפור, יום ראשון בערב, ניפגש בחוף הרצליה. יום או יומיים לפי נקבע באיזה מקום ניפגש, ככל הנראה באחד מבתי הקפה. עד עכשיו הביעו התעניינות להשתתף במפגש: Bridges - רונן מיכל הררי טולי טול - את מוזמנת ליצור אתי קשר בעניין המפגש (אשמח אם תצרי אתי קשר) דודי צמח ענבל אריק אוריק3 מיקי עידית רון אנוכי הצעתי שמעבר להיכרות אישית, נבחר נושא אימוני כלשהו לדיון פתוח (בחל מהערב). אשמח אם יהיה מבחר גדול יותר של נושאים לבחור מהם - אז תציעו אם יש נושא שתרצו להוסיף לרשימה. הנושאים שהעליתי כנושאים אפשריים: 1. המאמן האישי הוא סוכן שינוי. 2. קיימת חשיבות לתועלת שהמאמן מפיק מתהליך האימון. 3. שינוי עשוי לאיים על השחקן (לקוח). 4. הקבלה ושוני בין תהליך אימון ותהליך משחק. אני אעלה את ההודעה הזו שוב לקראת סוף השבוע שלפני המפגש. איציק

הנה, יצרתי קשר../images/Emo13.gif

אני צריכה לעשות קצת חושבין לגבי היום של הפגישה. אם זה יסתדר לי עם ביבייסיטר וכו' אז בכיף. ועוד בקשה, אמנם אני לא בטוחה אם אני אגיע, אבל אולי הבקשה רלוונטית לאנשים נוספים. אני, כאישה דתיה, לא יכולה להרשות לעצמי להכנס לבתי קפה שאינם כשרים. יש עניין של לא להטעות אנשים אחרים וסיבות נוספות, ומעבר לזה שאני לא יכולה לאכול או לשתות בהם (שעל זה הייתי מתגברת). ולכן, אם אפשר, אני מבקשת שתנסו לקבוע במקום עם תעודת כשרות או במקום נייטראלי. יהיה לי חבל מאוד לסוע עד הרצליה ולגלות שמצפונית אני לא יכולה להשתתף... זהו. מה דעתכם? חוץ מזה שממש בא לי להפגש עם הקבוצה האיכותית שכאן! יישר כח!

tala1207

New member
גם אני רוצה....

מקווה שזה יסדר. איציק - כל הכבוד על היוזמה....

נהדר. מגיעה!

לגבי נושאים, אכתוב בהמשך עליהם

tala1207

New member
כשרות

לי זה לא ממש משנה אבל ראיתי שתולי טול ביקשה להתחשב בשומרי הכשרות למיניהם, בקשה לגיטימית ואף יותר מכך. אני לא יודעת אם אתם סגורים וחתומים בהכרח על הרצליה אבל במקרה היום הייתי עם מתאמנת שלי בבית קפה מדליק וכשר בכפר סבא. (טפליא) - אז אם בא לכם לשנות מקום אז זה יכול להיות נחמד. חוצמזה, עשיתי חיפוש ובאאוטלט של הרצליה יש את קפה ג'ו שאף הוא כשר ולא רחוק מהים, משם יהיה קל יותר לדמיין את רחש הגלים...

isaacm

New member
תודה tala1207. זה הזמן להצביע ! ! ! ../images/Emo127.gif

1) קפה ג'ו 2) טפליא בכפר סבא 3) על החוף שיקולים: בהנחה שאנחנו כ - 14 אנשים יכול להיות "אתגר" בבית קפה, בחוף הכל פתוח. אנא העלו שיקולים והצביעו . . . תודה איציק

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
האם אין מקום כשר על החוף?

בית קפה סגור לא נראה לי מתאים לאירוע כמו שלנו. רוצים לשוחח, להכיר זה את זה, לא לשבת סביב שולחן גדול. אפשר לשבת על החוף ליד אחד מבתי הקפה שעל החול ממש, ומי שירצה יקנה לעצמו משהו מבית הקפה. אני מוכנה להביא מחצלת גדולה.

אוקיי, עידכנו אותי שהמקום לא מתאים לפגישה.

רשמו לי שהמקום יותר גבוה מהחוף ולא אפשרי לקחת משם משהו ולרדת איתו לחוף – זה גם טכנית בעייתי כי הירידה לחוף מרוחקת מבית-הקפה. הנה כתבה על מקומות לאורך החוף. אפשר להיות בחוף ולשים מחצלת שענבל מביאה, ומי שרוצה לאכול, לוקח מבית הקפה אוכל וחוזר לחוף לפגישה. אז אם אנו לא יושבים במסעדה עצמה, החוף הוא מה שחשוב. נכון? (וגם המסעדה ושיהיו שם שירותים כנראה)
אופציות שיכולות להיות מעניינות: מציצים 9 סופרישמן תגובות? הצעות?

ויש גם מקום כשר

שהוא בנמל תל אביב. החוף הקרוב הוא חוץ מציצים, שהוא 5 דקות משם ברגל. אפשר לשבת בחוף, וכשרוצים לאכול לקפוץ ל"באדולינה" (זה שם המקום).

גלעד63

New member
בדיוק באותו מקום -

קצת דרומה מ"דניאל", בית קפה/מסעדה ממש על החוף. היינו שם בשבת - נחמד (אם כי טיפה בורגני לטעמי
).

למעלה