מפגש הפורום הבא

ycyclop

New member
מפגש הפורום הבא

יבוא עלינו לטובה בתאריך 25 ספטמבר יום חמישי, יום לפני ראש השנה. המפגש יערך אצלינו. הנושא: משחקי מד"ב. הערות, בקשות, תגובות להודיע בהקדם לממונים, ז"א לי. אז נפגש בקרוב.

backdoorslam

New member
הערה חשובה

כמו שכבר אמרתי, מפגש בתימת מד"ב זה בהחלט רעיון מדהים. יום חמישי הופך את כל העניין למגניב עוד יותר. הבעיה טמונה בכך שאני ממש לא סבור שהמשלוח של starfarers יגיע אלי עד מועד זה. המשחק השני שקיים ברשותי, Freedom In the Galaxy, עדיין לא הספקתי לקרא את החוקים שלו. ובכלל, הוא מיועד רק לשני שחקנים...

ycyclop

New member
שתי אפשרויות

1: לשחק ביום שנקבע, אבל משחקים אחרים ולשמור את התימה ליום אחר 2: לקוות שהמשחק יגיע ואם לא רק אז לשנות (חוץ זמה אם נקח mechant of venus לששה אנשים + המשחק שלך ל 2+ה-starfares גם לשנים אז יש ל 10 שחקנים, אבל עם שתי קבוצות קטנות...אז זה גם תלוי בכמה אנשים מגיעים)

האטי

New member
אני בעד להשאיר את המצב כמו שהוא

כאמור, ברשות יואב יש את Starfarers ייתכן שירצה להצטרף למפגש ובכל מקרה ייתכן שיסכים לתרום אותו למשך הערב. ויש לנו מספיק משחקים נוספים.

לי יש

את The Awful Green Things from Outer Space, משחק לשני שחקנים. עדיין לא יצא לי לשחק בו (כשאין בת זוג המצב בו יש רק שני אנשים למשחק הוא נדיר), אבל הוא נראה חביב מאוד.

למעלה