מפגש הפורום - בשעה 17:00

SaintJohn

New member
מפגש הפורום - בשעה 17:00

מכיוון שכבר העלנו את הנושא לדיון, וחוץ מבקשה אחת שהמפגש יתחיל ב4 ובקשה אחת שהמפגש יתחיל ב6 לא היו תגובות אחרות על השעה, עמלתי קשות ואחרי חישוב מתמטי מאומץ אך מדויק, הסקתי שהממוצע בין שתי הבקשות הוא השעה 17:00! אגב, יש סיכוי שאחרי המפגש אני יעשה צעידה קלילה לכיוון הטיילת, כי שם יהיה את פסטיבל הבירה החינני, אז מי שרוצה מוזמן להצטרף

AeroTom

New member
יא שיכור מושחת...../images/Emo4.gif

אבל אם זה יראה לי משעשע אולי אבוא גם. וזה גם זמן טוב שחברי הפורום יודיעו כאן אם הם מגיעים או לא מגיעים או אולי מגיעים... אני יהיה שם וגם דורי. מה איתכם?

crazy dude 87

New member
נראה לי שאני אבוא

וגם באותה הזדמנות אני ייכנס לדיסק סנטר כדי לראות ולהרגיש את האווירה שם בחנות....
בכל זאת.... אף פעם לא הייתי שם ולפי איך שתיארתם מי שרוצה לקנות את כל האלבומים בלי בעיה
זה המקום... מה שגיליתי עכשיו... יש לי 23 אלבומים!! חסר לי את האלבום מ-79 Night in the ruts!! מקווה שיש אותו שם.... שכחתי בכלל מהאלבום הזה

AeroTom

New member
לא,אין אותו שם. אבל-

נכון מלפני שבועיים בערך יש אותו באוזן השלישית בשינקין שזה לא מאוד מאוד רחוק מדיזינגוף...

ninelives99

New member
אוו מיי גאד....זה לא דיי קשור להצעה

שהצעתי לפני כמה ימים... חייבת להגיד שנעלבתי............
הגענו לעידן הארמגדון או משהו...(תרתי משמע....חחחח) אתה רוצה את הדיסק? פוררררררר גאאאאאדד סיייקקקק...פשוט תגיד לי (אוקי, אופי, אני לא בהתמוטטות עצבים...יום חרא בצבא) אלא אם כן חשוב לך שהוא יהיה חדש עם הניילון...אז מי אני שאתווכח איתך..

AeroTom

New member
את ואלדד יכולים לעשות פה עסקה...

נראה לי די הגיוני שאם לך יש עודף של Night והוא צריך את זה ותיפגשו באותו המקום... מה עוצר בעדכם? העותק ב-אוזן אגב הוא גם יד שניה. ואם יש לך עותק שני של Night ענת-למה שניהם משומשים?

ninelives99

New member
כנראה ש...

לפתוח עטיפות ניילון מעל דיסקים חדשים זה סוג של תחביב אצלי...
מצד שני- מי לא ירצה לעשות את זה כמה שיותר!! נורמלי ביותר!! הבעיה נוצרת כשאתה רואה שני דיסקים זהים, פתוחים...לך תדע מה המשומש ומה זה שסתם פתחת בתור תחביב.....חחחח..... שאלה של חמישים חמישים..(ואין גלגל הצלה)

AeroTom

New member
אני מעדיף להשאיר אחד סגור ונעול.

אני מאמין שעוד 20,30 שנה בובו כבר לא יהיה בכל חנות ועותק סגור שלו יהיה שווה כסף טוב...
בכל מקרה,חבל לי לפתוח.זה נראה יותר יפה סגור וזה לא ישמש לי כ"כ למשהו אם כבר יש לי עוד עותק בדיוק אותו הדבר...

Xboy123

New member
רגע רגע רגע [לנועם ואלה]

נועם: אני לא בא
מתי זה יהיה בכלל?!!?!? אלה: נסטיה לא באה?????????????????? כי אם לא היא תחטוף ממני!!!

AeroSlash

New member
.........

אם היית קורא היית שם לב שאני לא בטוחה שהיא באה...

Bastet

New member
זונע...(בצחוק)

בניתי עלייך וסביר להניח שאני אגיע....ארג... אם יסתדר לי הכל עם התכניות האחרות.. בעיקרון לי רוצה לסחוב אותי..

למעלה