מפגש היר-קון

מפגש היר-קון

מפגש בטעם של פעם. אנחנו מתגעגעים לימי המפגשים הפשוטים והיפים, אז החלטנו לעשות מעשה! מדובר במפגש בפארק הירקון, רק החברים מהקהילה, בלי יותר מדי בלאגן. זה אמור להיות מפגש רב-קהילתי, וכל תת קהילה בקהילת האנימה והמנגה הישראלית מוזמנת! אתם מוזמנים לעזור לנו ולפרסם בעצמכם בכל מקום שאתם מכירים, כדי שכמה שיותר אנשים יבואו :) מדובר ביום חמישי, ה-12 בפברואר. אנחנו יודעים שזה יום לימודים, ושיש כאן גם אנשים עובדים וחיילים, אז המפגש יתחיל בשעות אחר הצהרים (פשוט תתאמו עם החברים). בינתיים אין מניעה להעביר את המפגש ל-10 בפברואר, יום הבחירות, אבל אנחנו מעדיפים שלא. אנחנו מעודדים אתכם גם לבוא בקוספליי, כנראה תערך אפילו תחרות עממית קטנה עם פרסים. בנוגע למזון, אתם מוזמנים להביא אוכל מהבית לעצמכם ולחברים אם אתם רוצים, או לקנות באזור הפארק. כמובן שלא יהיה קייטרינג
לפרטים נוספים: http://yarcon.jiyuu.org/ דף הפייסבוק של האירוע תזמינו את כל מי שאתם מכירים!

Adi Chan

New member
נשמע טוב, אפשר להפוך את זה למפגש פורום

אני באמת לא מכירה המון מהאנשים כאן אישית...יכול להיות איחוד נחמד... זה גם יום חמישי, אז מדים וחינם וכאלה:) ובגלל שאין אוכל~אפשר גם לארגן פיקניק (או יקניק...0_ם). נהיה פורום נארוטו במלוא הדרו!D: מי בעד?D:

Guid

New member
סבבה, מבחינתי~ D:

אבל אני נורא מקוה שאני אגיע. לימודים, אתם יודעים... >__>

lgmtk

New member
אני מקווה שלא יהיה משהו באותו יום =]

זה לא שבוע מועד לסגירה.

למעלה